- 21 Nisan 2014
- 310
- 268
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #4.261
Eveetttt dün itibariyle mert,gelecekçi herapunzel,sibella1,luna,missbirdy falları patlamıştır hem de patır patırrr!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveetttt dün itibariyle mert,gelecekçi herapunzel,sibella1,luna,missbirdy falları patlamıştır hem de patır patırrr!!!
Peki tatlicadi84 hakkinda gorusleriniz neler hickimse yorum yapmamis ona
Ben baktirmistim tutan hicbisi yok hem 20 tl verip hemde gelen max 2 paragraflik yaziydi bazi yazdiklari cok uzak gelecek icindi 2 cocugun olcak gibi onuda allah bilir yani..
Üzülme hepimizin patladi ve o aciyi yaşadik fallara kendimizi kaptirmamaliyiz
olumlu soyledikleri patladi herhalde :) herapunzel zten gozum tutmamisti bir sey deyip sonra baska falda cevir kazi yanmasin yapmisti bana
Chole nsl kizlar? Falı cikan varmi? Olumlu olumsuz
canımm üzüldüm yaa... ne için baktırmıştın bilmiyorum ama hakkında hayırlısını versin Allah'ım her şeyin üzülme. belki daha sonra daha iyisi olacağı için bu olmamıştır ki öyledir zaten.
gekeceği tutturur tutturmaz onu ben de bilemiyorum ama ben ona en son 2 yıl önce nerdeyse fal göndermiştim..geçenlerde yeniden göndereyim dedim, olumsuz olmasına rağmen kesinlikle çat çat yazmış gerçekleri... bence gerçekten yetenekli biri.Arkadaşlar size bir şey anlatacağım, ister enerji deyin ister şans ama cidden 1 haftadır Selena beni resmen şoklara sokuyor.
Geçenlerde forum dada yazmıştım rüya yorumlayan tavsiye edeceğiniz biri var mı diye Selena bugün sistemdeydi fiyatı uygundu bu rüya beni etkilediği için ona yolladım.
Hatun rüya yorumu yapmadı sanki fal açtı ve öyle bir detayı bildiki hani dersiniz ya okurken koltuğa mıhlandım, aynen öyle sonra kendisine rica ettim bir fincanım var bir kaç gündür bekletiyorum çok ilginç kahve yorumu yapmıyorsunuz ama 2 kelime edermisiniz hatta bu fincan resmini perican a göndermiştim (sağolsun selenayla benzer bir yorum o da yaptı :)
tamam dedi promosyon yükledim, v.s yorum geldi üstelik kısa oldu çıkmam gerek diye bir de helallik istedi yorumu okuyunca beni 2.kez bir şok daha yaşadım ilişkimizi etkileyen bir sorun vardı çok özel bir şeydi kadın onu yazmazmı mi yani resmen yuh dedim ya .
Arkadaşlar geleceği tutturur veya tutturamaz ama en azından şuna inandım ki bu hatun bu işi biliyor yani hep dediğimiz nokta atışları var ya süslemeden pembe tablo çizmeden kısa ama öz işte öyle bir şey yani sonucu çıkmasa bile fal baktırmaktan ilk kez bu kadar keyif aldığımı kandırılmadığıma bu hatunla inandım.
gekeceği tutturur tutturmaz onu ben de bilemiyorum ama ben ona en son 2 yıl önce nerdeyse fal göndermiştim..geçenlerde yeniden göndereyim dedim, olumsuz olmasına rağmen kesinlikle çat çat yazmış gerçekleri... bence gerçekten yetenekli biri.
Evet olumsuzu da söylüyor hiç öyle lafı uzatmadan süslemeden, ama geçen seferde buraya yazmıştım tekrar hatırlatmak isteyim x yorumcudan diyelimki yorum alıyoruz ve çok beğeniyoruz doğal olarak hepimiz bunu paylaşıyoruz o zaman bir kaç gün beklemekte fayda var gibime geliyor yorumcuda yığılma olunca ister istemez bekletmek istemiyorlar onlarda yoruluyor çünkü Selena da bende şu tesadüf oldu geçen falımda da 2 veya 3 gün sistemde değil di fal yolladım 1.sıradaydım bir süre sonra yorum geldi süperdi dünkü rüya yorumunduda aynı şekilde duvarında 3 gün yokum yazıyordu rüyayı yolladım 2.sıradaydım yorum geldiğinde gene müthişti
ben selana'nın ilk baktırdığım falının üstünden çok geçtiği için silmişim. ne yazdığını bile hatırlamıyorum. aslında bana bu falda da gelecekle ilgili şu şu net olarak olacak gibi şeyler söylemedi. daha çok durum ve kişilerin değerlendirmesi gibiydi ama benim de içimden geçen ve öyle olduğunu düşündüğüm şeyleri söylemiş hep. sadece 1 durum var benim bilgi sahibi olamayacağım bişy o da..
selena'ya baktırıp da çıkan-çıkmayandan yorumlar almak isterim.