Kızlar uzun zaman oldu baktırdığım falları okudum tekrar sizi uyarmak istedim tellwe de kesinlikle ama kesinlikle uzak durmanız gereken 3 isim RUHANİ - ALTINCIBOYUT VE MOONLİGHT21. Asla bu insanlara paranızı kaptırmayın ücretleri de çok yuksek ama hikayeden baska birşey anlatmamışlar.
Medyum Selena içinse üzgünüm ama ocakta baktırdığım fal aşağıda o zaman ayrılalı daha 1 ay olmuştu suanda 7 ay oldu ama dediklerinin hiçbiri çıkmadı malesef... Mevcut durumla ilgili söyledikleri de beni veya bizi anlatmıyor.
3B0-3B00B045 falınızı MedyumSelena yorumladı.11-01-2014 02
09
merhaba , şimdi soruna yoğunlaşarak falına baktım. öncelikle, erkek arkadaşının sinirlenince hiçbirşeyi gözü görmediğini görüyorum. sen ona göre daha hassas ve daha iyi niyetlisin. o agresfi olduğu vakit kolayca kırabiliyor seni. pişman oluyor elbet ama bunu kolay kolay belli etmiyor. geri adım atan bir yapıya sahip değil. ateşli bir yapısı var. dokunduğu yeri yakan. ancak ciddi anlamda izzeti nefsi kuvvetli birisi. o yönden hakkını yemeyeyim. aynı zaman çok cömert ve cana yakın. ama işte sinirlendiği vakit çok zor bir insana dönüşüyor. memur olmayı denemiş mi bu çocuk hiç? öyle bir durumda gördüm çünkü. kırmış seni bunun farkında.seni unutmuş ya da sevmiyor değil. hala seviyor. çünkü o sevdiği zaman tam seviyor. sana bir konuda kızgınlığı var. onun yapma dediği bir şeyi yapmışsın. ama ufak birşey bu aslında. bunu bahane ediyor ama genele baktığım zaman onun haksız senin haklı olduğunu görüyorum. seni arayacak, ya da sosyal medya üzerinden de ulaşabilir. yüz yüze görüşme değilde bir iletişim aracıyla görüşme gözüküyor öncelikle. 2 vakit çıktı falında. 2 gün, 2 hafta ya da 2 ay içerisinde sana ulaşacak. yalnız bu ulaşma da önce hal hatır sorma. sonrasında ise tartışma var. uzlaşamayacaksınız ilk görüşmede. saha sonra tekrar bir görüşme olacak. bu görüşmeniz daha sıcak olacak. bir de erkek arkadasının esmer uzun boylu hafif kirli sakallı bir arkadaşı var. isminde ya da soyisminde a harfi var bu kişinin. onunla sık sık senin hakkında konuşuyor. ilişkiniz bir süre belirsizlik içinde sürecek. yani görüşmeleriniz olacak ama eskisi gibi bir yakınlık olmayacak. bu süre zarfında tam sıcaklık artmışken, eskiye doğru dönerken, senin bir arkadaşının arkadaşı sana talip olacak. bu kişinin niyeti ciddi. evlilik amaçlı yaklaşacak. kafan çok karışacak. hazırlıklı ol. erkek arkadasın ve bu kişi arasında kalabilirsin. çünkü yeni talibin olacak kişi de tam istediğin gibi biri olacak ve evlilik için herseyi hazır bahanesi olmayan biri olacak. bir karar verme sürecine gireceksin. sana tavsiyem bu süre içinde sezgilerini dinle. sezgilerin senin doğru kişiyi seçmene yardımcı olacak. bir de ..... senin aranda bir engel gördüm canım. ama aşılabilir bir engel. aşk uyumunuza da baktım. birlikteyken çok dinamik ve enerjili bir çiftsiniz siz. bu şekilde olabilirsiniz. monotonluk söz konusu değil ikiniz için. ama bazı konularda anlaşamayabilirsiniz mesela biriniz daha çok yakınlaşmak isterken diğeri daha yalnız kalmak kafa dinlemek uzaklaşmak isteyebilir bir süre. bu da arada anlaşmazlığa sebep olabilir. bu ilişkinin temeli sabıra dayanıyor. çok sabır ve emekle çok güzel bir şekilde yürüyebilir. o yüzden birbirinize şans tanımalısınız. sabırlı olmalısınız biraraya geldiğiniz vakit. umarım memnun kalırsın. soruların varsa çekinmeden sorabilirsin canım.