ben sizin için baktırdığım kişileri listeleyeceğim zaten yazılımcıyım anlamam aşırı zor olmuyor;
My_Ura : kesinlikle yapay zeka cümleleri... maalesef bende hayal kırıklığı yarattı çok samimi gelmişti profili falan hayal kırıklığı oldu bende biraz
Hisli, Fallawyu, Kahinabla,Linda : bunlar yapay zeka değil zaten ücretleri fazla bunun sebebi tamamen kendilerinin bakması diye düşünüyorum. hiçbir prompt onların stili gibi yazamaz yani çok zor yapay zeka olması
Gizemli falcı: bence o byv de aktif bakım yapıyor oldukça başarılı tellwe deki düzenli danışanları için tellweyi kapatmıyor bence
Lulye , Shayla: ikisinden de rica edince sesli bakım yapıyor daha sonra yazılı bakımlarını da aldım ve konuşma dilleri tepkileri mimikleri neyse yazısı da o şekilde insan az çok anlıyor sesli bakım yapıyorlar tabii arada yapay zekalar var uzatmak için detaylı betimlemeleri var onlar yapay zeka vadeleri tutarlı ( ikisinin de fal sepetinde hesabı olduğunu düşünüyorum oradaki bakımları daha profesyonel )
Danteli : çok tatlı yapay zekadan yardım alıyor o belli ama son anda gönderirken cümleleri düzeltmesi için gönderiyor muhtemelen birebir yapay zeka değil net vadeleri var ve gerçekleşti uygulamayı silmeme sebebim olabilir
Astro , Alwin , Yagmur_7106 : komik şekilde yapay zeka o kadar kafaları çalışmıyor ki insan birkaç cümle değiştirir ( tevazu , mukayese ) gibi kelimeleri hayatları boyunca duyduklarını hiç düşünmüyorum zaten yağmurun profil fotoğrafını gemini yapmış kendisi de değil
aklıma gelenler bu şekilde fal sepetinde de baktırmaya başladım byv ye de baktıracağım orda da belli falcıya baktırınca kıyaslama yaparım