Telefon Tavsiyesi

Summer-girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
4.833
12.043
138
Telefonumu değiştirmek istiyorum, bunun nedeni internetimin yavaş olması ve kameranın iyi olmaması. Aldığım telefonu uzun süre kullananlardanım. Tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Son düzenleme:
Samsung'dan şaşma derim.

Ben yaklaşık 4 senedir aynı telefonu kullanıyorum (Samsung J5), kamerası cam gibi, en ufak tozu bile çekiyor.

Galiba 8 GB telefon hafızası var, 128 GB ile de ben genişlettim kartla.

Çift sim kart.

Gold rengi.

Ekranı kendinden kırılmaz ekran. Istersen duvara çal birşey olmuyor.

Hoparlör sesli.

Panorama resimler net çıkar.

Daha ne 🤔

Samsung'dan şaşma derim.

Ben yaklaşık 4 senedir aynı telefonu kullanıyorum (Samsung J5), kamerası cam gibi, en ufak tozu bile çekiyor.

Galiba 8 GB telefon hafızası var, 128 GB ile de ben genişlettim kartla.

Çift sim kart.

Gold rengi.

Ekranı kendinden kırılmaz ekran. Istersen duvara çal birşey olmuyor.

Hoparlör sesli.

Panorama resimler net çıkar.

Daha ne 🤔

Samsung'un sağlamlığı konusunda şüphem yok, zaten şu anki telefonum Samsung. Telefon taş gibi ama eski olduğu için yetersiz geliyor artık.

Değişiklik yapıp iphone falan mı alsam diyordum ben de. İkilemdeyim yani.

Bana göre iphone gösteriş işi. Çoğu uygulamalar Android'deki gibi yok. Kimisi ücretli. Müzik veya fotoğraf yüklerken sorunlu, iTunes ile hallediyorsun. Hafıza kartı yok. Bataryası sabit .. bilmem ben oldum olası sevemedim. Tabi alma demem. Alırsan da iyi veya kötü tarafını yazarsın🤗

Bana göre iphone gösteriş işi. Çoğu uygulamalar Android'deki gibi yok. Kimisi ücretli. Müzik veya fotoğraf yüklerken sorunlu, iTunes ile hallediyorsun. Hafıza kartı yok. Bataryası sabit .. bilmem ben oldum olası sevemedim. Tabi alma demem. Alırsan da iyi veya kötü tarafını yazarsın🤗

Teşekkür ederim yorumunuz için. Aldığımda yazarım hangisini aldığımı. :)

Back
X