• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telkin dinlenirken dikkat edilmesi gerekenler

x_tacsizprenses

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
58
39
3
Merhaba yaklaşık 1 haftadır düzenli olarak telkin cd dinliyorum 2 tane. Hiç ara vermeden 21 gün boyunca dinlenmesi gerekiyormuş bende bu kurala uymaya çalışıyorum bugün 6. günümdeyim ve dinlemeyi unuttum :110: yeni aklıma geldi şuan dinliyorum saat gece 2 de... şimdi benim tekrar en baştan dinlemem gerekir mi bu dinlediğim günleri saymadan yoksa geçte olsa bugün dinlediğim sayılır mı ? Bide ben öyle günde 8-10 saat falan dinleyemiyorum en fazla 1 saat dinliyorum böylede olur mu ?

X x_tacsizprenses
21 günün mantığı, beyin ve bilinçaltının kişinin alışkanlık dışı bir şeye alışmasının 21 günde gerçekleşmesinden kaunaklanmasından dolayı. Yani siz bilinçaltınızdaki bir şeyden kurtulmak istiyorsanız veya birşeye alışmak istiuirsanız, bunu ancak 21 gün boyunca yaparsanız beyniniz alışkanlık haline getiriyor. Ara verirseniz tekrar baştan başlamanız gerekiyor. Zaten unutmanız daha alışkanlığa dönüşmediği anlamına gelir.

Back