Anket Telefonunuzu Açtiğinizda Ne Diyorsunuz?

TELEFONUNUZU AÇTIĞINIZDA NE DİYORSUNUZ?

• Ankete Katılan
    656
normalde ewet....şakkıdı
kızgınken ne var :mymeka:
uykuluyken kimsin l..n b vakitte klava:
ii halde bostancı mezbahası şakkıdı

alo derım tabıkıde başka nedıyecegım yada şölemı demelıyız buyur tatlım ne ıstemıştın demem mı gerekıyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

%90'lık bir oranda efendim derim ama sinirliysem ve telefon ardı ardına bir kaç kişi aramışsa artık yılgınlık gelmesinden dolayı ne vaaaaaaarrr da diyebiliyorum.naniknanik

İşim gereği dönem dönem peşi peşine bir kaç yüz kişi ile telefonda görüştüğüm için çok değişik telefon açılış şekilleri de var bizzat.

Mesela;
Telefonu açar açmaz.

Hay zıkkımın kökü gene ne var?
Ne istiyorsun?
Kimsin niye arıyorsun?
Aranan kişi baysa nereden aradığınızı ilk başta söyleseniz bile senin benim kocamla ne işin var?
Derdin ne kardeşim senin neyin peşindesin?
vs. vs. saymakla pek birmez.
Ama benim en sevdiğim açılış şekli şöyle kibarlıktan kırılırcasına söylenen ve o ların hayli uzatıldığı Elooooo oluyor genelde.

Bazende telefonu açtıktan sonra seslenme durumları oluyor...

Filanca yerden arıyorum filanca bey için rahatsız etmiştim görüşmem mümkünmüdür? dediğinizde bağırarak söylenen çağırma anektotu;

Abiiiii abiiiiiiiiiii koş gel seni karının biri arıyor .... ve seslenenin sesi kulaklarınızda çınlıyor.:1shok:kafamçokkarıştı

Efendim diye açarım genelde
Aşkım aradığında aşkımmmmmm diye açarım...:asigim:
Annem aradığında annecimmmm :1hug:

Numara yabanciysa tanimiosam alo derim yok tanidiksa direk efendim baba derim mesela yani yerimseniben

annem babam ablam arıyorsa caaann diye eşim arıyorsa aşkım diye açarım
diğerlerinde de alo veya efendim değişiyor işte

efendim derim tabi geneLi budur yani..
sevgiLim arıosa 'efendim' derim ve bi sevgi sözcüğü iLiştiririm ardınada :asigim:
bozuLuyo yoksaa Şeniz

iş yerimde tlf cevap veriyorsam efendim diye acıyorum yok cep tlf cevap veriyorsam arayan kişiyi efendimin sonuna ekliyorum eger sevgülüm arıyorsa aşkımmm bebegimmm canımmm gibi sözcüklerden birini kullanıyorum .efendim diye cevap verince naber tertip diye laf sokuyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…