• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon trafiği, döküman

Kaktushanimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
24
6
1
26
Merhaba arkadaşlar ben boşanma aşamasındayım bana aldattığıma dair iftiralar atıldı, evlilik sürecimde eski erkek arkadaşım mesaj attı ben ona sadece evliyim beni arama birdaha yazma diye cevap vermiştim olay bundan ibaretti, eski eşim haklı olduguma kanaat getirip evliliğimize devam etmiştik ama bir süre sonra boşanmak için yer arıyordu ve bu iftira ile bana dava actı.
Ve tebligat kağıdında 050... Numaralı telefonun 14.05.2017 ve davanın açıldığı tarih 10.11.2017 tarihleri arasındaki telefon dökümanları istenmesine gibi birşeyler yazıyordu,anlamaya çalıştığım sey o tarihler yani evlilik sürecim ve bosanma davasının acıldığı tarihe kadar olan dökümanlar mı çıkar yoksa evlilikten itibaren boşanma davasının devam ettiği zaman sürecindeki tümdökümanlar mı cıkar?

Merhaba arkadaşlar ben boşanma aşamasındayım bana aldattığıma dair iftiralar atıldı, evlilik sürecimde eski erkek arkadaşım mesaj attı ben ona sadece evliyim beni arama birdaha yazma diye cevap vermiştim olay bundan ibaretti, eski eşim haklı olduguma kanaat getirip evliliğimize devam etmiştik ama bir süre sonra boşanmak için yer arıyordu ve bu iftira ile bana dava actı.
Ve tebligat kağıdında 050... Numaralı telefonun 14.05.2017 ve davanın açıldığı tarih 10.11.2017 tarihleri arasındaki telefon dökümanları istenmesine gibi birşeyler yazıyordu,anlamaya çalıştığım sey o tarihler yani evlilik sürecim ve bosanma davasının acıldığı tarihe kadar olan dökümanlar mı çıkar yoksa evlilikten itibaren boşanma davasının devam ettiği zaman sürecindeki tümdökümanlar mı cıkar?

talep edilen tarihler arası dökümanlar çıkar, eğer talep kabul edilirse
ama yeni bir taleple evlendiğiniz günden itibaren olanları da talep edebilirler

hiçbiri sağlam avukat her şeyi halleder bahsettiği tarihten sonra seninle evli kaldıysa seni affetmiştir ve affettikten sonra dava hakkı olmaz bunu avukatınıza söyleyin her şeyi geçtim dökümler çıkınca kimse kocanın ya da avukatının eline verip al bak demez incelenir gerekli bir şey görülürse kabul edilip dosyaya eklenir kimlerle kaç dk ne konuştun ifşa edilmez

Ortada öyle çirkin bir iftira varsa varsın evliliğin ilk gününden son gününe kadar bütün dokümanlar içeriği ile beraber çıksın. Burda endişeniz neden onu anlayamadım ben. Olay anlatılar kadarla kalmıyor sanırım?

hiçbiri sağlam avukat her şeyi halleder bahsettiği tarihten sonra seninle evli kaldıysa seni affetmiştir ve affettikten sonra dava hakkı olmaz bunu avukatınıza söyleyin her şeyi geçtim dökümler çıkınca kimse kocanın ya da avukatının eline verip al bak demez incelenir gerekli bir şey görülürse kabul edilip dosyaya eklenir kimlerle kaç dk ne konuştun ifşa edilmez

affettiği tarihten sonra tekrar bir şey olduysa?
veya affettiği şeyle, gerçek farklıysa?
gerçek sordum, imalı değil, yazı dili anlaşılmıyor bazen

Boyle konulari okuyunca sinir oluyorum.
Evlendigin, yuva kurmaya sectigin insana hic mi saygin yok da bitince iftira atiyorsun ? Kendi secimine de mi saygin yok?
Ben olsam bunlari yuzune yuzune soylerdim. Cidden sukredin bosandiginiz icin..insan olamamis daha esiniz. Insan gorunumlu, kisisel gelisimini tamamlamamis bir varlikmis.

Ortada öyle çirkin bir iftira varsa varsın evliliğin ilk gününden son gününe kadar bütün dokümanlar içeriği ile beraber çıksın. Burda endişeniz neden onu anlayamadım ben. Olay anlatılar kadarla kalmıyor sanırım?

bana da öyle geldi maalesef

Bu konuda hiç bir korkum ve tedirginliğim yok incelenmesini herseyin acıga cıkması için bende talepte bulundum,beni arayan kişinin de dinlenmesi gerektiği söylendi bende bunun icin ona ulaştım durumu izah ettim ve bu davada cıkarsa yanlış anlaşılır aşılır mı diye tereddütte kaldım hepsi bundan ibaret

avukat değilim bildiğim kadarına örnek vererek cevap vereyim eşiniz sizi aldattı bunun üzerine dava açmayıp devam ederseniz aylar sonra kafanıza göre şikayet etme hakkınız yok affettikten sonra dava hakkınız kalmıyor, siz affettiniz eşiniz konuştum dedi ama kadınla buluşmuş görüşmüş diyelim yine öğrendiğiniz gün şikayet etseniz adamı ipten alacak bir avukat bulur der ki e zaten biliyordu beni affeti bilmediğini kanıtlayabilir misin? Diyelim ki affettiği tarihten sonra tekrar oldu yine şikayet edebilirsiniz diyelim olmadı ama şüphe var yine dökümler çıksın diye aldatıldım diye şikayet edebilirsiniz ama adam aldatmadıysa size dava açabilir karşı dava hakkı olur ama türk hukuk sisteminde manevi davalara ne kadar önem veriliyor buna benzer emsal dava var mı sonuç olur mu olmaz mı bilmem

Bu konuda hiç bir korkum ve tedirginliğim yok incelenmesini herseyin acıga cıkması için bende talepte bulundum,beni arayan kişinin de dinlenmesi gerektiği söylendi bende bunun icin ona ulaştım durumu izah ettim ve bu davada cıkarsa yanlış anlaşılır aşılır mı diye tereddütte kaldım hepsi bundan ibaret

arkadaşım
bir şey var mı yok mu beni ilgilendirmez, orası senin bileceğin iş
fakat en azından ifadeni dikkatli ver
bak yukarıda mesaj attı yazmışsın, şimdi beni arayan kişi diyorsun
aramaktan kastın "mesaj atmak" da olabilir tabi ama kendinle çelişme bence bu süreçte

Boyle konulari okuyunca sinir oluyorum.
Evlendigin, yuva kurmaya sectigin insana hic mi saygin yok da bitince iftira atiyorsun ? Kendi secimine de mi saygin yok?
Ben olsam bunlari yuzune yuzune soylerdim. Cidden sukredin bosandiginiz icin..insan olamamis daha esiniz. Insan gorunumlu, kisisel gelisimini tamamlamamis bir varlikmis.
Allah onuda onun gibileri de ıslah eylesin hiç birşey diyemiyorum, bu süreç bir kadın olarak benim icin cok zor oldu üstelik olmayan ve bu kadar kötü birşey ile suclanmak ama hersey acıga cıkacaktır,ben bunu sorduğumda yanlış anlaşılmış olabilirim ama ince düşünüyorum elimde değil.

keşke aramasaydın
veya gidip başka bir hattan arasaydın

E
arkadaşım
bir şey var mı yok mu beni ilgilendirmez, orası senin bileceğin iş
fakat en azından ifadeni dikkatli ver
bak yukarıda mesaj attı yazmışsın, şimdi beni arayan kişi diyorsun
aramaktan kastın "mesaj atmak" da olabilir tabi ama kendinle çelişme bence bu süreçte
elbette sizi ilgilendirmez arayıp üstüne bir cok mesaj attı benim cevabım ise evli olup birdaha yazmaması gerektiğini söylememdi,dava acıldıktan sonra tanık olması istendi bende bu durumu ona bildirmek ve olanı anlatması icin aradım, bu cıkacak olan döküman da cıkınca yanlış anlasılmaya sebep olur mu sadece bu tedirgin etti hepsi bu sadece yardım ve bilgi istedim ön yargının arkasına gizlenmiş cevaplar değil.

Allah onuda onun gibileri de ıslah eylesin hiç birşey diyemiyorum, bu süreç bir kadın olarak benim icin cok zor oldu üstelik olmayan ve bu kadar kötü birşey ile suclanmak ama hersey acıga cıkacaktır,ben bunu sorduğumda yanlış anlaşılmış olabilirim ama ince düşünüyorum elimde değil.

Amin.
Ben sizi anlayabiliyorum. Bir yandan bosaniyorsunuz. Bir de bosanma nedenleriniz kimbilir nedir. Ustune ustluk yuva kuracak kadar guvendiginiz insandan boyle iftira atilinca insanin dengesi sasar.
Yani kolay seyler yasamayinca insan bir anlik kendinden supheye dusebilir veya o siralar acaba suan eline koz gecebilecek neler yaptim diye dusunur.

Kendinizden supheye dusmeyin. Yani olmayan seyi olmus gibi algi yaratabilen midesizler var bu hayatta elbet. Ama hak hukuk da var. Oyle kolay degil iftira atmak. Icinizi ferah tutun.

Amin.
Ben sizi anlayabiliyorum. Bir yandan bosaniyorsunuz. Bir de bosanma nedenleriniz kimbilir nedir. Ustune ustluk yuva kuracak kadar guvendiginiz insandan boyle iftira atilinca insanin dengesi sasar.
Yani kolay seyler yasamayinca insan bir anlik kendinden supheye dusebilir veya o siralar acaba suan eline koz gecebilecek neler yaptim diye dusunur.

Kendinizden supheye dusmeyin. Yani olmayan seyi olmus gibi algi yaratabilen midesizler var bu hayatta elbet. Ama hak hukuk da var. Oyle kolay degil iftira atmak. Icinizi ferah tutun.
hah tamda dediğiniz gibi bu psikoloji cok faklı izlenimler yarattı bende tamda dediğiniz şeyler,Allah razı olsun içimi ferahlattınız.

E
elbette sizi ilgilendirmez arayıp üstüne bir cok mesaj attı benim cevabım ise evli olup birdaha yazmaması gerektiğini söylememdi,dava acıldıktan sonra tanık olması istendi bende bu durumu ona bildirmek ve olanı anlatması icin aradım, bu cıkacak olan döküman da cıkınca yanlış anlasılmaya sebep olur mu sadece bu tedirgin etti hepsi bu sadece yardım ve bilgi istedim ön yargının arkasına gizlenmiş cevaplar değil.

şimdi bana atar yapıyorsunuz da
madem böyle bir durum var, arar aramaz neden engellemediniz?
hadi engellemediniz, ilk mesajda neden engellemediniz
bu adam bi sürü mesaj atana kadar

ayrıca ilk mesajınız :
sadece mesaj attı
sonraki : aradı, ben de dava için aradım
şimdiki : aradı, bi sürü mesaj attı, ben de dava için aradım

üyeler bir şeyleri eksik yazınca hemen hissediliyor buradan

bunlar beni neden rahatsız etti onu da yazayım
kadınlar (sizi kastetmiyorum) olayları eksik anlatarak konu açıyorlar
bir çok üye, vay efendim adi, şerefsiz veryansın ediyor çünkü herkes konu sahibine inanıyor
insanlar, hiç tanımadıkları bilmedikleri insanlara beddua yağdırıyor
bu yüzden rahatsız oldum

yoksa sizin hayatınız size

hah tamda dediğiniz gibi bu psikoloji cok faklı izlenimler yarattı bende tamda dediğiniz şeyler,Allah razı olsun içimi ferahlattınız.

Eski konulariniza da goz attim simdi..
Yasadiklariniz agir gelmis size. Ustune de boyle bir iftira.
Eski esinizin psikolojisi bozukmus.
Siz kendinizden supheye dusmeyin. Sonucta aldatmamissiniz.
Evet, o kisiye karsilik olarak mesaj atmamaliydiniz ama olmus artik. Zaten basinizdan atmak icin cvp vermissiniz. O yuzden rahat olun. Boyle kafada kura kura kendinizi hirpalamayin.
Altindan kalkamiyorsaniz bosanma sureci icinde bir psikologa gidip konusarak rahatlayabilirsiniz.
Iftiralar agirdir yani insanin psikolojisini bozar üzer..
Esiniz de kafasinda kurmus herhalde cidden aldatildigini dusunuyor olabilir veya sirf sizi uzmek icin oyle dava acmis olabilir. Kendinizin kiymetini bilin sevin sayin.
Bu gunler de gececek elbet

ayrıca ilk mesajınız :
sadece mesaj attı

bir çok üye, vay efendim adi, şerefsiz veryansın ediyor çünkü herkes konu sahibine inanıyor
bu yüzden rahatsız oldum

Olay beni arayıp bana mesaj atmasından ibaret ve ben Buna karşılık evli oldugumu yazmaması aramaması gerektiğini söyledim telefonum yeniydi anlamıyordum elbette engellemek benimde aklıma geldi ama yapamadım onun dışında hiç birşey olmadı,dava açıldı ve tanık olması istendi bende bunun icin ona ulaşmak zorunda kaldım o zamanki psikolojimle neyin dogru olup neyin yanlış oldugunu ayırt edemeyecek kadar kadar kötü oldugum icin bu konuda tereddütte kalacağımı düşünemedim ve o numaradan aradım hepsi bu ya hepsi bu benimo

ayrıca ilk mesajınız :
sadece mesaj attı

bu yüzden rahatsız oldum

Olay tam olarak şöyle o şahıs evlilik sürecimde beni aradı ve mesaj attı benim cevabım ise evli olduğum ve birdaha yazmaması gerektiğini söylememdi onun haricinde hiç birşey olmadı. Engellemek elbette benimde aklıma geldi telefonum yeniydi ve anlamıyordum hersey bir kaç saat arasında gelişti zaten dava acıldı iftiranın en basit yanı bu üstelik cok sarsıldım neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edemeyecek kadar kötüydüm ve tanık olması gerektiğini ögrenince herseyi anlatması için onu aradım şuanda da tereddütte kaldım yardım almak istedim kardeşim, benim kimseye atar yaptığım yok Allah rızası icin bir ricada bulundum sende farklı imalarda bulunuyorsun ve en nefret ettiğim sey yanlış anlaşılmak oldugu icin tekrar tekrar anlatıyorum.

Olay tam olarak şöyle o şahıs evlilik sürecimde beni aradı ve mesaj attı benim cevabım ise evli olduğum ve birdaha yazmaması gerektiğini söylememdi onun haricinde hiç birşey olmadı. Engellemek elbette benimde aklıma geldi telefonum yeniydi ve anlamıyordum hersey bir kaç saat arasında gelişti zaten dava acıldı iftiranın en basit yanı bu üstelik cok sarsıldım neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edemeyecek kadar kötüydüm ve tanık olması gerektiğini ögrenince herseyi anlatması için onu aradım şuanda da tereddütte kaldım yardım almak istedim kardeşim, benim kimseye atar yaptığım yok Allah rızası icin bir ricada bulundum sende farklı imalarda bulunuyorsun ve en nefret ettiğim sey yanlış anlaşılmak oldugu icin tekrar tekrar anlatıyorum.

Allah yardımcın olsun
eğer eski erkek arkadaşın da iftira gibi bir pislik yapmayıp (reddettiğin için intikam amacıyla) gerçekleri anlatırsa, bir şey çıkmaz o olaydan bence

Ahh ahh oteki uyeleri de anliyorum. Yani tereddutlu yazmissin farkli algilanabilir elbet. Bende senin gibi yipratilmis insanlari uzaktan anlarim iste. Benzer seyler yasadim cunki.
Senin yasin daha cok kucukmus ayrica canim. Hic uzuldugune degmez. Kurtuldum diye sukret. Kendine olan guveni saygini ve sevgini kesfet yeniden. Bunlar saglam bir tecrube olarak kalacak sana sadece. Fazla dusunme avukatin halleder. İftira ve dedikodulara da takma. Bir dedikoduyla iftiraylabseni kotu bilen zaten daha hayati cozmemistir. Oyle bos insanlarla da senin isin olmasin zaten. Onunde yillar var daha. Kendini yipratma tmm mi.
Bir de kisisel gelisimin icin birseyler oku veya psikologa git. Kendini toparla kendine ne iyi gelecekse onlari yap. Birde bos durma..isin yoksa internette bircok yemek tarifleri var..tatlilar borekler dene yeni yeni. Bos durma hic.

Back
X