Kızlar ne oldu ne olmadı inanın hiçbir fikrim yok... Lütfen beni bu telegram hakkında aydınlatın..
Az önce telefonumu şarja takmak için eşimin telefonunu şarjdan çıkardım.. Biz yatarken de bildirim gelmişti haber sitesinden birşeymiş ona bakayım dedim haberi okudum falan derken telegram uygulamasına gözüm ilişti..
Bunu ilk kez bugün görmüyorum yani daha önceden de görmüştüm ama eşimin işi dolayısıyla işte toplantılar falan oluyor bazen toplu görüntülü konuşmalar yapıyorlar onlarla alakalı bir kaç uygulama indirmişti hatta aynu mail adresini kullandığımız için bazen aramalar bana da geliyordu.. Neyse işte bunu da onlardan biri olarak düşünmüştüm sormadım ve de bakmamıştım bile..
Ama yani düşündüm bu telegramın yaptığı bu görüşmeler ile alakası olabilir mi ki?? Ayrıca telegram hakkında da bildiğim tek şey whatsapp muadili birşey.. Belki yanlış bile biliyor olabilirim
Baktım bildirim geldiğine dair nokta vardı uygulamanın üzerinde açayım dedim Uygulamayı açtığımda işte birkaç arkadaşı telegram katıldı diye bildirim var.. Bildirimler açılmamış yani eşim görüntülememiş bile
Onun haricinde dikkatimi çeken ve ne anlama geldiğini bilmediğim 2 bildirim daha vardı.. Profil kısmında hayalet resmi olan, "silinen hesap telegrama katıldı" gibi birşey yazıyordu.. Bu bildirimi de ben açtım sayfa bomboş yazışma birşey yok..son görülme uzun zaman önce yazıyor..
Bu ne anlama geliyor?? Lütfen bilenler birşey söylesin.. Şimdi eşim gizli hesaplı biriyle daha önce konuştu da sonra o kişi telegram hesabı kapattı tekrar mı açtı?? O profildeki hayalet resmi ne anlama geliyor??
İnternetten baktım gizli görüşmeler falan yapılabiliyormuş
ya da tanımadığımız kişilerle gruplar falan oluyormuş.. Bana tarif edin ben nerden bakabilirim?? Ben bundan hiçbirşey anlayamadım baktım birşey bulamadım.. Bu uygulama hakkında bir fikrim yok..
İçim acayip sıkıldı manas destanının devamı gibi de yazdım kusura bakmayın.. Eşim beni aldatıyor olabilir mi?? Ya da önceden mi aldattı?? Telegram hakkında hiç iyi düşünemiyorum şuan..??