Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Ben de telefonda Edi ye baktırdım. Yorumlarını sevdim geçmiş ve şimdiki zamanda iyiydi. Gelecekle ilgili şeyler de söyledi daha yeni baktırdım . Ben de baktırıp çıkan var mı merak ediyorum. Bakmasını beğendim ediyi önerebilirim. Başka tlf da iyi bakan varsa ben de baktırabilirim.Arkadaşlar uzun süredir yıldızname ve fal baktırmak istiyorum. Bidiğiniz iyi bir hoca yada falcı var mı?
Nosu varmi?Merhaba. Ben de telefonda Edi ye baktırdım. Yorumlarını sevdim geçmiş ve şimdiki zamanda iyiydi. Gelecekle ilgili şeyler de söyledi daha yeni baktırdım . Ben de baktırıp çıkan var mı merak ediyorum. Bakmasını beğendim ediyi önerebilirim. Başka tlf da iyi bakan varsa ben de baktırabilirim.
size mesaj atmıştım gelmedi mi? medyum edi diye instagramda. burdan yazmam sorun oluyor mu olmuyor mu bilmediğim için?Nosu varmi?
Arkadaşlar uzun süredir yıldızname ve fal baktırmak istiyorum. Bidiğiniz iyi bir hoca yada falcı var mı?
İyi mi peki?BEN TANIYORUM TELRFONLA FAL BAKIYOR İKİ TANE FAL SİTESİN DE CALIŞIYOR
Mune bir fal da sen bakar mısın begüm arkadaşa...Ben bakıyorum telde,daimi çok baktıran var,memnuniyet çok yüksek,özelden konuşabiliriz
var vereyimmi telini hataydanArkadaşlar uzun süredir yıldızname ve fal baktırmak istiyorum. Bidiğiniz iyi bir hoca yada falcı var mı?
benim tavsiyem hataydan kader hanım deneyinMerhaba. Ben de telefonda Edi ye baktırdım. Yorumlarını sevdim geçmiş ve şimdiki zamanda iyiydi. Gelecekle ilgili şeyler de söyledi daha yeni baktırdım . Ben de baktırıp çıkan var mı merak ediyorum. Bakmasını beğendim ediyi önerebilirim. Başka tlf da iyi bakan varsa ben de baktırabilirim.
Merhaba kader canimin numarasi halen varmi sizdevar vereyimmi telini hataydan