- 30 Ocak 2014
- 765
- 342
- 34
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #2.761
bir de kendisi benim ilk fal baktirdigim insan o olumsuz soyleyince ister istemez bircok kisiyi yollayip kendimi rahatlatma geregi duydum, belki olumlu seyler duysaydim fala da bu kdr sarmazdim ama kurtulmam lazim bu illetten kurtulcam da
walla 4 sene once amerikada bir medyuma gitmistim cok kohne biryerde kadin cok yasli ve pisdi oncelikle icime bir sikinti verdi, zaten ne zmn insanlar icime sikinti verse hep kotu seyler soyluyorlar, neyse bu kdr resmen beni azarladi dovmedigi kaldi soyledigim seyleri bi anladi bir anlamadi ki ingilizcem iyidir amerika okudum sonucta yillarca bana nereli oldugumu sordu ve sonra bence sen ulkene geri don buralarda yapamazsin die bir yorum yapti ve soyledigi hicbirsey cikmadi tutmadi, sdc kucuk birsey onu bende biliordum zaten, ki bu kadini hakkinda soyle super falan diip duruolardi
baska bir olayimda bundan 2 ay once medyum emele tellwe'de fal yollamistim cunku okdr iddiali konusuolarki insan cidden hayret edio ve denemk istio, neyse falimi yolladim yattim gece, gece kabus gormekten uyuyamadim, ruyamda bu buyuk ruzgar gulleri altinda 7 kisi , bunlardan biride benm bir col gibi biryerdeyiz ve bizi yakalamizlar ve ellerimizbgli bu ruzgar gulleri ile infaz ediolar, yataktan ciglik cigliga uyandim ve dedm kesin bu falla alalaki sonra bana medyum emel mesaj atmis enerjimiz tutmadi sana bakamam die ama bana resmen kabus oldu
vaay bee sana fal yaramıyor demekki cnm mümkün mertebe baktırmamaya çalış,dediğin gibi olumsuz faldan sonra o psikolojiyle bende bir sürü fal baktırdım bende rahatsızım aslında fal baktırmaktan ama kumar gibi bu illet fal batağına saplandım 2 aydır,allah hepimizi kurtarsın bacım