- 28 Mart 2013
- 800
- 315
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #4.681
Yeni Yüzümüz Hayırlı Olsun.Tüm Güzel Falların Çıktığını Paylaştığımız Yazılarla Dolsun:)
Amin :)
Ya öbür topiği niye kapatmişlar ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni Yüzümüz Hayırlı Olsun.Tüm Güzel Falların Çıktığını Paylaştığımız Yazılarla Dolsun:)
Binnaz abla evet kilit BilemedimAmin :)
Ya öbür topiği niye kapatmişlar ?
Binnaz abla evet kilit Bilemedim
Açılır belki açılmazmı???
Sağolsun İlknur falını yollamıştı bende ondan okudum.Yorum iyi denilebilir ama öyle şok olucak bişey hiç yok.Abartma sanatı kardeş:)Ben defne sultana baktirdim kizlar oyle şoka falan girmedim,beklentinizi dusuk tutmanizi tavsiye ediyorum:)
Öylemiii??Hemen bakarım.Bilmem ki :/
Bu arada özel mesaj gönerdim sana
Öylemiii??Hemen bakarım.
Binnaz açılmazsa burayı Binnaz-Tellwe yaparız ne yapak artık...
Waaay baci sen guzellik uzmaniymissin bana bi el ativersene kakilmis gibiyim son zamanlardaBinnaz abla evet kilit Bilemedim
Açılır belki açılmazmı???
Sağolsun İlknur falını yollamıştı bende ondan okudum.Yorum iyi denilebilir ama öyle şok olucak bişey hiç yok.Abartma sanatı kardeş:)
Canım mesajın mailimde gòrünüyo ordanda tam açılmıyo ama burda özeller kîsmında yok.Belki sitenin güncellenmesinden kaynaklî olabilir bu karışıklık..Hahaa evet ya. Aslında bütün online fallar için bir tane topik yeter
Canım mesajın mailimde gòrünüyo ordanda tam açılmıyo ama burda özeller kîsmında yok.Belki sitenin güncellenmesinden kaynaklî olabilir bu karışıklık..
Hahaaaahaa..En yakın o vardı meslek seçimlerinde o yüzden işaretlemiştim.Sektör ve içerik farklı PericimWaaay baci sen guzellik uzmaniymissin bana bi el ativersene kakilmis gibiyim son zamanlarda
Yoooo hiçte burdan bi yorum geçmedi bunu yazarken aklımdan.Tellwede böyle çok kişi var en kötü falcıda bile şok olan,yere göğe sığdîramayan..Onlara istinaden yazdım.Sanırım şu abartma sanatını yapan ben oluyorum. Uzun zamandır fal baktıran bir insanım falın tutarlılığna göre överim ya da yererim. Defnesultanın falı benim için oldukça şaşırtıcıydı ve düşüncemi yazdım topiğe gelip çünkü merak edenler vardı. Burda çok övülen insanlara baktırıp memnun kalmadıklarım da oldu (nesibe, venüs gibi) ama abartıyorlar diye düşünmedim. Neticede biraz enerji işi bu fal olayı. Frekansı yakalayan falcı iyi bakar. Defnesultanla da benimki tuttu herkese iyi bakacak diye bir kaide yok elbette
Hahaaaahaa..En yakın o vardı meslek seçimlerinde o yüzden işaretlemiştim.Sektör ve içerik farklı Pericim
Özelden yazarim bi ara..Yakın ama farklı sektör ve içerik nasıl bişey oluyor
Canım yolladım gelmez problem olursa yazarsın.Aa hadi ya. Yine deneyim bakalim
Yoooo hiçte burdan bi yorum geçmedi bunu yazarken aklımdan.Tellwede böyle çok kişi var en kötü falcıda bile şok olan,yere göğe sığdîramayan..Onlara istinaden yazdım.
Temem merak dorukta , eksi smileylerden zıpzıp yapıyom şuanÖzelden yazarim bi ara..
Kesinlikle yok.Burda òvüldüğünü yada kimin övdüğünü zaten hatırlamıyorum.Ben tellwedeki Defne Sultan profil yorumlarından keşfedildi diye biliyorum olayı..Burda defnesultanı öven tek ben olunca üstüme alındım haliyle. Sorun yok o halde