- 3 Kasım 2024
- 12
- 4
- 27
- Konu Sahibi blackEverything
Merhabalar size birşey danışmak istiyorum evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkim var kendimce aşamadığım bir konu var sevgilim telefonuna dokunulmasından acayip rahatsızlık duyuyor ben zaten alıp kurcalayan bir insan değilim yada bu konuda saygısızlık yapan biri de değilim 1.5 yıllık ilişkimiz var bir kere alıp birseyine bakmadım ama bir kaç kere benden gizli ne özelin olabilir diye dile getirdim. Arabada giderken annemi aramam gerekti telefonum arka koltukta çantamda olduğu için erinip seninkinden arıyım dedim aradım o anda bişey demedi daha sonra lavaboya gideceği sırada telefonuda aldı bende telefonu bırakta git düşer falan dedim diye aşırı tepki verdi bana benden anneni falan arıyorsun bunu bana aşılamaya çalışıyorsun farkındayım bu konuda bı güvensizliğin var söylemesen bile tepkilerinden yüz ifadelerinden belli ediyorsun ben telefonuma dokunulmasından rahatsız oluyorum diyerek kavga başlattı boyutta.Bu konuda güvensizliğim yok çünkü biliyorumki aldatmak isteyen insan dumanla haberleserek bile aldatabilir birde kendine yapar. Ben verdiği aşırı tepkilere takılıyorum beni sinirlendiren tek kısım bu nokta. Sizce gerçekten hatalı mıyım
Herşeyi paylaşan iki insan olarak böyle basit bı konuda bu derece kavga etmek saçma geliyor çünkü benim hiç bı zaman ona karşı telefonuma dokundurmama gibi bı çabam olmadı yanlış mı hareket ediyorum diye kendimi sorguluyorum.
Herşeyi paylaşan iki insan olarak böyle basit bı konuda bu derece kavga etmek saçma geliyor çünkü benim hiç bı zaman ona karşı telefonuma dokundurmama gibi bı çabam olmadı yanlış mı hareket ediyorum diye kendimi sorguluyorum.
Son düzenleme: