• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon trafiği, döküman

Ahh ahh oteki uyeleri de anliyorum. Yani tereddutlu yazmissin farkli algilanabilir elbet. Bende senin gibi yipratilmis insanlari uzaktan anlarim iste. Benzer seyler yasadim cunki.
Senin yasin daha cok kucukmus ayrica canim. Hic uzuldugune degmez. Kurtuldum diye sukret. Kendine olan guveni saygini ve sevgini kesfet yeniden. Bunlar saglam bir tecrube olarak kalacak sana sadece. Fazla dusunme avukatin halleder. İftira ve dedikodulara da takma. Bir dedikoduyla iftiraylabseni kotu bilen zaten daha hayati cozmemistir. Oyle bos insanlarla da senin isin olmasin zaten. Onunde yillar var daha. Kendini yipratma tmm mi.
Bir de kisisel gelisimin icin birseyler oku veya psikologa git. Kendini toparla kendine ne iyi gelecekse onlari yap. Birde bos durma..isin yoksa internette bircok yemek tarifleri var..tatlilar borekler dene yeni yeni. Bos durma hic.
Öyle yapıyorum bende belki yeterince tecrübe sahibi degildim o yüzden agır gelmişti basta suan herseyi yendim dedigim gibi aklıma takılı kaldı sadece sormak istedim, Allah razı olsun Rabbim hepimizi hayırlı İnsanlarla karşılaştırsın en çnlisi vicdan ve merhametli olanlarıyla

E
elbette sizi ilgilendirmez arayıp üstüne bir cok mesaj attı benim cevabım ise evli olup birdaha yazmaması gerektiğini söylememdi,dava acıldıktan sonra tanık olması istendi bende bu durumu ona bildirmek ve olanı anlatması icin aradım, bu cıkacak olan döküman da cıkınca yanlış anlasılmaya sebep olur mu sadece bu tedirgin etti hepsi bu sadece yardım ve bilgi istedim ön yargının arkasına gizlenmiş cevaplar değil.
İşte birgün bu durumlara düşmemek için dikkatli oluyorum rahatsız edeni uyarmadan direkt engelliyorum... Birde bazıları ne kadar Hayır olmaz desende cvp verdiğin için ümide kapiliyolr rahatsız etmeye devam ediyorlar... Bazi salaklar Hayır i Evet zannediyor

Ancak savcılık talebi ile çıkar
O istedi diye sizin özeliniz ifşalanmaz
Ama onlinedan dört ay kadarı inceleyebilir tabi

Çok yakın bir tanıdığım başına geldi. Kocasinin telefon kayıtlarını ileri sürecekti. Olaydan sonra 6 ay süresi varmış mahkeme için. 6 ay geçtiyse ispatlansa bile bir şey olmayacağını öğrendik avukattan.

şimdi bana atar yapıyorsunuz da
madem böyle bir durum var, arar aramaz neden engellemediniz?
hadi engellemediniz, ilk mesajda neden engellemediniz
bu adam bi sürü mesaj atana kadar

ayrıca ilk mesajınız :
sadece mesaj attı
sonraki : aradı, ben de dava için aradım
şimdiki : aradı, bi sürü mesaj attı, ben de dava için aradım

üyeler bir şeyleri eksik yazınca hemen hissediliyor buradan

bunlar beni neden rahatsız etti onu da yazayım
kadınlar (sizi kastetmiyorum) olayları eksik anlatarak konu açıyorlar
bir çok üye, vay efendim adi, şerefsiz veryansın ediyor çünkü herkes konu sahibine inanıyor
insanlar, hiç tanımadıkları bilmedikleri insanlara beddua yağdırıyor
bu yüzden rahatsız oldum

yoksa sizin hayatınız size
Hep bir muhalifsiniz konu sahiplerine. Aman maşallah diyorum :D

Hakim taleple bağlı kalır, karşı taraf o tarihleri istediyse, hakim de gerek duyarsa o tarihleri ister ilgili gsm şirketinden.

Ayrıca tek bir mesajla hiç bir hakim aldattı kanaatine varmaz zannımca. Avukatınız var mı bilmiyorum ama yoksa avukat tutun. Karşı dava açın eşinize boşanmak istiyorsanız size evlilik birliği içerisinde iftira atıldığına dair. Hatta sizde hakimde gsm şirketinden ilgili mesajın içeriğinin talep edilmesini isteyin. O işler öyle kolay değil.

Back