-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.901
bana da diğer falcılara sorularda söylediğim şeyi kendi bulmuş gibi yazmış ve gelecekle ilgili doğru dürüst bir şey dememiş. Kesinlikle çoklu hesapYok canım fiyattan degil kesin çoklu hesap,o kadarcık bilgi toplayabilmiş daha ileri diyecek şeyi yok,yazdım şimdi
Evet hardcore olumsuz gitmiş,ok olumsuz birşey yaşamıştım,bunu bildi ama o kadar.Bu şöyle bir adam bunu niye soruyorsunki falan dışında birşey dememiş,gelecek şu an vs yok.Sanki durumum hakkında geçmişten duymuş olayı sırf onu söyledi gibiydi ve 2.ye fal attığımdaki tavrından esas emin oldum.Ikinciyi attım,sırası gelince şak diye iptal edip yazdıkların çıkmamış bir daha at gibi birşey yazmış,halbuki gayet iyi okunuyor.Bir daha attım,iki gun falan zaman kazanıp bakmadı,sonra dün girincede benimki 1.sırada olmasına rağmen bakmayıp diğerlerine bakmış.Diyecek şeyi kalmadı çünkü belli zaman kazanma peşindeydiben fal sepetinde baktırmadım ona ama tutarlıydı olumsuzdu
Evet evet yazdım şimdi bana yaptığı hareketi canım..birşey bilip birtek onu yapıştırıp geçiyor başkada birşey yok..bana da diğer falcılara sorularda söylediğim şeyi kendi bulmuş gibi yazmış ve gelecekle ilgili doğru dürüst bir şey dememiş. Kesinlikle çoklu hesap
benim ayrılalı uzun zmn oldu diye bilmiş ama zmnında aklını karıstıran bi kdn olmus bu kadın evli olabilir demiş oyle bişey bilmiyorum ama canımı sıkmadı değilEvet hardcore olumsuz gitmiş,ok olumsuz birşey yaşamıştım,bunu bildi ama o kadar.Bu şöyle bir adam bunu niye soruyorsunki falan dışında birşey dememiş,gelecek şu an vs yok.Sanki durumum hakkında geçmişten duymuş olayı sırf onu söyledi gibiydi ve 2.ye fal attığımdaki tavrından esas emin oldum.Ikinciyi attım,sırası gelince şak diye iptal edip yazdıkların çıkmamış bir daha at gibi birşey yazmış,halbuki gayet iyi okunuyor.Bir daha attım,iki gun falan zaman kazanıp bakmadı,sonra dün girincede benimki 1.sırada olmasına rağmen bakmayıp diğerlerine bakmış.Diyecek şeyi kalmadı çünkü belli zaman kazanma peşindeydi
Ya aaa çok şaştım..banada aynen evli kadın muhabbeti yaptı..Evli kadınla olabilir demiş yazdığı iki satırlık bakımda on defa..Birde böyle aşırı olumsuz sanki habis ruhlu başkasının üzülüp acı çekmesinden beslenen falcı tipleri gibiydi..boşver ya direkt bişey duyup üstüne sallamışbenim ayrılalı uzun zmn oldu diye bilmiş ama zmnında aklını karıstıran bi kdn olmus bu kadın evli olabilir demiş oyle bişey bilmiyorum ama canımı sıkmadı değil
Tellwe de baktırdığım falcılara bakayım dedim kim olabilir diye,çünkü ben orada tek hisli ye giderim duzenli ve o sesli bakar uzun uzun.Kadının bildigi olay şubatta olmuştu,hisli dışında kimlere gitmişim diye baktım,çok kişi de yoktu.5-6 kişi kadar ama şimdi günahını almayayım kimsenin burada yazıp,yalnız Rosetta stone çoklu hesap net yada bişeyler buluyor biryerlerdenYa aaa çok şaştım..banada aynen evli kadın muhabbeti yaptı..Evli kadınla olabilir demiş yazdığı iki satırlık bakımda on defa..Birde böyle aşırı olumsuz sanki habis ruhlu başkasının üzülüp acı çekmesinden beslenen falcı tipleri gibiydi..boşver ya direkt bişey duyup üstüne sallamış
Hisli falan asla olamaz zaten o yuzden onun dışındakilerden şüphelendim direkt ama 5-6 tane ıvırt zıvırt falcıya baktırmışım,onlardan biri olabilirTellwe de baktırdığım falcılara bakayım dedim kim olabilir diye,çünkü ben orada tek hisli ye giderim duzenli ve o sesli bakar uzun uzun.Kadının bildigi olay şubatta olmuştu,hisli dışında kimlere gitmişim diye baktım,çok kişi de yoktu.5-6 kişi kadar ama şimdi günahını almayayım kimsenin burada yazıp,yalnız Rosetta stone çoklu hesap net yada bişeyler buluyor biryerlerden
iyi bari sana da aynısını dediyse sevindimYa aaa çok şaştım..banada aynen evli kadın muhabbeti yaptı..Evli kadınla olabilir demiş yazdığı iki satırlık bakımda on defa..Birde böyle aşırı olumsuz sanki habis ruhlu başkasının üzülüp acı çekmesinden beslenen falcı tipleri gibiydi..boşver ya direkt bişey duyup üstüne sallamış
Hisli değil bencede ben ona baktırmamıştım çünküHisli falan asla olamaz zaten o yuzden onun dışındakilerden şüphelendim direkt ama 5-6 tane ıvırt zıvırt falcıya baktırmışım,onlardan biri olabilir
Ya Hisli ye ben sürekli baktırırım,o çok çok iyi bir yorumcu ve asla ihtiyacı olmaz böyle şeye,fiyatı çok ucuz olmamasına rağmen çok baktıranı müdavimi var sürekli,hatta rahsatsız olup bakmak istemediği kara listeye aldığı insanların bile bakması için ısrar ettiğini biliyorum,naif tatlı birisi de.Adını geçirmişimde konunun içinde o kesin olamaz zaten diye vurgulamak istedim,ben kefilim ona :)Hisli değil bencede ben ona baktırmamıştım çünkü
bi önceki sayfada onu konuştukRosettastone isimli falcıyı deneyip beğenen var mı
Ben baktırdım siz beğendiniz miKızlar suko12 ye baktıran var mı ?
Bilemiyorum geçmişle ilgili yorum yapmamış gelecekle ilgili yorum yapmış. Çok olumsuzdu o yüzden merak ettim size çıktı mı acaba siz beğendiniz miBen baktırdım siz beğendiniz mi
Ben de daha yeni baktırdım o yüzden bi şey diyemiyorum ama olumsuzdu benimki deBilemiyorum geçmişle ilgili yorum yapmamış gelecekle ilgili yorum yapmış. Çok olumsuzdu o yüzden merak ettim size çıktı mı acaba siz beğendiniz mi
Mesaj attım sizeBen de daha yeni baktırdım o yüzden bi şey diyemiyorum ama olumsuzdu benimki de