• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon konusunda danışmak istedim

android in ne gibi zorluğu var ki?
Android'in ne kolaylığı var ki? Çok fazla ram yemesi, menü arayüzlerinin kasması, uygulama mağazasının gereksiz birçok uygulamayla dolu olması, Lolipop 5.0.0 sürümünün şarj problemi... Daha sayayım mı? :) Hanımefendi iPhone'ların stabilitesi ve kolay kullanımı konusunda haklı, androidle kıyaslandığında.

canım çok haklısın anlıyorum seni, ben de daha yeni note 4 aldım ve gercekten ön kamera yüzü uzun gösteriyor :KK43: allahtan çok selfie çeken biri değilim yoksa kullanılcak gibi değil..
Ben çok fotoğtaf çekerim.. hiç bir şekilde selfie çekilmiyor.. bir kaç tane telefoncuda da note4 lere baktim onlarda da var!
Tam bir rezillik arkadaşım valla.. ikimize de geçmiş olsun çünkü Samsung bu konuda hiç bir şey yapmıyor..

Samsung a tovbe etmis biri olarak,

Bendeki telefon General Mobile Elite... Hem elindeki butceye cok yakin max 100 200 daha verirsin. Hem de cok memnunum. Birdaha alsam yine bu telefonu alirim. Ne takilma, ne ariza,ne yavaslik... İcinde hersey de var. Radyo haric :)

Ben cok memnunum.
peki bu telefonun kamerasi nasil ?

düşük model lumia'yı babam kullanamadı. android kadar program yok. içinde Windows phone kurulu. çok hoşlanmadı telefondan. sürekli sorun çıkartıyor. bir ara arayan kişilere cevap verdirmiyordu. garipleşmişti. androidden sonra hoşlanmadım...
windows olan telefonlarda istedigim yeri hemen bulamiyorum programlari cok farkli lumiayi dusundum ama ondan daha iyi bir telefon alabilirim lg gibi..

Benim elimdeki samsung galaxy s5.
Ve sunu soyluyeyim: sakin!
Alma. 2 kere arizalandi.
Samsung sirketi finansal sorunlari oldugu icin uretimde yuzde bilmem kacini ucuz mallarla tamamlamaya calisiyorlarmis.
Piyango gibi oda beni buldu tam 2 kere.
Birinde hemen ertesi gun kamera acilmadi bide bi kc sey daha oldu. Yenisini yolladilar.
Ikinciye 3 uncu gun kamera yine öldu.
7 gun icinde yollamadigim icin degisim olamazmis, tamire gitti. Pekte toparlanmadi.
Su an bataryayi zorlamamasi icin bi program indirdim, sukur keyfini cikarabiliyorum artik aylik 30 euro odedigim telefonumun.

Ki zaten samsung istemiyormussun.
Baska marka bak.
kesinliklee samsung istemiyorum baska markalara bakiyorum zatenn..

Siz o bütçeyle iyi kameralı bir telefon alamazsınız, benden söylemesi. Giriş seviyesi ve birazcık, istisnalarla belki orta segment telefonlar bulabilirsiniz o fiyata, onların da kameraları iş görür seviyede.

iPhone'lar kamera konusunda iyidir ama sakın gidip de 4s falan almayın, güncelleme bile gelmeyecek bir telefon o, tarih oldu. Biraz daha para biriktirip 1500'e 5s alırsanız sizi uzun zaman götürür, kamerası da iyidir ama onun da ekranı falan küçük artık günümüze göre. Siz telefonda sadece kameraya mı ekstra önem veriyorsunuz yoksa ekran büyüklüğü falan da önemli mi sizin için? Kamerası idare eder denebilecek Zenfone 5 ve 6 var, biraz beklerseniz en son çıkan Zenfone 2 (kamerası fiyatına göre çok iyi) ülkemizde satışa sunulacak hatta belki sunulmuştur bile. Zenfone 2 1099 TL. O satışa sunulana kadar siz biraz daha biriktirebilirsiniz belki.

Bence acele etmeyin zira o bütçeyle kamerası iyi telefon alamazsınız. Biraz daha beklerseniz 1099 TL'ye Zenfone 2 alabilirsiniz, bataryası güzel, ekranı güzel, kamerası güzel, 4 gb ram'i var kasma falan yapmaz yani.

ekranin buyuklugu cok onemli degil benim icin , fotograf makinasi kullanmadigim icin telefonda kameraya onem veriyorum.. iphone 4s almaktan vazgectim zaten..zenfone 2 yi belki bi yerde dusuk miktara bulurum arastiracagim ,yaziniz cok bilgilendirdi beni tesekkurler..

Telefona fazla para vermem, muhakkak sıkıntı yaratıyor son dönem telefonlar, güncellemede sıkıntı oluyor, kasıyor vs.

Fiyatının üstünde bir kalite sunan bir telefon aldım geçenlerde, General Mobile 4g.(Android one).

Özellikleri beni fazlasıyla tatmin etti, nette araştırabilirsiniz, bi kısmı şöyle, bi göz atın bence...

• 13 Megapixel kamera
    • 720 x 1280 px
    • GPS
    • Wi-fi
    • 3G
    • HD IPS
    • Bluetooth
    • GPRS
    • Dokunmatik Ekran
    • Dijital Pusula
    • Edge
    • MP3 Çalma
    • Wap
    • 64 GB
    • Android 5.1 Lollipop
    • Usb Port
    • Mpeg4
peki bu telefonun kamerasi nasil ve fiyatini ogrenebilirmiyim..

ekranin buyuklugu cok onemli degil benim icin , fotograf makinasi kullanmadigim icin telefonda kameraya onem veriyorum.. iphone 4s almaktan vazgectim zaten..zenfone 2 yi belki bi yerde dusuk miktara bulurum arastiracagim ,yaziniz cok bilgilendirdi beni tesekkurler..
Rica ederim. Dediğim gibi en çok önem verdiğiniz şey kameraysa pahalı telefonlara bakmanız lazım, LG G3, G4 falan gibi. 800-900'e ancak fiyat/performans telefonu alabilirsiniz. iPhone 6, 6 Plus'ın falan kamerası çok güzel. Kamera iyi olsun diyorsanız düşük fiyata iyi kamerası olan bir telefon bulamazsınız. Bütçenize en yakın kamerası iyi telefonlar bile 1000 TL'nin üstünde. 5s'i de 2. el falan almayın derim.

peki bu telefonun kamerasi nasil ve fiyatini ogrenebilirmiyim..
Kamerası eh işte, fiyatına göre ne beklersin ki? Ben geçenlerde inceledim o telefonu, arka kamera gün ışığında falan fena değil de ön kamera düşük tabi. Fiyatına göre iş görür bir kamerası var, tabi fiyatına göre.

Rica ederim. Dediğim gibi en çok önem verdiğiniz şey kameraysa pahalı telefonlara bakmanız lazım, LG G3, G4 falan gibi. 800-900'e ancak fiyat/performans telefonu alabilirsiniz. iPhone 6, 6 Plus'ın falan kamerası çok güzel. Kamera iyi olsun diyorsanız düşük fiyata iyi kamerası olan bir telefon bulamazsınız. Bütçenize en yakın kamerası iyi telefonlar bile 1000 TL'nin üstünde. 5s'i de 2. el falan almayın derim.
lg g3 bu butceye uygun bir telefon gibi ..kesinlikle 2.el dusunmuyorum garantisi bisisi yok yani,imkanim olsada iphone alsam ..

Kamerası eh işte, fiyatına göre ne beklersin ki? Ben geçenlerde inceledim o telefonu, arka kamera gün ışığında falan fena değil de ön kamera düşük tabi. Fiyatına göre iş görür bir kamerası var, tabi fiyatına göre.
Anladim cok tesekkurler .. :)

Ben çok fotoğtaf çekerim.. hiç bir şekilde selfie çekilmiyor.. bir kaç tane telefoncuda da note4 lere baktim onlarda da var!
Tam bir rezillik arkadaşım valla.. ikimize de geçmiş olsun çünkü Samsung bu konuda hiç bir şey yapmıyor..
keşke iphone alsaydık.. ama ben sınıfta ders dinlerken daha güzel kayıt yapsın diye note 4 aldım, 3 tane mikrofonu varmış :) yoksa iphone alcaktım..

lg g3 bu butceye uygun bir telefon gibi ..kesinlikle 2.el dusunmuyorum garantisi bisisi yok yani,imkanim olsada iphone alsam ..
G3 800-900 arası bir fiyatta değil, 1000 TL altına bulamazsınız ama benim düşüncem acele etmeyin, üstüne biraz daha para kattığınız takdirde satın alabilirsiniz.
İnsanın imkanı olsa gider zaten iPhone 6 ya da 6 Plus falan alır ama o da çok pahalı, bir telefona 3000 TL verilmez açıkçası. :)

6 yıl kullandığım samsungu 1 buçuk yıldır da arazide kardeşim kullanıyor.
Bende 1 buçuk yıl önce eşimin hediye ettiği general mobile discovery yi kullanıyorum.
İnşallah bunu da uzun yıllar kullanırım.
Gayet memnunum. Anneniz iyi demiş. O kadar para vermeye gerek yok.
Bir de dikkatli kullanırsanız eşyalarınız uzun ömürlü olur.(bilişimci tavsiyesi)

6 yıl kullandığım samsungu 1 buçuk yıldır da arazide kardeşim kullanıyor.
Bende 1 buçuk yıl önce eşimin hediye ettiği general mobile discovery yi kullanıyorum.
İnşallah bunu da uzun yıllar kullanırım.
Gayet memnunum. Anneniz iyi demiş. O kadar para vermeye gerek yok.
Bir de dikkatli kullanırsanız eşyalarınız uzun ömürlü olur.(bilişimci tavsiyesi)
Şimdi telefonların özellikleri arttıkça bozulmaları daha kolay oluyor, siz çok düzgün kullanıyorsunuz demek ki. :) Tabi şans işi, yepyeni telefon bozulabiliyor. Biz de sizin gibiyiz, 3 yıldır şu androidler henüz bu kadar yaygın değilken aldığımız Samsung marka bir android kullanıyordum. Geçenlerde babamın bir buçuk yıldır kullandığı Lumia ile değiştirdik. Şu an babam da o Samsung'u kullanamıyor, telefon çalışmasına çalışıyor ama bize hitap etmiyor artık, iki uygulama yüklüyorsun kasıyor falan. :)

G3 800-900 arası bir fiyatta değil, 1000 TL altına bulamazsınız ama benim düşüncem acele etmeyin, üstüne biraz daha para kattığınız takdirde satın alabilirsiniz.
İnsanın imkanı olsa gider zaten iPhone 6 ya da 6 Plus falan alır ama o da çok pahalı, bir telefona 3000 TL verilmez açıkçası. :)
dogru soyluyorsunuz biraz beklesemmi diye dusunmeye basladim.. 3000lirayi bende vermem asla yani..

Back