• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tellwe.com'da bakılan fallar!

Durrin nasıl?

Favorim durrinarbeldi ama cidden bu defa acayip olumsuz tablo cizdi. Inansam mi inanmasim mi bilemedim. Daha once bir vadesi cikmisti gecen sene baktirdigim bir falda ama acayip olumsuz tablo cizdi bu sefer. Size de boyle oldu mu daha once. Bazen dediklerimi dinlemeyip alakasiz seyler soyledi.

Favorim durrinarbeldi ama cidden bu defa acayip olumsuz tablo cizdi. Inansam mi inanmasim mi bilemedim. Daha once bir vadesi cikmisti gecen sene baktirdigim bir falda ama acayip olumsuz tablo cizdi bu sefer. Size de boyle oldu mu daha once. Bazen dediklerimi dinlemeyip alakasiz seyler soyledi
İki sene önce baktırmıştım hatırlamıyorum ama çıksa hatırlardım

Lunaraya fal attım ne kadar sürede bakar
Çevrimiçi değil

Favorim durrinarbeldi ama cidden bu defa acayip olumsuz tablo cizdi. Inansam mi inanmasim mi bilemedim. Daha once bir vadesi cikmisti gecen sene baktirdigim bir falda ama acayip olumsuz tablo cizdi bu sefer. Size de boyle oldu mu daha once. Bazen dediklerimi dinlemeyip alakasiz seyler soyledi.
O bana olumsuzdu baya anda ama tam tersi oldu lunarada aynı şekilde olumsuzdu o hafta gelişme oldu.

O bana olumsuzdu baya anda ama tam tersi oldu lunarada aynı şekilde olumsuzdu o hafta gelişme oldu.
Umarım olumlu olur ya daha önce yeni işe başlayacağım zamanı falanı söylemişti. Zaten haberi perşembe alıcam burayı da güncellerim.

Lunaraya soru gönderemiyor muyuz?
Ek ücret istiyor sistem?

Lunara ve durrine baktırdım.
İkisi de olumsuz.Olumsuz olmaları bir şey değil de başka şeyler için de olumsuz.
Detaylı soruya odaklanmadım zaten ama beni tatmin etmediler.
Falı çıkan var mı?

İkisi de olumsuz.Olumsuz olmaları bir şey değil de başka şeyler için de olumsuz.
Falı çıkan var mı?

bana ikisi de gelecek yorumu cikmisti durrin daha toksik konusmustu ama onun dili oyle. normal karsiliyorum😂

bana ikisi de gelecek yorumu cikmisti durrin daha toksik konusmustu ama onun dili oyle. normal karsiliyorum😂
Vadeler tutuyor mu?
Lunara 4 ay durrin bir ay vade verdi yeni biri için?
Hatta lunara onda da sorun yaşarsın gibi konuştu

Falı çıkan var mı?
Durrin çıkmadı bana da olumsuzdu eskiden. Lunara nın çıktığı da oldu çıkmadığı da

Durrin bana da cok olumsuz bakmisti en son ama hic öyle olmadi

Durrin çıkmadı bana da olumsuzdu eskiden. Lunara nın çıktığı da oldu çıkmadığı da
Geçen sene baktırmıştım ikisine de ciddi bir bakım yapmışlardı ama çıkıp çıkmadığını bile bilmiyorum hesabımı kapatmıştım

Vadeler tutuyor mu?
Lunara 4 ay durrin bir ay vade verdi yeni biri için?
Hatta lunara onda da sorun yaşarsın gibi konuştu
Durrin ve lunara bana çok olumsuzdu dönmez zor gibi haftasina iletişim oldu durrin evet biliyor ama gereksiz olumsuza bağlıyor lunara bence anda hiç bilmiyor onu hiç dikkate alma seruven ve fallawyu çok iyi çıktı fallari seruven kişi ne dusunuyor ani çok iyi bilir fallawyuda öle iletişim kurduğumda ikisininde bildiğini teyit ettim.

Back
X