• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon modelleri

BBlair

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.848
15.209
208
31
İyi aksamlar bayanlar.
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim konuyla alakali dogru yeri bulamadigim icin buraya actım.

Ben telefon almak istiyorum ve kafamda olan telefon modellerini kullananlar varsa telefonlari hakkinda yorumlarını yaparlarsa cok sevinirim cunku kararsiz kaldim.
Samsung Note 5
Samsung A7 ve Samsung A5

Simdilik aklimda bu telefon modelleri var onericeginz modeller varsa yorumlarinizi bekliyorum

Iphone düşünebilirsen kesinlikle öneririm, telefona onlardan kaynaklı bir şey olursa istediği kadar çizilmiş kırılmış olsun yenisiyle değiştiriyor adamlar üstelik virüs girmesi çok zor app store çok sıkı o konuda. Kamera renk konusunda da. Yani iphone kullanıcısı olarak çok övdüm ama öyle :)

Benim için önemli olan kamera olduğu için hepsinin fotolarını inceledim LG4 aldım geçen yıl. Cidden herkes hala kamera foto kalitesine şaşırıyor. Diğer acıdan da bir sıkıntı yaşamadım.

İyi aksamlar bayanlar.
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim konuyla alakali dogru yeri bulamadigim icin buraya actım.

Ben telefon almak istiyorum ve kafamda olan telefon modellerini kullananlar varsa telefonlari hakkinda yorumlarını yaparlarsa cok sevinirim cunku kararsiz kaldim.
Samsung Note 5
Samsung A7 ve Samsung A5

Simdilik aklimda bu telefon modelleri var onericeginz modeller varsa yorumlarinizi bekliyorum
Merhaba samsung kullanan biri olarak önermiyorum. İphone virüslere karşı daha sağlam koruması olan bir telefondur. Samsung belli bir süre sonra batarya ve şarj problemleri çıkarıyor. Telefon çabuk bozuluyor. Birde iphone üst model çıkarsa da eski modellerinin ne kadar zaman geçse de piyasa değeri samsung telefonlar kadar düşmüyor.

A serisi güzel a7 eşim kullaniyor A8 kendim kullanıyorum bence nite 5 e göre daha iyi diye düşünüyorum.

iPhone 7 plus kullanıyorum. Bundan evvel iPhone 6sti telefonum. Önceki yıllarda eski modellerini kullandım. Bu vakte kadar hiçbir şekilde sorunu olmadı. Çok hızlı, şarj sorunu da hiç yaşamıyorum. Ben çok ama çok memnunum. Ablam samsung kullanıyor, ama hiç memnun değil. Almışken iPhone al yıllarca kullan sorunsuz derim..

Asus kullanıyorum batarya gücü ve özellikle hızlı şarj özelliğinden çok memnunum
2 yıldır bir sıkıntı çıkarmadı

Lg 5 kullanıyorum. Güzel, şık, kullanışlı. Gönül elbette I phone isterdi fekaat çok pahalı be :)

Sony xa ultra diyorum daha da bir şey demiyorum.
Fotoğraf ve müzik kalitesi önceliğinizse, Sony'yi değerlendirin.

Iphone Alman'ı tavsiye ederim.Edki telefonum 4s Di eski olmasına rağmen talep oldu sağlam oluşundan dolayı hemen sattım.Eski telefonum samsungtu taksidi bitmeden telefon halloldu.Satamadım bile evde kenarda duruyor öyle.

İphone kesinlikle yıllardır bir üst modele çıkmak kaydıyla kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım ayrıca apple telefonlarına sahip çıkıyor

Birçok marka kullandım. Bende iphone diyorum.

Back