- 31 Mart 2022
- 100
- 167
- 36
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.781
oliviateller ve altıncıhisleriolan nasıl onları hiç denemedim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olivia bi ara burayı takip edip insanların bilgileriyle yorum çıkarıyordu bildiğiniz dolandırıcı yani.. altincihisleriolan da çoklu hesap kullanan, hisleri olmayan pembeci biri ikisini de asla tavsiye etmemoliviateller ve altıncıhisleriolan nasıl onları hiç denemedim?
evetBaktırdığınız sardunya mı acaba
40 deyince anladım bana ilk baktığı fal çıkmıştı yıllar önce ara arada gittim ,bu senede dediği gibi ilerliyor ben memnunum ondan enerji meselesi gerçekten
Cok isabetliydi gerçekten ama bir tane cok yanlıs bir sey söylemis sasırdım ona, onun dışındakiler iyiydi ama kısa olunca da cok tatmın olmadım. Biraz pahalı olmasa ben de baktırabiliedim tekrar, ama bana da tutarsa söyledikleri şaşırırım bir konuda uyardı beni bir de ona aklım takıldı :/40 deyince anladım bana ilk baktığı fal çıkmıştı yıllar önce ara arada gittim ,bu senede dediği gibi ilerliyor ben memnunum ondan enerji meselesi gerçekten
Anda iyi gerçekten kısa bakıyor evet umarım tutar söyledikleri sizedeCok isabetliydi gerçekten ama bir tane cok yanlıs bir sey söylemis sasırdım ona, onun dışındakiler iyiydi ama kısa olunca da cok tatmın olmadım. Biraz pahalı olmasa ben de baktırabiliedim tekrar, ama bana da tutarsa söyledikleri şaşırırım bir konuda uyardı beni bir de ona aklım takıldı :/
Canım o kendisi adını yazmıştı zaten ben saral ipek diye. Abbeydawn hesabında biosunda adım saral ipek yazıyordu. Medyumpetek hesabındada adım saral ipek diye yazmıştı sonra kaldırdı. Ben ekran görüntüsü atmıştım buraya, geçmiş sayfaları kurcalarsan bulursun. Medyumpetek ve abbeydawn aynı kişi yani, kanıtlı ve tespitli. Başka analize gerek yok.Evet bende iki gün once baktirdim canim surekli ogut verici ve guzel dilekli filan konusuyor.anlik veya gecmisteki cogu seyimi bilemedi hep lafi evirip cevirdi. Medyum petegede sesli bakmasi icjn attim bakti ama abbeydawn in sesine benzemiyor kizlar. Karsilastirma yaptim onceki sesli falini abbeydawinin. Aşırı fark var seslerde.abbeydawnin sesi daha tok ama medyumpetek daha ince ve sakin naif bi konusmasi var. Bunuda soyleyim dedim tecrubemi paylasmak istedim.
Evet bende iki gün once baktirdim canim surekli ogut verici ve guzel dilekli filan konusuyor.anlik veya gecmisteki cogu seyimi bilemedi hep lafi evirip cevirdi. Medyum petegede sesli bakmasi icjn attim bakti ama abbeydawn in sesine benzemiyor kizlar. Karsilastirma yaptim onceki sesli falini abbeydawinin. Aşırı fark var seslerde.abbeydawnin sesi daha tok ama medyumpetek daha ince ve sakin naif bi konusmasi var. Bunuda soyleyim dedim tecrubemi paylasmak istedim.
Canım o kendisi adını yazmıştı zaten ben saral ipek diye. Abbeydawn hesabında biosunda adım saral ipek yazıyordu. Medyumpetek hesabındada adım saral ipek diye yazmıştı sonra kaldırdı. Ben ekran görüntüsü atmıştım buraya, geçmiş sayfaları kurcalarsan bulursun. Medyumpetek ve abbeydawn aynı kişi yani, kanıtlı ve tespitli. Başka analize gerek yok.
sizede canlıda instagram hesabı numara veriyorlarmı?Şöyle ekleyeyim fotoğrafları da kanıtımız var yani :))
ben hiç canlı fal baktırmadım, numara veren de olmamıştısizede canlıda instagram hesabı numara veriyorlarmı?
Kim verdi sizesizede canlıda instagram hesabı numara veriyorlarmı?
bana özel değil ki o kendisi sayfasında bio kısmına yazmışBanada veren olmadı ama saral ipek denen falcının paylaştığınız kanıt fotosunda numarası çıkmış o yüzden sordum
Siz yoksa medyumpetek misinizSardunyada bot falcı ben gittim burada tavsiyeniz üzerine ne geçmişi bildi nede geleceği ayrıca çok kısa yorumluyor beğenmedim
Tavsiye etmedi kimse enerji meselesi sonuçta bot olduğunu düşünmüyorum ne falcılar gördük burdaSardunyada bot falcı ben gittim burada tavsiyeniz üzerine ne geçmişi bildi nede geleceği ayrıca çok kısa yorumluyor beğenmedim
Bana şöyle canım 17kredim var umarım yeterkızlar birini çok beğendim ama fiyat arttırmasın diye söylemiycem