- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #38.441
Kahve baktirdim. nerdeyse hic soru sormadim ve herseyi bildi. Hatte olumsuz olursa lütfen söyle diye yalvardim ama olumlu dediMelisaya ne fali attiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahve baktirdim. nerdeyse hic soru sormadim ve herseyi bildi. Hatte olumsuz olursa lütfen söyle diye yalvardim ama olumlu dediMelisaya ne fali attiniz?
Aa anladim. Tsk ederimKahve baktirdim. nerdeyse hic soru sormadim ve herseyi bildi. Hatte olumsuz olursa lütfen söyle diye yalvardim ama olumlu dedi
siz baktirdinizmi? Melisada? Gelen yorumlari cok iyi ona güvendimAa anladim. Tsk ederim![]()
Ben Ekimde baktirmisim. Analizleri yerindeydi sonucta olumluydu ama bende durumlar henuz netlesmedisiz baktirdinizmi? Melisada? Gelen yorumlari cok iyi ona güvendim![]()
Demet8888 baktıran var mı yorumları ilgimi çekti de
o nerde bakiyorDemet8888 baktıran var mı yorumları ilgimi çekti de
Onu bugün denicemtellwe
Tellwe de bende birine baktirmak istiyorum. Simdiye kadar edaasa da fal baktirdim ama iki aylik bir vade verdi. Lunara beni 3 güb bekletti fali iptal ettim.Peralina nın falı çıkan var mı?
Ben bayağa memnun kaldım peralina dan ilk falında gidişat dediği gibi oldu. Sonuç için vadesi bu ay sonu ama analizleri falan doğru bayağa.Tellwe de bende birine baktirmak istiyorum. Simdiye kadar edaasa da fal baktirdim ama iki aylik bir vade verdi. Lunara beni 3 güb bekletti fali iptal ettim.
Peralinayi denesemmi diye düsünüyorum
tamam ozaman bende baktircam :) bi kac gün önce instagramdan baktirdim birine. Ismini yazsam reklam olarak sayilirmi? Isim ve anne ismi haric hic bir detay vermedim. O konustu ben dinledim, gercekten mevcut durumu falan bildi ama gelecek icin söyledikleri olur mu bilmiyorum. Hatta ek olarak patronumla tartisma yasicak olacagim söyledi daha dogrusu verdigi harfler patronuma uydugu icin ben ona yordum.Ben bayağa memnun kaldım peralina dan ilk falında gidişat dediği gibi oldu. Sonuç için vadesi bu ay sonu ama analizleri falan doğru bayağa.
sen ne fali baktirdin?Ben bayağa memnun kaldım peralina dan ilk falında gidişat dediği gibi oldu. Sonuç için vadesi bu ay sonu ama analizleri falan doğru bayağa.
Kahvesen ne fali baktirdin?
ben simdi katina attim. Kahve de daham iyi acaba
Faldan sonra puan veremiyorsunuz ve yorum yapamıyorsunuzBana sartli fal göndermis. Ne demek oluyor?
ama cok sacma aslinda.. olumsuz muydu acabaFaldan sonra puan veremiyorsunuz ve yorum yapamıyorsunuz
yorumladı mi nasildi?ama cok sacma aslinda.. olumsuz muydu acaba![]()
Yok ben bilmiyordum o yüzden iptal ettim. Ama DurrinArbele baktirdim ve sok oldum.. harflere kadar bildi. Ve instada baktirdigim kadinla cok benzer seyler söyledi vadeler bile ayni nerdeyseyorumladı mi nasildi?