- 15 Nisan 2020
- 549
- 548
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.701
ben de beğenmiştim onu, dediği gibi de olmuştu :)Hiç şaşırmıyorum tellwede o kadar çoklar ki… yalnız falalem i de beğenmiştim ona üzüldüm şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de beğenmiştim onu, dediği gibi de olmuştu :)Hiç şaşırmıyorum tellwede o kadar çoklar ki… yalnız falalem i de beğenmiştim ona üzüldüm şimdi
kendimi sorguluyorum acaba ben mi benzetiyorum diye hahaha aklımı yedirttilerÇok güldüm ya bari farklı foto kullansalar
Ben de birine benzetmiştim onu sanki, tabii o dönem herkesi birbirine benzetiyorduk paranoya oldu gibi gelmişti ses etmemiştim bence de benziyorkendimi sorguluyorum acaba ben mi benzetiyorum diye hahaha aklımı yedirttiler
Eysanı cok merak ediyorum, elifin yok diye biliyorum kendisine 2 yıla yakındır fal yolluyorum ama bi sıkıntısı olmasa girerdi mutlaka o bekliyorum eğer dönerse numara fln isteyeceğim bende artıkKızlar, elifsu veya eysan’ın baktığı başka bir yer var mı? Uzakta ikisi de tellwe’de.
Eysan tellwede baktırdıgım en iyi falcı olabılır keske gelse tekrar cok iyiydiEysanı cok merak ediyorum, elifin yok diye biliyorum kendisine 2 yıla yakındır fal yolluyorum ama bi sıkıntısı olmasa girerdi mutlaka o bekliyorum eğer dönerse numara fln isteyeceğim bende artık
Eysanı cok merak ediyorum, elifin yok diye biliyorum kendisine 2 yıla yakındır fal yolluyorum ama bi sıkıntısı olmasa girerdi mutlaka o bekliyorum eğer dönerse numara fln isteyeceğim bende artık
Eysan tellwede baktırdıgım en iyi falcı olabılır keske gelse tekrar cok iyiydi
Doğum tarihi falan istememişti ben vermedim Eysana zaten şu an uzakta görünüyorKızlar elif ve eyşan’a fal atarken esas oğlanın doğum tarihini veriyor musunuz?
Bana tespitleri doğru gibiydi diğer falcılarla paraleldi yani vadeye takılmıyorum diğerlerinin vadeside geçti çünküAz bi kredim kalmıştı falcibaris’a attım. Olmasan da olurmuş Barış sadece verdiği bir süre var bakalım olacak o süre içinde dediği. Yoksa genel yoldan geçen herkese uyabilir bir fal
benim falımı enerji alamadım diyerek iptal etmişti enerji aldıklarına böyleyse iyi ki alamamış bendenAz bi kredim kalmıştı falcibaris’a attım. Olmasan da olurmuş Barış sadece verdiği bir süre var bakalım olacak o süre içinde dediği. Yoksa genel yoldan geçen herkese uyabilir bir fal
Ben vermiştim canımKızlar elif ve eyşan’a fal atarken esas oğlanın doğum tarihini veriyor musunuz?
Nasıl yaniBenim bir arkadaşımın üniversite de okuyan oğlu bu uygulamalara yazıyor diye duydum ne kadr doğru bilemiyorum ama falla ilgisi olan biri de değil
bende zaman asimi dolayisiyla iptal olduEysanfala dun fal attim gun ici bakip bitiriyorum geri cekmeyin yazmis duvarina ama hala 4 kisi var, beklemeye deger mi iyi bakiyor mu?