- 15 Mayıs 2013
- 3.883
- 788
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #3.641
Herra ya tarot baktiralim derim
o uğursuz kartlarla aram hiç iyi olmadı ne kadar uğursuz olumsuz ahlaksız kart varsa ısrarla onları seçiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herra ya tarot baktiralim derim
o uğursuz kartlarla aram hiç iyi olmadı ne kadar uğursuz olumsuz ahlaksız kart varsa ısrarla onları seçiyorum
Ben de katina sevmiyorum, netsek
Ben kahve baktirmistim, begebmemistim, cok kisaydi. Sekerim Herra tarotta iyiymis. At fali, kartlar kotu gelirse iptal et
Eki Görüntüle 1144953
Kızlar falcılar nasıl para kazanacağını şaşırmış ya..... Bakar mısınız? Bahsettiği falı da 50 tl
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Haha korkup hemen tilsim falini atcaksin oda sana sallicak bisiyler isin kolayi insanlarin icine süphe düsürmek , korkuttmak
zaten süphe düstümü gerisi gelir onlarinda cepleri dolar
kim dedi bunu şeytan kartı benim bir çok falımda geldi hiçbir yorumcu da bunu dememiştir
Arkadaşlar bu Mercury nasıl
falimpire yeni gelen bir erkek falcı...
Falımpirde bir de dikkatimiz çeken bir şey vardı sende öyle oldumu bilmiyorum kartlar hep düz geliyor.
Falalemde de bana hep en pzoitif kartlar geliyor, sonra yorum cicek bocek........sadece pozitif kartlari mi koyuyorlar ne ?
Yok orda da baktırdım ters gelen kartlarım vardı. ama falımpir dekiler düz hep hatta başkaları da bu konuda form yazmıştı hatırlıyorum.
evet benımde falımpirdeki kartlarımın hepsı duzdu
KIZLAAAR AZÖNCE İLK DEFA FAL BAKTIRTIM CEZVVVE DEN hayretler içinde kaldım çok şaşırdııımmmmmmmmmmmmmmmm hala şoktayım
Bir de kime baktırdığın söylesen
Karia ' ya katina falı baktırdım online hala ilk defa baktırdım ama hiç bu kadarını beklemiyodummmm hatta aradım sevgilime söyledim dedi bırak ya ne falı falan okudum birazını oha dedi kaldı nerden biliyo benim iç dünyamı falan :)