televizyon

rxuxyanaz

KOCALARI AZDIRMA BAKANI:)
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2007
4.864
15
41
kızlar dün akşam başımıza talihsiz bir olay geldi 2 yaşındaki kızım benden meyve istedi mutfaga gittim ona meyve hazırlarken pat diye bi ses duydum salona koştum yerde kızım yatıyo üzerindede televizyon kaldırdım hemen tabi morarmıştı aglıyodu panik yaptım eşimde yoktu evde soydum görünürde bişeyi varmı die baktım bişey yoktu aglaması durduktan sonra acıyan biyerin varmı dedim yok dedi neden düştü t.v dedim t.v nin üstüne çıkıp üzerinde eşimle benim resmim var onu alacakmış yavrum titriyodu nasıl korkmuştu ama allahım sana şükürler olsun ki hiçbişey olmadı verilmiş sadakam varmış kızlar aman dikkat edin sizlerde en tehlikeli yaşı bence 2-3 yaş

çok geçmiş olsun aman dikkat et bu yaşlara allah korumuş yinede tedbiri elden bırakma dikkat et kusması falan olursa dr götür
sonradan çıkabilio birşey sert düştüyse aman ha

çok geçmiş olsun canım:teselli:
yanlız neden hemen doktora götürmedin ne olur ne olmazbenneyaptımki

çok geçmiş olsun canım yaa
benimde başıma geldi bu tv olayı
oğlum 15 aylık daha ama çok hareketli
odasında ki tv onun ulaşabileceği yükseklikte
sen tv nin fiş kordonundan tut çek aşağı
kendinide kenara çekmiş allahtan
pat diye bir ses bi koştum ki sorma tv arası açılmış
aklım çıktı ona bişi oldu diye elektirik çarpar marpar allah korusun
oda korkmuş hiç daha yanına gitmiyor

kızlar dün akşam başımıza talihsiz bir olay geldi 2 yaşındaki kızım benden meyve istedi mutfaga gittim ona meyve hazırlarken pat diye bi ses duydum salona koştum yerde kızım yatıyo üzerindede televizyon kaldırdım hemen tabi morarmıştı aglıyodu panik yaptım eşimde yoktu evde soydum görünürde bişeyi varmı die baktım bişey yoktu aglaması durduktan sonra acıyan biyerin varmı dedim yok dedi neden düştü t.v dedim t.v nin üstüne çıkıp üzerinde eşimle benim resmim var onu alacakmış yavrum titriyodu nasıl korkmuştu ama allahım sana şükürler olsun ki hiçbişey olmadı verilmiş sadakam varmış kızlar aman dikkat edin sizlerde en tehlikeli yaşı bence 2-3 yaş

canim cok gecmis olsun :teselli:Allah esirgemis

Büyük gecmis olsun canim verilmis sadakaniz varmis allah korudu melegni!!

Gercektende bu yaslar cok tehlikeli benim kizim da 13 aylik yeni yeni yürüyor iki saniye gözümü ayiramiyorum ancak uydugu zaman is yapabiliyorum cok yorucu aman onlara birsey olmasinda önemli olan o.

Sevgiylea.s.

evet kızlar allah korudu ve kızımın hiç bişeyi yok allahaıma şükürler olsun ki

Geçmiş olsun hemşerim.
Allah korumuş kızını.
Benimde çok korktuğum şeydir.
Allah kazalardan korusun yavrularımızı.

Geçmiş olsun rüyanaz allah korumuş kızını derler ya verilmiş sadakanız varmış allah beterinden korusun:nazar:

ay cok gecmıs olsun cnm allah korumus cocuk ıste cok dıkkat etmek laım benım bebısım daha cok kucuk ama maşşallahı var :nazar: elı ayagı durmuyo herhade cok hareketlı olucak cok dıkkat edılmelı cokk

Geçmiş olsun cnm
bişeyi olmamasına çok sevindim
Allah korumuş valla.
Allah beterlerinden muhafaza eylesin...

Gecmis olsun arkadaslar 2,5 yasinda bir kiz yanlis hatirlamiyorsam 3 ay önce falan
ustune tv dusmus ve olmustu annesi temizlik yapiyormus..
Bu seferlik ucuz atlatmisin suan sana birsey yok gibi gozukebilir..cogu sonradan cikiyor
hemen doktora gotur televizyonu biz zor kaldiriyoruz onun ustune dusmus..
Televizyonlarinizi sabitleyin..duvarla benimki oyle yaptik duvara sabitledik
televizyonlar icin ozel demirler var bunun icin..

geçmiş olsun arkadaşım aman nolur kızlar bu durumlarda soğukkanlı olalım
geçtiğimiz yaz 3 yaşında kız çocuğu getirdiler tesadüfen bizimde bulunduğumuz bir anada sağlık ocağına yavrum benim kendini kaybetmiş şoka girmişti
olayda şu
tv üzerine düşünce anne panik halinde tv yi kucaklarken elinden düşürüp çocuğun kafasına düşürmüş bu seferde
aman nolur soğukkanlılığımızı kaybetmeyelim
biliyorum zor ama daha kötü olaylara sebep vermekde var işin ucunda

X