- 27 Ekim 2017
- 24
- 6
- 1
- 26
- Konu Sahibi Kaktushanimm
Merhaba arkadaşlar ben boşanma aşamasındayım bana aldattığıma dair iftiralar atıldı, evlilik sürecimde eski erkek arkadaşım mesaj attı ben ona sadece evliyim beni arama birdaha yazma diye cevap vermiştim olay bundan ibaretti, eski eşim haklı olduguma kanaat getirip evliliğimize devam etmiştik ama bir süre sonra boşanmak için yer arıyordu ve bu iftira ile bana dava actı.
Ve tebligat kağıdında 050... Numaralı telefonun 14.05.2017 ve davanın açıldığı tarih 10.11.2017 tarihleri arasındaki telefon dökümanları istenmesine gibi birşeyler yazıyordu,anlamaya çalıştığım sey o tarihler yani evlilik sürecim ve bosanma davasının acıldığı tarihe kadar olan dökümanlar mı çıkar yoksa evlilikten itibaren boşanma davasının devam ettiği zaman sürecindeki tümdökümanlar mı cıkar?
Ve tebligat kağıdında 050... Numaralı telefonun 14.05.2017 ve davanın açıldığı tarih 10.11.2017 tarihleri arasındaki telefon dökümanları istenmesine gibi birşeyler yazıyordu,anlamaya çalıştığım sey o tarihler yani evlilik sürecim ve bosanma davasının acıldığı tarihe kadar olan dökümanlar mı çıkar yoksa evlilikten itibaren boşanma davasının devam ettiği zaman sürecindeki tümdökümanlar mı cıkar?