Telefon sorunlu napıcam

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
Telefonum s7 edge ilk geldiğinde kapanıyordu garantiye iki defa gitti şimdide telefonla konuşurken hoparlörden ses geliyor cihaz garantisi var ama belli sorunlu geri almıyorlarda borcu bitmeden elimde kaldı ne yapabilirim bi fikri olan var mı

Yapamıyorlarki garanti bitince napıcam 6 milyar daha borcunu ödüyoruz sorunlu zaten
Valla ben bundan 2 yıl önce LgG4 Beat almıştım . ŞArj soketınde sıkıntı vardı . Direk cihazı yenıledıler hemde 32 gb olarak.

Valla ben bundan 2 yıl önce LgG4 Beat almıştım . ŞArj soketınde sıkıntı vardı . Direk cihazı yenıledıler hemde 32 gb olarak.
Ne güzel bizim elimizde sıkışık garanti bitince elimde kalıcak cihaz çok moralim bozuk

faturasını yanına al hangi ilçe de ikamet ediyorsan oranın kaymakamlığına git tüketici hakem heyetine durumunu anlatan bir dilekçe yaz yardımcı olurlar sana. para falan istemiyorlar.
dizinde problemde olsa arada bir gidip durumunu kontrol edeceksin mecbur. çünkü hak verilmi yor zorla alınıyor

faturasını yanına al hangi ilçe de ikamet ediyorsan oranın kaymakamlığına git tüketici hakem heyetine durumunu anlatan bir dilekçe yaz yardımcı olurlar sana. para falan istemiyorlar.
dizinde problemde olsa arada bir gidip durumunu kontrol edeceksin mecbur. çünkü hak verilmi yor zorla alınıyor
Tekrar garantiye gönderiyimde bi şansımı deniyim sizin dediğiniz gibi

Ben dedim bunu ama cihazın 4 kez garantiye gitmesi gerekiyor dediler şimdide aradım tekrar garantiye gönderin diyorlar
Bu nasıl servismiş öyle ya ...
Garantisi olan üstünü tamir edemiyorlarsa değiştirmek zorundalar bence almazlarsa biraz daha çirkef davranın.

Aynı sorundan (yanlış hatırlamıyorsam) 3 kere servise giderse telefonu yenilemek zorundalar. Eşim öyle yeni telefon almıştı.

Bu nasıl servismiş öyle ya ...
Garantisi olan üstünü tamir edemiyorlarsa değiştirmek zorundalar bence almazlarsa biraz daha çirkef davranın.
Nasıl çirkef davranabilirim garantiyi aradım konuşamadım bile doğru düzgün kimseyle

Aynı sorundan (yanlış hatırlamıyorsam) 3 kere servise giderse telefonu yenilemek zorundalar. Eşim öyle yeni telefon almıştı.
Bu 3 olucak inşallah alırlar elimde kalmaz bu aramamda 4 kez falan dediler ben bide telefonculara soruyim bunu

Back
X