• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tellwe.com'da bakılan fallar!

sen baktirdin mi
1 yıl olmuştur baktıralı. Yakın zamanda gelişme görmemişti ama uzun vadede barışma yüksek ihtimal demişti. Gerçi barışma yok ama bi kaç gelişme oldu. Bir arkadaş Lunara dönmüş deyince merak ettim tellwe hesabımı sildim.

Tellwe'de yüklediğim kredim var da kimi önerirsiniz arkadaşlar :KK200:
sesli rica edin bence gönderdiğiniz falları... çünkü birçok kişiyi deneyimledim bazıları ses sistemi bozuk dedi bazıları kırmadı ... duvar kısmında da net yorumlar için gelin gelin yazıp duruyorlar amaç para bence orada güncel bakmayıp kendini geliştiren falcılar var bence iyiler kendini teker teker soyutluyor

ben sizin için baktırdığım kişileri listeleyeceğim zaten yazılımcıyım anlamam aşırı zor olmuyor;

My_Ura : kesinlikle yapay zeka cümleleri... maalesef bende hayal kırıklığı yarattı çok samimi gelmişti profili falan hayal kırıklığı oldu bende biraz

Hisli, Fallawyu, Kahinabla,Linda : bunlar yapay zeka değil zaten ücretleri fazla bunun sebebi tamamen kendilerinin bakması diye düşünüyorum. hiçbir prompt onların stili gibi yazamaz yani çok zor yapay zeka olması

Gizemli falcı: bence o byv de aktif bakım yapıyor oldukça başarılı tellwe deki düzenli danışanları için tellweyi kapatmıyor bence

Lulye , Shayla: ikisinden de rica edince sesli bakım yapıyor daha sonra yazılı bakımlarını da aldım ve konuşma dilleri tepkileri mimikleri neyse yazısı da o şekilde insan az çok anlıyor sesli bakım yapıyorlar tabii arada yapay zekalar var uzatmak için detaylı betimlemeleri var onlar yapay zeka vadeleri tutarlı ( ikisinin de fal sepetinde hesabı olduğunu düşünüyorum oradaki bakımları daha profesyonel )

Danteli : çok tatlı yapay zekadan yardım alıyor o belli ama son anda gönderirken cümleleri düzeltmesi için gönderiyor muhtemelen birebir yapay zeka değil net vadeleri var ve gerçekleşti uygulamayı silmeme sebebim olabilir

Astro , Alwin , Yagmur_7106 : komik şekilde yapay zeka o kadar kafaları çalışmıyor ki insan birkaç cümle değiştirir ( tevazu , mukayese ) gibi kelimeleri hayatları boyunca duyduklarını hiç düşünmüyorum zaten yağmurun profil fotoğrafını gemini yapmış kendisi de değil

aklıma gelenler bu şekilde fal sepetinde de baktırmaya başladım byv ye de baktıracağım orda da belli falcıya baktırınca kıyaslama yaparım 💗

Kızlar tellwe uygulamasını ne zaman indirsem telefon aşırı donuyor, silince düzeliyor, eski bir telefonum yok güncel de kullanıyorum başka uygulamalar da var böyle bir sorun hiç yaşamamıştım nedenini bilen var mı acaba ya da siz de yaşıyor musunuz

uygulamadan yorum okuyamıyorum evet atıyor hemen ...:(( web sitesine giriş yapmak zorunda kalıyorum keşke şu uygulamasına el atsalar
Kızlar tellwe uygulamasını ne zaman indirsem telefon aşırı donuyor, silince düzeliyor, eski bir telefonum yok güncel de kullanıyorum başka uygulamalar da var böyle bir sorun hiç yaşamamıştım nedenini bilen var mı acaba ya da siz de yaşıyor musunuz

Back
X