televizyon

kızlar dün akşam başımıza talihsiz bir olay geldi 2 yaşındaki kızım benden meyve istedi mutfaga gittim ona meyve hazırlarken pat diye bi ses duydum salona koştum yerde kızım yatıyo üzerindede televizyon kaldırdım hemen tabi morarmıştı aglıyodu panik yaptım eşimde yoktu evde soydum görünürde bişeyi varmı die baktım bişey yoktu aglaması durduktan sonra acıyan biyerin varmı dedim yok dedi neden düştü t.v dedim t.v nin üstüne çıkıp üzerinde eşimle benim resmim var onu alacakmış yavrum titriyodu nasıl korkmuştu ama allahım sana şükürler olsun ki hiçbişey olmadı verilmiş sadakam varmış kızlar aman dikkat edin sizlerde en tehlikeli yaşı bence 2-3 yaş

canım ya yeni farkettim yazıyı.çok geçmiş olsun allahtan verilmiş sadakanız varmış bi şey olmadan atlatmışsınız.çok tehlikeli zamanları çok dikkat etmemiz lazım. bu arada kaç gündür yoksun nerelerdesin.

Gecmis olsun arkadaslar 2,5 yasinda bir kiz yanlis hatirlamiyorsam 3 ay önce falan
ustune tv dusmus ve olmustu annesi temizlik yapiyormus..
Bu seferlik ucuz atlatmisin suan sana birsey yok gibi gozukebilir..cogu sonradan cikiyor
hemen doktora gotur televizyonu biz zor kaldiriyoruz onun ustune dusmus..
Televizyonlarinizi sabitleyin..duvarla benimki oyle yaptik duvara sabitledik
televizyonlar icin ozel demirler var bunun icin..

canım belden altına düşürmüşü bütün vcüduna degil bişeyi yok merak etmeyin

betülcüm annemdeydim canım kızım çokii allahıma şükürler olsunki merak etmeyin arkadaşlar allah onu bize bagışladı

canım çok çok geçmiş olsun çok dikkat etmek gerek ama her zamanda malesef yanlarında olamıyorsun benim oğlum 7 aylık geçenlerde çekyattan düştü hemen götürdük doktora şükür bişeyi çıkmadı.onları melekler koruyor sanırım ..

tatliş sana da geçmiş olsun canım ya bi anlık boşlukta hallediyolar işte

X