yeri gelir bazen 2-3 saat dinleyeceğin günlerde olur önemli olan gün atlamamak sadece ideal olan 6-8 saat arasıemegine sağlık arkadaşım bende indirdim ve bir an önce başlamak istiyorum...fakat bir şeyi merak ediyorum 6-8 saat aralıksızmı dinlememiz gerekiyor bunu..yani ben arada işimi gücümü yaparken dinleyemeyebilirim... dışarı cıkarım vs vs..bişey olur bu zaman dilimi bölünürse sonra devam etsem ama gün icinde 6-8 saate tamamlasam da oluyormu yoksa mecburen sadece yatarken dinlemem gerekicek ondan da eşim rahatsız olucagını söylüyo napıcagımı bilemedim cokta heyecanlıyım bir an önce başlamak istiyorum bu konuda aydınlatırsan sevinirim
birde b telkine yeni başlayacak olan arkadaslar gelişmelerimizi burda paylaşalım böylelikle bir sinerji oluşturabilicegimizi düşünüyorum..ben bu konuyu cok kafama takmış durumdayım yaşım 30 4 yaşında bi kızım var emzirdikten sonra gögüslerim iyice yumusadı birde üstüne tam 35 kilo cıkınca bünyeden cok kötü durumdalar şuan inş bir etkisi olur diye düşünüyorum inanmak başarmanın yarısıdır arkadaşlar..telkini hazırlayan arkadasımızın bu konuda tecrubesi nedir bilemiyorum ama yinede emekleri icin teşekkür ediyorum...birde gercek olursa varyaaaa cok mutlu olucam ve bu arkadaşımıza minnettar kalıcam.. kafamdaki sorular netleştiginde hemen bugun başlayamı istiyorum sevgiler...
Emeğine sağlık canım henüz dinlemedim fakat düşünüyorum. Bir şey söylemek istiyorum ben bunun 2-3 saatlik dinleneni yokmu yaaa 6-8 saat bana çok geliyor daha doğrusu vakit olmadığından düzenli yada kendini vererek dinlemek zor.
dınlemeyı dusunmuyorum dıgerının de etkılerı devam edıyo zaten karıstırmak ıstemıyorum acıkcası kızlarbıde hazırlayan arkadas bu konudakı deneyımlerını bılgısını paylasırsa sevınırım malum herkesın yapacagı bısey degıl bu konuda ne gıbı bı tecrubeye sahıpsınız sımdıden tesekkurler
bu işi para ile yapmadığım için tabi ki profesyoner değilim canım bende bu işi yapanlar gibi pro kullanıyorum iş metinde seçeceğin kelimelerde metinide yayınladım telkin prosunu hazırlığında telkinlerimi yerleştiriyorum müziğin sesini ayarlıyom çünkü bu önemli çok müzik
sesi telkini etkisizleştirir telkinleride alfa dalgasında kaydediyorum
linkler hata veriyo? linkin kaynağı olan file factory sitesine de erişim mahkeme kararıyla durdurulmuştur diyor başka yere yüklesen yüklesen olmaz mı?
ya yenibiriciğim :) tatlım... biz hangisini dinlicez ben anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?