• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

telefondan anlayan güzel bayanlar :)

frappeee

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
25
2
6
34
İzmir
kızlaaar bende samsung galaxy s duos var geçen yıl almıştım ancak bu devleşen telefonlar çıkınca bir heves ettim ve telefonumu değiştirmeye karar verdim. anlayan kullanan yada tanıdığı olanlar varsa Galaxy S5 veya Galaxy note 3 neo düşünüyorum önerileriniz var mı ?

Bende note 2 var çok memnunum note 3 neoda güzel ben s5in görüntüsünü begenmedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende note 2 var çok memnunum note 3 neoda güzel ben s5in görüntüsünü begenmedim

Kaba değil görüntüsü öyle değil mi neonun bana biraz öyle gibi geldi ama ekranının büyük olmasını avantaj olarak görüyorum

Kaba değil görüntüsü öyle değil mi neonun bana biraz öyle gibi geldi ama ekranının büyük olmasını avantaj olarak görüyorum

Ben başka bi telefon elime aldıgımda garipsiyorum küçük geliyo.d ben ekrandan çok memnunum alışıyo insan tableti bi kenarı attım başka hiç bişeye ihtiyaç kalmıyo note kullandıgında

Ben note 3 gear kullanıyorum s5 tavsiye ederim fotoğraf çözünürlüğü daha iyi boyutlarıda hemen hemen yakın. Çok rahat film izleyebiliyorum telefonumdan hd olarak

kızlaaar bende samsung galaxy s duos var geçen yıl almıştım ancak bu devleşen telefonlar çıkınca bir heves ettim ve telefonumu değiştirmeye karar verdim. anlayan kullanan yada tanıdığı olanlar varsa Galaxy S5 veya Galaxy note 3 neo düşünüyorum önerileriniz var mı ?

karar senın ama buyuk telefonlar bana kullanışsız ve itici geliyor.Hangısı dersen ama s5 daha mantıklı bıraz daha

Back