- 28 Mart 2013
- 800
- 315
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
bana da aynını yaptı dedim noluyoz -,-
Aynı durumdayız maalesef, ben de yeni üye olduğum için belki "karalamak" maksadıyla yazdığımı düşünürsünüz diye çekiniyordum açıkçası.:) Tellwe'de falcıların böyle saygısız bir tutumu var maalesef kötü bakılan fala kötü oy veremiyorum verdiğim an affedersiniz "şirret" davranıyorlar.. Ve falcılar da kötü oy verenlere olumsuz oy kullanıyor bu yüzden başarı yüzdesi %100 olan bir falcıya fal gönderdiğimde "olumsuz oyunuz çok kendimi tehlikeye atamam" diyor. Nasıl bir sistem yahu bu. Tellwe yönetimi sistemini değiştirmediği takdirde bu saygısız ve çıkarcı falcıların tutumundan dolayı "müşteri" lerini kaybedecek ki kendilerine de mesaj attım. Bakalım nasıl bir cevap verecekler.
Bi sitenin falcilari ne kendini begenmismis arkadas. Ben de kahinvangayi bekle bekle bi hal oldum falimi geri cektim esinceye gonderdim benimkini de iade etmis :)))) paragoz. En son tunaya gonderdim onu da bekliyorum baksin diye. Profillerini okuyorum cogunun bole bisi olamaz ya nasi bi kibir bu resmen muhtacmisiz gibi yorimlar uazmislar sanki bedava bakiyolar :))) sen bakmazsan ben de gondermem dimi. Saygisizlar yaaa
kızlar sabah denen falcıya baktıran varmı hıc onu cok merak ettım ama galıba bayadır sıstemde yok
MedymTuna'ya mi gönderdin?
Aman, cok salliyor bence bunun nesin begeniyorlar
Bende Acikkahvem'me gönderdim, su anda falimi yorumliyor :))
o nası pekii daha önce baktırdın mı :) ben pişman oldum ya buraya uye olduguma ne sacma sapan siteymiş
Begenmıssın kuzum şimdi gördüm. ya ben kime baktırıcam valla cıldırdım artık :))))
monica diye biri var tellwe'de 15 tl'ye tarot bakıyor açıkçası şimdiki durumu güzel değerlendirdi. Bir de şimdiye kadar baktığım fallarda bir kısım falcı esmer bir erkekle , bir kısım falcı da kumral bir erkekle beraber olacağımı söylemişti. Ama monica ilk defa bu iki erkekten birlikte söz etti. Ve seçim yapacaksın dedi. Ha bir de efsunlar diye biri de var o da bu iki kişiden birlikte bahsetmişti. Efsunlar ya da monica'yı deneyebilirsin tellwe'de.
Şu krediler bi an önce bitsin bi daha almak yok paramla rezil oldum yaw :)) tesekkur ederım kızlar bakayım üçüne de bi :)
Ben efsunu pek begenmedim ya, monica'yi bilmiyorum, hic baktirmadim