Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birgün telefonunuz çaldı açtınız sesini daha önce duymadığınız bir kadın eşinizle birliktelik yaşadığını söylese ne yapardınız..?????? ve sizde o sıralar ondan çok süpheleniyorsanız....... tepkiniz ne olurdu.......
birgün telefonunuz çaldı açtınız sesini daha önce duymadığınız bir kadın eşinizle birliktelik yaşadığını söylese ne yapardınız..?????? ve sizde o sıralar ondan çok süpheleniyorsanız....... tepkiniz ne olurdu.......
Olay budur...Konunun özü itibariyle umut verilmemişse kadının bir erkeğin peşinden gitmeyeceğini düşünenlerdenim.
Ama ben en çok konu başlığınıza takıldım : "bir kadın neden sahibi olan bir adamın peşinden gider hele hele adam istemiyorsa"
Sahibi olan ne demek arkadaşım? Erkekler kadınlar hakkında bir malmışcasına konuştukları zaman kızıp kükrüyoruz, bu oldu mu şimdi?:1no2::uhm:
2 gün öncede x adında bi kadın arayıp aynı şeyi söyledi.yazık olmuş sanada derdim:roflol:tatlicadiarzujeyyar
evet evet kadına haddini böyle bildirdikten sonra daha fazla onunla muhattab olmazdımbenneyaptımkisonuçta bu telefonla benim canımı yakmaya çalışan insana ağzının payını böylece verirdim:tomato:sonra eşimi iyi bir gözleme ve takibe alıp araştırırdıma.s...CADIARZUçok süper valla kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi....
ama bu tel boşuna gelmez diyip araştırma yapardım....
her umut verenin peşinden koşmak mı lazım acaba. kadın bu güdüye neden sahipmişki. secmek gibi bir yetisi yokmudur kadının. birerkeği seçmek için umut mu vermesi gerekir erkeğin. sahibi olmak demek parmağında yüzüğü var demektir. sahibi olmak demek bir birlikteliği var demektir. sahibi olan demek herkesin bildiği sevdiği ve gönlünü verdiği biri var demektir. o kişiyi seçmiştir demektir. sahibi olmak demek sahibi var demektir. NERESİNE TAKILDINIZ ANLAYAMADIM BENDE ONA TAKILDIM
bu benim senin taşıdığın ve teşekkür ettiğin mesaja verdiğim cevap
onuda taşıda görsünler
kafamçokkarıştı