- 20 Aralık 2015
- 1.337
- 380
- 53
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Defolu verdiklerini kendileri de kabul ediyor cihaz sıfır garanti var ama cihaz gidip gelsede sorunlu yapamıyorlar daYaptırma imkanınız yok mu ?
Belki de defolu telefonu verdiler.
Valla ben bundan 2 yıl önce LgG4 Beat almıştım . ŞArj soketınde sıkıntı vardı . Direk cihazı yenıledıler hemde 32 gb olarak.Yapamıyorlarki garanti bitince napıcam 6 milyar daha borcunu ödüyoruz sorunlu zaten
O zaman yenisini versinlerDefolu verdiklerini kendileri de kabul ediyor cihaz sıfır garanti var ama cihaz gidip gelsede sorunlu yapamıyorlar da
Ne güzel bizim elimizde sıkışık garanti bitince elimde kalıcak cihaz çok moralim bozukValla ben bundan 2 yıl önce LgG4 Beat almıştım . ŞArj soketınde sıkıntı vardı . Direk cihazı yenıledıler hemde 32 gb olarak.
Ne dicem avukat parası istemezler mı bide benim dizimde problem var sürekli gelip gidemem ki nasıl oluyor başvuruncaKaymakamlıkta mı oluyordu tuketıcı hakları bırımı gıt oraya başvur.
Keşke vermiyorlar elimde kalıcak diye çok korkuyorumO zaman yenisini versinler
Nasıl vermezler ya garantisi varsa isteyin yenisiniKeşke vermiyorlar elimde kalıcak diye çok korkuyorum
Ben dedim bunu ama cihazın 4 kez garantiye gitmesi gerekiyor dediler şimdide aradım tekrar garantiye gönderin diyorlarNasıl vermezler ya garantisi varsa isteyin yenisini
Tekrar garantiye gönderiyimde bi şansımı deniyim sizin dediğiniz gibifaturasını yanına al hangi ilçe de ikamet ediyorsan oranın kaymakamlığına git tüketici hakem heyetine durumunu anlatan bir dilekçe yaz yardımcı olurlar sana. para falan istemiyorlar.
dizinde problemde olsa arada bir gidip durumunu kontrol edeceksin mecbur. çünkü hak verilmi yor zorla alınıyor
Bu nasıl servismiş öyle ya ...Ben dedim bunu ama cihazın 4 kez garantiye gitmesi gerekiyor dediler şimdide aradım tekrar garantiye gönderin diyorlar
Nasıl çirkef davranabilirim garantiyi aradım konuşamadım bile doğru düzgün kimseyleBu nasıl servismiş öyle ya ...
Garantisi olan üstünü tamir edemiyorlarsa değiştirmek zorundalar bence almazlarsa biraz daha çirkef davranın.
Bu 3 olucak inşallah alırlar elimde kalmaz bu aramamda 4 kez falan dediler ben bide telefonculara soruyim bunuAynı sorundan (yanlış hatırlamıyorsam) 3 kere servise giderse telefonu yenilemek zorundalar. Eşim öyle yeni telefon almıştı.
Yerine gidin temsilcilikleri yok mu ?Nasıl çirkef davranabilirim garantiyi aradım konuşamadım bile doğru düzgün kimseyle