Telefonu çalınıp da bulan var mı?

-Gulbeseker-

İçimde kış gibi bir mevsim üşüyor....
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
1.043
2.220
333
41
Mrb lar,dün akşam abim ışıklar da beklerken,aracının içinde telefonuna baktığı sırada bir kişi koluna vurup telefonunu alıp kaçıyor,peşinden koşmuş ama çoktan kayıplara karışmış,karakola gitti imei no sunu falan verdi ama bir sonuç çıkar mı bilemiyoruz,daha da yeni almıştı yüklü bir miktara,böyle bir durum yaşayıp telefonuna kavuşan var mı

imkansız gibi bir şey

Bundan 4 sene kadar once s3 ler yeni cikmisti.1500 liraya taksitle aldim. 2 günlük telefon hirsiz eve girer telefonu ve altinları alır gider.eve polis geldi evin içine etti iz arıyacam diye o evide ben temizledim.olmayan telefonun taksidini 6 ay calisip odedim

benim 2002 senesinde telefonum kulağımdan!! çekilip alındı çalındı ..savcılığa verdim birkaç ay sonra geldi telefonum ama elden çıkardım tabi kimler kullandı kimbilir

yani çalan kişi de kullanamayabilir.

gmail hesabı tanımlı ise telefonumu bul, telefonumu kilitle gibi seçenekler var. webden oturum açıp hesabım'a tıklayacak. aşağıda telefonumu bul yazıyor. girince seçenekler var.

geçmiş olsun.

Bunu bilmiyordum söyliyim kendisine teşekkür ederim

benim 2002 senesinde telefonum kulağımdan!! çekilip alındı çalındı ..savcılığa verdim birkaç ay sonra geldi telefonum ama elden çıkardım tabi kimler kullandı kimbilir
Bulunması da güzel daha 1 buçuk ay oldu alalı 2600 lira verdi,ondan çok ben üzüldüm

Zaten ben hiç evine hırsız girip de yakalananı görmedim nadirdir heralde,bir de birton iş çıkarmışlar başınıza.Bizim bir komşumuzunda evine girmişler alacak bişey bulamıyınca,5lt lik sıvıyağı koltuklara halılara heryere boca etmişler

harikasınız ben de bişey öğrenmiş oldum :)
denedim oluyor
telefonu çaldırabiliyosunuz da
ben de evde tek kalınca telefonu kaybediyorum bazen
kendimi çaldıramadığım için bulmakta zorlanıyodum
şimdi artık bu sorun çözüldü

evet ben de ilk gördüğümde baya sevinmiştim.

kaybolma unutulma halinde de çok işe yarar. konum ayarlarınız kapalı olsa bile en azından telefonu kilitleyebiliyosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…