ben üç sene oldu nerdeyse hepsine baktrdım...illet ya bırakmadım bitürlü su siteyi.tabi her dk baktrmıyordum.dönem dönemdi.baktırmadığım kişi kalmadı neredeyse.falları tutmayan,adları geçmeyen kişileri saymıyorum.ünlü olanlardan,imparatoriçe,mercury,klotho,seruven,rheaya baktrmısımdır.seruven ileri tarih verdi,an itibari ilede iyidi.onun harıcındekiler patladı diyim,buranın tabiriyle.selena,kahinvanga,fatıma da ünlü ama onlar bana bakmamışlardı.ya olumsuz dememk için yada puanım düşüktür belki.
crimsonladye baktrmam zaten 40tl yani.dedikleri çıksaydı adı farklı konusulurdu hep.gecenlerde binevse kahve atmıştım,3tl ye odaha iyi geldi,tutarmı bilmem ama.
buarada bizim genelde en büyük birtane istegimiz oluyo yanında diğer istedikleriiz ve sorunlarımız.falları tutmayan kişiler istegimle ilgili yanlış yorum ve yönlendirme yapmışlardı,genel anlamda kavga,cenaze,hastalık vs onlarıda görmeliler aslında.yani tek istediğimiz sey hakkında yorum yapmaları ve kişilik analizleri cokta işe yaramıyor.bence tabi.
dedikleri çıkan falcılarda oluyor ya başkalarına onada şaşıyorum,bir bendemi çıkmıyor bu:)