telefona gelen mesajın kim olduğu bulunur mu?

edasummm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
873
3
0
İstanbul
görümcemin telefonuna mesaj geldi
kocan şurada kadınlarla görüştü,sizleri kandırıyor gibisinden
biz enişteye birşey söylemedik
görümcem gönderenin kim olduğunu bulmak istiyor şüphelendiği yuvasını bozmak isteyenlerın oldugunu düşünüyor
no belli,ama isimsiz hat alınmış:)
savcılığa verse ,savcılık uğraşır mı?tehtit içeriği yok,iftira gibisinden verilse olur mu? kızlar hiçbir fikrim yok,sizce ne yapabilir?
bulabilirmiyiz o kişiyi

evet ulaşılır.
numarayı alın ama önce kocasına söyleyin.

adamın belki suçu yoktur.

suçluysa da gerek yapılır zaten..

evet ulaşılır.
numarayı alın ama önce kocasına söyleyin.

adamın belki suçu yoktur.

suçluysa da gerek yapılır zaten..

kocasına söyleyip huzurunu kaçırmak istemıyor,birde görümcem cok temkinli,bu mesaja inanmadı ama yapanın kim olduğuna ulaşmak istiyor
nasıl ulaşılır ki,isimsiz hat almış???

kocasına söyleyip huzurunu kaçırmak istemıyor,birde görümcem cok temkinli,bu mesaja inanmadı ama yapanın kim olduğuna ulaşmak istiyor
nasıl ulaşılır ki,isimsiz hat almış???

benim bildiğim savcılıktan alınır. ama ne kadar sürede alınır bilmiyorum.

belki karakollardan da öğrenilebilir..bunu tam bilmiyorum, sadece bi fikir. savcılığa kadar uğraşmamak için bi alternatiftir belki..

benim bildiğim savcılıktan alınır. ama ne kadar sürede alınır bilmiyorum.

belki karakollardan da öğrenilebilir..bunu tam bilmiyorum, sadece bi fikir. savcılığa kadar uğraşmamak için bi alternatiftir belki..

arkadaşım nasıl öğrenılır ki kim oluğu? alan kişi hattı kimliksiz almış,nasıl bulunacak? artık kimliksiz yani isimsiz hat alınıyormus
bu şekilde savcılık nasıl bulur
telefon ıp nosundan falan mı cıkar kı ??:51:

Savcılıktan öğrenilir ama mesaj gelen hattın kendi üzerine olması lazım. Sadece hat sahibi yapabilir...

"benim kocam asla yapmaz" der türk kadini..
bence numaranin kim oldugunu arastirmak yerine, kocasindan süphelensin önce bi..
emin olursa o zaman o numaranin kim olduugnu arastirsin...

Merhaba :) isimsiz hat diye birşey yok öncelikle..öyle birşey mümkün değiill :) kimliksizde hiç bi şekilde açılamaz.ancak rehbere kapalı olmasını istemiştir öyle olmuştur.savcılıkta bu durudman ona ulaşabilirmi cok net bilgim yok..fakat ip numarasını bulmaları mümkün olablr diye düşünüyorumm bilgilerim dogrultusunda :44:bilgi işlem diye bi bölümde bunlarla ilgileniliyo diye biliyorum..Bu yollara başvurmadan önce bi emin olun derimm.neyle karsılascagınızı bilmelisiniz :S

Back