- 23 Ekim 2011
- 19.404
- 23.883
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #3.001
Oluuur, bekleyelim bakalım. Su ya da el falına taktım nedense, baktırdın mı hiç ?
he bide aklında olsun melek kendı kartlarından secsın oyle baksın senın yolladıgın kartlardan degıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluuur, bekleyelim bakalım. Su ya da el falına taktım nedense, baktırdın mı hiç ?
Mercury e baktiranlar ?? Tutuyor mu fallari ?? Yorumlari hep olumlu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir de birseyi merak ediyorum cidden ya tellwe'deki bircok falci ayni kisi yada bu falcilar bizim duvarimizdaki yorumlari okuyabiliolar yoksa bazi kiilerin ayni seyleri ozellikle soylemeleri imkansiz gibi geliyor
Evet bencede farkli hesaplari olan falcilar cok.. mesela ben ASK3 ve portakal3 ayni kisi oldugunu düsünüyorum.. cogu burayi okuyor tabi ki ama genelde bes bilemedin on dakkada yazip atan veya kopyalayip yapistiran falcilar daha cok.. ayni seyleri söylemeleri aslinda normal mantikla yürütülmüs soru üzerine cevap veriyorlar nasilsa.. genelde 3-5 aylik vade verip olacak diyorlar.. ben gercekte fal baktirirken kahvemi iciyorum fincani acip anlatiyorlar soru felan sordugumu hic hatirlamiyorum.. ama tellwede sorusuz kahve kimse kabul etmiyor..
evt seneler once istanbulda yasarken bende gider cafelerde baktirirdim arada ama hicbir zmn niyet sormazlardi yada soru onlar baktiginda eger extra sorun varsa tarot acarlardi burada falcilar senin sorun uzerinde ya olucak ya olmicak die yorum yapio ama benim ilgimi ceken 3-4 kisinin bana baska bir kismet oldugunu soylemsi gerci hepsinin tarifi mesleki tarifi biraz farkliydi ama bilemiorum burcunu birterk tutturdular bilemiorum ama bence ozelikle %100 oyu olan bikac falci kesinlikle ayni kisi
Gece gece uyku tutmadi galiba sizlerdede
kizlar bende bazi hesaplarin ayni kisi oldugunu düsünüyorum ki portakal3 ile ask3 profil resimleri bile ayni onlar ayni anda online oluyolar ayni kisi ztn
ikinci tahminim ikamet ile acikahvem yazi stilleri ayni bana göre ayni kisiler
Simdi gecen yaz gördügüm cogu falci yok birakiyolar bence bi de bu durum var sürekli yeni falci geliyor
baktırmadım sen esaslı falcı arıyosun ama oyle bırısı henuz yokistanbulda oturuyosan ıst falcılar topıgını bı karıstır ıstersen yıgıt var cezmı var ıkısınıde denemedım ama cezmı ıyı sanırım bıraz daha bekleyıp yorumlara gore onu denıycem:)
he bide aklında olsun melek kendı kartlarından secsın oyle baksın senın yolladıgın kartlardan degıl
bir de dün tarotcini fal göndermiştim bence kahinokeanos la ikisi aynı kişi....bir üslup bu kadar mı aynı olur? verdiği ay süreleri büyük harfle yazmaları söylenen temenniler falan...
fal baktıracaksanız kesinlikle farklı hesaplardan yollamak lazım ki sizi tanıyıp nabza göre şerbet vermesinler...
bir de dün tarotcini fal göndermiştim bence kahinokeanos la ikisi aynı kişi....bir üslup bu kadar mı aynı olur? verdiği ay süreleri büyük harfle yazmaları söylenen temenniler falan...
fal baktıracaksanız kesinlikle farklı hesaplardan yollamak lazım ki sizi tanıyıp nabza göre şerbet vermesinler...
Canim sen mercury e baktirmismiydin?
Canim sen mercury e baktirmismiydin?
baktırdım canım geçen sene hem de iki kere falan... su falı bakmıştı galiba...sesi yorumu güzelde söyledikleri çıkmadı...
adam akıllı fal bakan geçen seneki fallarıda göz önüne alırsam klothoyagmurla, kahin vanga var bana dedikleri çıkan bi de gerçekçi yorum yapan...