• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon konusunda danışmak istedim

dogru soyluyorsunuz biraz beklesemmi diye dusunmeye basladim.. 3000lirayi bende vermem asla yani..
Biraz beklerseniz hem daha çok paranız olmuş olur, daha iyi bir telefon alabilirsiniz, hem de aldığınız telefon biraz daha güncel bir telefon olur. Kamerası da sizin ihtiyacınızı karşılar diye düşünüyorum.

6 yıl kullandığım samsungu 1 buçuk yıldır da arazide kardeşim kullanıyor.
Bende 1 buçuk yıl önce eşimin hediye ettiği general mobile discovery yi kullanıyorum.
İnşallah bunu da uzun yıllar kullanırım.
Gayet memnunum. Anneniz iyi demiş. O kadar para vermeye gerek yok.
Bir de dikkatli kullanırsanız eşyalarınız uzun ömürlü olur.(bilişimci tavsiyesi)
bir samsung modelini 6 yildir bozmadan kullandiginiz icin tebrik ediyorum sizi ya bende bu telefonu 3,5yildir kullaniyor ama iste artik bu modelden bunaldim tabi..ama iste fotograf makinesi kullanmiyorum telefonun kamerasinin iyi olmasini istiyorum ve benimde butceme uygun iyi kamerali telefon bulmak zor arastirmaya devam ediyorum tabi :) bu arada tesekkurler tavsiyelerin icin..

Biraz beklerseniz hem daha çok paranız olmuş olur, daha iyi bir telefon alabilirsiniz, hem de aldığınız telefon biraz daha güncel bir telefon olur. Kamerası da sizin ihtiyacınızı karşılar diye düşünüyorum.
bende oyle dusunuyorum bakalim hayirlisi :)

keşke iphone alsaydık.. ama ben sınıfta ders dinlerken daha güzel kayıt yapsın diye note 4 aldım, 3 tane mikrofonu varmış :) yoksa iphone alcaktım..
Beni de nişanlım çok uyardı.. Samsung kullanımını daha çok seviyorum ve büyük ekran diye gittim aldım.. binlerce pişmanım almayı düşünen herkesi uyarıyorum artık.
Nişanlımda iPhone vardı garantisinin birmesine iki hafta kala servisine verdi şarj sorunu vardı adamlar yeni telefon verdiler sıfır.
Şimdi benimle dalga geçiyor! Bu bize ders olsun bir daha telefon alacağımız zaman 1 aylık bir araştırma yapacağım tek tek telefoncularda inceleyeceğim ve en önemlisi aslaa ama aslaaa Samsung almayacağım.. paramızla rezil oluyoruz :)

bir samsung modelini 6 yildir bozmadan kullandiginiz icin tebrik ediyorum sizi ya bende bu tevermişti,5yildir kullaniyor ama iste artik bu modelden bunaldim tabi..ama iste fotograf makinesi kullanmiyorum telefonun kamerasinin iyi olmasini istiyorum ve benimde butceme uygun iyi kamerali telefon bulmak zor arastirmaya devam ediyorum tabi :) bu arada tesekkurler tavsiyelerin icin..
Resimde görülen 2008 yılında aldığım bir telefon. Çelik kasa. Dış kısmı birazcık deforme oldu onu da dedim kardeşim müh.arazide kullanıyor. Ona vermiştim. Şu an yanımda olduğu için de resmini çekebildim :)
Resmi de general mobile ile çektim. Odamızın aydınlatması iyi değil ve resim ayarları da kullanmadım. Sizce yeterli değil mi? Profesyonel fotoğrafçı olmayacaksınız sonuçta. Zaten öyle olsanız ayrı bi makineye ihtiyaç duyacaksınız. Ben verdim 600 TL kullanıyorum bi buçuk yıldır işlemcisi de hızlı. Hele şimdi 2 si filan çıktı.
Marka uğruna iPhone alınmasına çok üzülüyorum ben. Hepimizin yapcağı aynı şeyler resim çek watsuptan at nete gir bu kadar. IMG_20150627_002454.jpg

Resimde görülen 2008 yılında aldığım bir telefon. Çelik kasa. Dış kısmı birazcık deforme oldu onu da dedim kardeşim müh.arazide kullanıyor. Ona vermiştim. Şu an yanımda olduğu için de resmini çekebildim :)
Resmi de general mobile ile çektim. Odamızın aydınlatması iyi değil ve resim ayarları da kullanmadım. Sizce yeterli değil mi? Profesyonel fotoğrafçı olmayacaksınız sonuçta. Zaten öyle olsanız ayrı bi makineye ihtiyaç duyacaksınız. Ben verdim 600 TL kullanıyorum bi buçuk yıldır işlemcisi de hızlı. Hele şimdi 2 si filan çıktı.
Marka uğruna iPhone alınmasına çok üzülüyorum ben. Hepimizin yapcağı aynı şeyler resim çek watsuptan at nete gir bu kadar.Eki Görüntüle 1566579
gayetde iyi cekmis kamerasi canim general mobile 2 yemi bakayim ? simdi bu modelede bakacagim :)

Benimki ilk çikan model. Yeni çıkan 2 değil yani. Eşiminki de bundan. Bizim sayede tüm sülale bundan aldı. Bi tek benim inatçı babam ve erkek kardeşlerim hariç.
Babam samsung un 600-700 liralık bi telefonu bizimkinden yavaş. Kardeşlerinin ikisinin ki de LG g2 ve görüntülü arama yok düşünebiliyor usun?
General mobile genelde tam bi fiyat performans ürünü olarak gösteriliyor ama tabi nasip işi bunlar.

Benimki ilk çikan model. Yeni çıkan 2 değil yani. Eşiminki de bundan. Bizim sayede tüm sülale bundan aldı. Bi tek benim inatçı babam ve erkek kardeşlerim hariç.
Babam samsung un 600-700 liralık bi telefonu bizimkinden yavaş. Kardeşlerinin ikisinin ki de LG g2 ve görüntülü arama yok düşünebiliyor usun?
General mobile genelde tam bi fiyat performans ürünü olarak gösteriliyor ama tabi nasip işi bunlar.
o kadar kararsiz kaldimki lenovo vibe x2 modelinide gordum tasarimi hos ozelliklerinede vaktim elime alip incelemem gerekiyor iste..

Beni de nişanlım çok uyardı.. Samsung kullanımını daha çok seviyorum ve büyük ekran diye gittim aldım.. binlerce pişmanım almayı düşünen herkesi uyarıyorum artık.
Nişanlımda iPhone vardı garantisinin birmesine iki hafta kala servisine verdi şarj sorunu vardı adamlar yeni telefon verdiler sıfır.
Şimdi benimle dalga geçiyor! Bu bize ders olsun bir daha telefon alacağımız zaman 1 aylık bir araştırma yapacağım tek tek telefoncularda inceleyeceğim ve en önemlisi aslaa ama aslaaa Samsung almayacağım.. paramızla rezil oluyoruz :)
aynen öyle :)

Back