Telefonum da sürekli uygulama reklamı çıkmaya başladı, nasıl kurtulurum?

Pamuk_sekeri

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2021
111
90
38
Telefonum da sürekli uygulama reklamı çıkmaya başladı heryerden ama whatsapp tan tutunda galeriye girince bile çıkıyo ve hemende kapanmıyo. Neden böyle olmuş olabilir acaba nasıl kurtulabilirim bilen biri varsa nolur yardım etsin çok sinir bozucu bu mesajı yazarken bile üç kere çıktı😫

virüs / bot tarzı bişey girmiş olabilir - format atmayı / fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi? Denemeden önce tüm resimleri ve kayıtlı olan lazım belgeleri yedekleyin

Telefonum da sürekli uygulama reklamı çıkmaya başladı heryerden ama whatsapp tan tutunda galeriye girince bile çıkıyo ve hemende kapanmıyo. Neden böyle olmuş olabilir acaba nasıl kurtulabilirim bilen biri varsa nolur yardım etsin çok sinir bozucu bu mesajı yazarken bile üç kere çıktı😫
Virüs bulaşmıştır her yerden reklam çıkıyorsa, herhangi bir linke filan tikladiysaniz yada bir uygulama indirdiyseniz ondan kaynaklanıyor format atın.

Virüs girmiş tlfnuna

Peki format atmadan gitmez mi?
Düzelmez sizin haberiniz olmadan WhatsApp kişilerinizi mesaj atılır reklam mesaji adı altında, işte şu kadar ikramiye verilecek şu linke tıklayınız diye sonra o kişilerede virüs bulaşacak vs sonra banka hesaplarınıza da erişebilir.

Herkeste var.

X