• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tellwe.com'da bakılan fallar!

tellweden bende çok memnun değilim çoğu falcının her şeyi yapay .. başka bir yerde baktırmak isteseniz 2000 den aşağı falcı bulamazsanız 500 krediye bakan falcılar iyi bir alternatif ama düşük kredililer yapay bunu bilerek baktırırsınız

sen de ol yapay zekaya baktır madem bu kadar zekisiniz ben yarısına baktırdım yarısından memnun kaldım yorumcuların kredinize kıyın sizde onlar boşuna 300-500 kredi değil yoksa paranız atmayın 50-100 krediler yapay bunu anlamak için atmanıza gerek yok ki asgari bir beyin kapasitesi yeterli
Niye bu kadar sinirle tellwe yi savunuyorsunuz ki? Arkadaş bayağa mantıklı şeyler yazmış gelip danışanı ifşa etmek ne demek? Tabii ki güvenimiz kalmayacak böyle durumlarda. Yeteri kadar beyni var bence buradakilerin ki dönen saçmalıkları anlıyorlar.

sen de ol yapay zekaya baktır madem bu kadar zekisiniz ben yarısına baktırdım yarısından memnun kaldım yorumcuların kredinize kıyın sizde onlar boşuna 300-500 kredi değil yoksa paranız atmayın 50-100 krediler yapay bunu anlamak için atmanıza gerek yok ki asgari bir beyin kapasitesi yeterli

bizim bahsettigimiz falci olup yorum yapmak degil. fal baktiranlarin ifsalanmasi. madem bu kadar zekisiniz ne demek ya?

neden sinirleneyim beni tehdit etmeyiniz lütfen sizi alıntılayarak genel bir konuşma yaptım bu kadar kişisel algılamanızı gerektirecek bir durum yok 😌
Seni nerde tehdit ettim? Yeni hesap açıp bir sürü buraya gelmişsiniz kimi neyi savunduğun belli değil yaşın da küçük kaale almak istemiyorum burda kavga etmiycem. Sanane istediğimize atar fikrimizi paylaşırız. Ben zaten ne yapay zeka kelimesi kullandım ne de 100 kredi vs. Demedim o sebeple benim mesajımı alıntılanıp bu üslüpla konuşamazsın

fallar çıkar çıkmaz burda yıllardır konuşuluyor. İyi falcı da olur kötü falcı da konuşuruz.
Ama her şeyden önce ifşa kesinlikle yasaktır ve biz falcılara özelimizi anlatıyoruz yeri geliyor. Bu konuda fal sepeti destek ekibi ve teknik açıdan çok daha güvenilir ve en azından kurumsallık taşıyor. Ben de bundan bahsettim. Telwe bu açıdan gevşek herkes hesap açıyor diye. Ayrıca savunduğunuz lulye şimdi duvarına baktım yine düşük Yıldız verdi diye bi kullanıcıları ifşa etmiş😂 bu kötü kalpla hiçbir istediğin olmaz zaten diye. burda falcılık değil etik dışı olan şey konuşuluyor

fallar çıkar çıkmaz burda yıllardır konuşuluyor. İyi falcı da olur kötü falcı da konuşuruz.
Ama her şeyden önce ifşa kesinlikle yasaktır ve biz falcılara özelimizi anlatıyoruz yeri geliyor. Bu konuda fal sepeti destek ekibi ve teknik açıdan çok daha güvenilir ve en azından kurumsallık taşıyor. Ben de bundan bahsettim. Telwe bu açıdan gevşek herkes hesap açıyor diye. Ayrıca savunduğunuz lulye şimdi duvarına baktım yine düşük Yıldız verdi diye bi kullanıcıları ifşa etmiş😂 bu kötü kalpla hiçbir istediğin olmaz zaten diye. burda falcılık değil etik dışı olan şey konuşuluyor
bu konuda haklısınız yaşım sizden küçük olabilir ben bir falcı değilim zaten .... ortada bir anlaşmazlık var yorumcular belli ki bazıları haksızlığa uğramış bazı danışanlar ciddi problemli (bana burdan soru sordum diye hakaret eden birisi gibi) demek ki asıl sıkıntı tellwe nin yönetiminde ne sizlik ne benlik

ben de baktım ama iade özelliği denen şeyi anlamadım nedir o bilen birisi söyleyebilir mi

Kime fal atmicagimi biliyorum artik. Zaten hacum kime fal attiysa gelip anlatti. Fallawyu seruven falan ugrasmaz böyle seylerle ama bu yeni gelen falcilara asla baktirmam. Lulye olsun danteli olsun ve öbürleri. Artik güven kalmadi onlara her biri olabilir burada ifsa etmek ne demek ya sizin site kurallariniz yok mu? Tellweye sikayet edin buraya niye yaziyorsunuz cok kizdim bu olaya

Kime fal atmicagimi biliyorum artik. Zaten hacum kime fal attiysa gelip anlatti. Fallawyu seruven falan ugrasmaz böyle seylerle ama bu yeni gelen falcilara asla baktirmam. Lulye olsun danteli olsun ve öbürleri. Artik güven kalmadi onlara her biri olabilir burada ifsa etmek ne demek ya sizin site kurallariniz yok mu? Tellweye sikayet edin buraya niye yaziyorsunuz cok kizdim bu olaya
Gerçekten doğru dedin. Bu eski falcılar Fallawyu serüven falan iade ederler sessizce böyle şeylerle uğraşmazlar

Bir sey daha var. Hacum bana daha önce fallarini atmisti yani paylasmisti ve belli ki burada baska birilerine güvenip onlara da atmis. Yukarda yaziyor zaten yeni bir üye var onun telefon numarasini istemis vermemis vs. Yani o üye büyük ihtimalle hacumun falini ismini ve konuyu gördü. Sonra birden birileri gelip kizi ifsa ediyor onun oldugunu biliyorlar.
Kizlar bence dikkatli olun kimseyle paylasmayin fallarinizi cünkü tellwedeki falcilar da belli ki buraya üye olmuslar ve böyle ifsaliyorlar görüyorsunuz

Nesini anlamadin? Yani iade isteyebiliyorsun ya ondan bahsetmistir nasil anlamadin ben onu bi anlayamadim 😅 neyse..
neyden bahsettiğimi anlamamışsın ki ahahhahhahaha iade talebinin dışında bu talep hakları bitince düşük puan verip falcıdan iade alıyorlarmış biri özelden anlattı sağ olsun

neyden bahsettiğimi anlamamışsın ki ahahhahhahaha iade talebinin dışında bu talep hakları bitince düşük puan verip falcıdan iade alıyorlarmış biri özelden anlattı sağ olsun
Kesin öyledir biri özelden anlatmistir bilmiyorsun tabiiki sen

Bir sey daha var. Hacum bana daha önce fallarini atmisti yani paylasmisti ve belli ki burada baska birilerine güvenip onlara da atmis. Yukarda yaziyor zaten yeni bir üye var onun telefon numarasini istemis vermemis vs. Yani o üye büyük ihtimalle hacumun falini ismini ve konuyu gördü. Sonra birden birileri gelip kizi ifsa ediyor onun oldugunu biliyorlar.
Kizlar bence dikkatli olun kimseyle paylasmayin fallarinizi cünkü tellwedeki falcilar da belli ki buraya üye olmuslar ve böyle ifsaliyorlar görüyorsunuz
hacum benim numaramı istedi kime fal atabilceğimi sordum yazamam ben git işine ****** falan dedi sonra hesabı kapandı

Benimde numaramı istedi durduğu yerde sonra kimi beğeniyorsun dedi. Bende söyledim. Neyse benim lafım boş sen baktır gibi bişey dedi🤣🤣

Benimde numaramı istedi durduğu yerde sonra kimi beğeniyorsun dedi. Bende söyledim. Neyse benim lafım boş sen baktır gibi bişey dedi🤣🤣
Sen merak etme ondan zarar gelmez yillar önce de konusmustum sadece fal baktiriyor soru soruyor bunlarla ugrasiyor falan. Baskalarin psikolojisi beni ilgilendirmez zaten soru soran herkese cevap veririm. Belki takinti haline getirdi hic bilmiyorum ilgilenmiyorum ama buraya gelip ifsa etmek ne demek asiri sinirlendim

Nesini anlamadin? Yani iade isteyebiliyorsun ya ondan bahsetmistir nasil anlamadin ben onu bi anlayamadim 😅 neyse..
Sadece iade de değil, mesela gizlilik kuralları var. Ben fal sepetinde ss attığım da oldu falcıya ve bazen çok detay vererek soruyorum sorularımı. Mesela duygu deniz bana dedi canım gizlilik var güvenebilirsin diye.

O sebeple hacumu ifşa ettiklerinde ben bildirdim telweye, sonuçta bu yapılan hepimizi ilgilendiriyor. Telwe yönetimi dedi ki “ifşa kesinlikle yasaktır” bu lulye, danteli vs. falcı olsa nolur yapay zeka olmasa nolur kızı isim vererek ifşa etmek ve böylece kötğ niywrli biri.

Back
X