• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon konusunda danışmak istedim

HTC ye hic yanaşma bence,ben bir sure kullandim arizalandi kisa surede,ayrica bir arkadasta daha ekran sorunu vardi oyuzden tavsiye etmem.:KK6:
oyle diyosunuz ya suan iyice kararsiz kaldim iste.. Peki hangi telefonu tavsiye ediyosunuz.. ?

Ayy aynı sorun bende de var aylardır araştırıyorum. Bende samsung a5 almak istiyordum 1500 tl ama fiyatına göre pahalı tel diyorlar.Kipada 1100 liraydı a5 ama ordan da alsam mı almasam mı bilemedim. ıphone5 , 5s e kaydım şu aralar ama onlarında fiyatı yüksek. 2 el ıphone5 ve 5s sormuş eşim 10 ay garantili 5s bulmuş 1500 liraya işte oda 2. el diye kafam karışık napcam kızlar banada bi yardım :KK53:

Canim bence sakin 4s alma. İos 7 falan yukluyse acayip kasma yapar telefon. Benim esim iphone 5 kullaniyodu onu satti lg g3 aldi cok memnun. Kamerasini iphone ile karsilastirdik satmadan once ben bir fark goremedim. Samsung bana da hos gelmiyor. Ben asus zenfone 5 kullaniyorum
Kasma falan yapmiyor herseyi iyi gayet memnunum ama kameraya onem veriyorsan g3 gibi iyi degil kamerasi biraz zayif. Odaklanmada falan zorlaniyor. Esim kac senedir iphone kullaniyordu. Bende iphone almak istiyordum androidlere alisamam gibi geliyordu ama asusu alinca esim bile nete benim telden girmeye basladi iphone ekrani kucuk geliyor simdi. İphone 6 guzel gene ama ben olsam iphone 5 falan dusunmem buyuk ekran daha kullanisli. Bir de teknoloji ile aran nasil bilmiyorum ben telefonu cok duzenli kullanirim ama bazi tanidiklarim androidi kullanamiyor. Telefonlarinda hersey birbirine girmis. Teknoloji ile aran cok yoksa iphone gibi stabil bir telefon almalisin bence.

Canim bence sakin 4s alma. İos 7 falan yukluyse acayip kasma yapar telefon. Benim esim iphone 5 kullaniyodu onu satti lg g3 aldi cok memnun. Kamerasini iphone ile karsilastirdik satmadan once ben bir fark goremedim. Samsung bana da hos gelmiyor. Ben asus zenfone 5 kullaniyorum
Kasma falan yapmiyor herseyi iyi gayet memnunum ama kameraya onem veriyorsan g3 gibi iyi degil kamerasi biraz zayif. Odaklanmada falan zorlaniyor. Esim kac senedir iphone kullaniyordu. Bende iphone almak istiyordum androidlere alisamam gibi geliyordu ama asusu alinca esim bile nete benim telden girmeye basladi iphone ekrani kucuk geliyor simdi. İphone 6 guzel gene ama ben olsam iphone 5 falan dusunmem buyuk ekran daha kullanisli. Bir de teknoloji ile aran nasil bilmiyorum ben telefonu cok duzenli kullanirim ama bazi tanidiklarim androidi kullanamiyor. Telefonlarinda hersey birbirine girmis. Teknoloji ile aran cok yoksa iphone gibi stabil bir telefon almalisin bence.
peki zenfone 6 hakkinda bilgin varmi ozellikle kamerasi..iphone almayi bende istiyorum samsung kullana kullana androidden sogudum yani..lg g3 hakkinda iyi yorumlar aldim bi bakacagim tavsiyeler icin tesekkurler :)

Asus zenfone serisine bakabilirsiniz bir arkadaşım kullanıyor zenfone 6 yı gayet memnun..
Ya da LG G3 olabilir benim telefınum bu kullanıyorum ve memnunum.

Bende lg g3 kullaniyorum tel.de catlama sorunu var .. Servise gonderdim parca degisimi yapip yolladilar 1 ay sonra teli gonderdiler.simdi yinee ayni sorun var servise gondericem tekrar .. Sans isi teknoloji.. Ben bukadar sIkIntili teknikservis gormedim.. 1.500 lira para verip bukadar sIKInti cekmek akil isi degil...

Bende lg g3 kullaniyorum tel.de catlama sorunu var .. Servise gonderdim parca degisimi yapip yolladilar 1 ay sonra teli gonderdiler.simdi yinee ayni sorun var servise gondericem tekrar .. Sans isi teknoloji.. Ben bukadar sIkIntili teknikservis gormedim.. 1.500 lira para verip bukadar sIKInti cekmek akil isi degil...
hic servis hizmetini kullanmadim eger oyleyse sikintili yani. Ben tel ozellikleri acisindan düşünmüştüm umarim servisr ihtiyacim olmaz.

Samsung a tovbe etmis biri olarak,

Bendeki telefon General Mobile Elite... Hem elindeki butceye cok yakin max 100 200 daha verirsin. Hem de cok memnunum. Birdaha alsam yine bu telefonu alirim. Ne takilma, ne ariza,ne yavaslik... İcinde hersey de var. Radyo haric :)

Ben cok memnunum.

Şebeke sorunu var beni arayanlar ulaşamıyordu.. hattımda sorun var sandım gittim küçük yeni hat aldım.
Yine düzelmedi bir de ön kamera yamuk yumuk çekiyor yüzü uzun veya yaygın gösteriyor!!
Hemen götürdüm servise kesinlikle değişım talep ettim! Güncelleme yapmışlar yine aynı sorunlar devam ediyor.. arayanlar bu sefer ulaşıyor ama en fazla genelde hep 1 çekiyor.
Aramadığım şıkayet etmediğim yer kalmadı.. bana diyolarki yine servise verin ..
Samsung un servisi kadar berbat bir şey görmedim.. müşteri memnuniyeti berbat!
Yıllardır Samsung kullanır ve severdim artık tövbeler olsun..
Baya da döķtürdüm ama çok sinirliyim telefon konusu açılınca deliriyorum yazık günah bir ton para veriyoruz..
canım çok haklısın anlıyorum seni, ben de daha yeni note 4 aldım ve gercekten ön kamera yüzü uzun gösteriyor :( allahtan çok selfie çeken biri değilim yoksa kullanılcak gibi değil..

android in ne gibi zorluğu var ki?

Peki lumia'larin kamerasi nasil? tavsiyeniz icin tesekkurler bu arada ..

düşük model lumia'yı babam kullanamadı. android kadar program yok. içinde Windows phone kurulu. çok hoşlanmadı telefondan. sürekli sorun çıkartıyor. bir ara arayan kişilere cevap verdirmiyordu. garipleşmişti. androidden sonra hoşlanmadım...

General mobile android öne alabilirsin.fiyatına göre özellikleri çok iyi bir telefon 1 aydır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım bakmanı tavsiye ederim:)

Benim elimdeki samsung galaxy s5.
Ve sunu soyluyeyim: sakin!
Alma. 2 kere arizalandi.
Samsung sirketi finansal sorunlari oldugu icin uretimde yuzde bilmem kacini ucuz mallarla tamamlamaya calisiyorlarmis.
Piyango gibi oda beni buldu tam 2 kere.
Birinde hemen ertesi gun kamera acilmadi bide bi kc sey daha oldu. Yenisini yolladilar.
Ikinciye 3 uncu gun kamera yine öldu.
7 gun icinde yollamadigim icin degisim olamazmis, tamire gitti. Pekte toparlanmadi.
Su an bataryayi zorlamamasi icin bi program indirdim, sukur keyfini cikarabiliyorum artik aylik 30 euro odedigim telefonumun.

Ki zaten samsung istemiyormussun.
Baska marka bak.

Öncelikle hayirli bayramlar kk uyeleri..
Haftaya yeni telefon alacagim İstanbuldan,elimde 800-900lira kadar butce var ve ben bu butceyle nasil bir telefon alabilirim kararsiz kaldim...

Aslinda iphone 5s istiyodum ama malesef annem 1500lirayla telefonmu alinirmis diyerek karsi cikiyor dolasiyla elimdeki butceyle alicam.. Htc nin desure 620g modeli hosuma gitti ama emin olamadim..
Kamerasinin iyi olmasini istiyorum onceligim bu,bir de İstanbulda yasayan bayanlar telefonlari biraz oldugundan daha indirimli satan marketleride soylerseniz cok cok memnun olurum..
Bu arada 2sefer samsung aldim ve cok sıkıldım baska bir marka denemek istiyorum.. Uzun yazmissam kusuruma bakmayin ,simdiden tesekkurler..
Siz o bütçeyle iyi kameralı bir telefon alamazsınız, benden söylemesi. Giriş seviyesi ve birazcık, istisnalarla belki orta segment telefonlar bulabilirsiniz o fiyata, onların da kameraları iş görür seviyede.

iPhone'lar kamera konusunda iyidir ama sakın gidip de 4s falan almayın, güncelleme bile gelmeyecek bir telefon o, tarih oldu. Biraz daha para biriktirip 1500'e 5s alırsanız sizi uzun zaman götürür, kamerası da iyidir ama onun da ekranı falan küçük artık günümüze göre. Siz telefonda sadece kameraya mı ekstra önem veriyorsunuz yoksa ekran büyüklüğü falan da önemli mi sizin için? Kamerası idare eder denebilecek Zenfone 5 ve 6 var, biraz beklerseniz en son çıkan Zenfone 2 (kamerası fiyatına göre çok iyi) ülkemizde satışa sunulacak hatta belki sunulmuştur bile. Zenfone 2 1099 TL. O satışa sunulana kadar siz biraz daha biriktirebilirsiniz belki.

Bence acele etmeyin zira o bütçeyle kamerası iyi telefon alamazsınız. Biraz daha beklerseniz 1099 TL'ye Zenfone 2 alabilirsiniz, bataryası güzel, ekranı güzel, kamerası güzel, 4 gb ram'i var kasma falan yapmaz yani.

Telefona fazla para vermem, muhakkak sıkıntı yaratıyor son dönem telefonlar, güncellemede sıkıntı oluyor, kasıyor vs.

Fiyatının üstünde bir kalite sunan bir telefon aldım geçenlerde, General Mobile 4g.(Android one).

Özellikleri beni fazlasıyla tatmin etti, nette araştırabilirsiniz, bi kısmı şöyle, bi göz atın bence...

• 13 Megapixel kamera
    • 720 x 1280 px
    • GPS
    • Wi-fi
    • 3G
    • HD IPS
    • Bluetooth
    • GPRS
    • Dokunmatik Ekran
    • Dijital Pusula
    • Edge
    • MP3 Çalma
    • Wap
    • 64 GB
    • Android 5.1 Lollipop
    • Usb Port
    • Mpeg4

düşük model lumia'yı babam kullanamadı. android kadar program yok. içinde Windows phone kurulu. çok hoşlanmadı telefondan. sürekli sorun çıkartıyor. bir ara arayan kişilere cevap verdirmiyordu. garipleşmişti. androidden sonra hoşlanmadım...
Kusura bakmayın araya girdim ama babanızdaki hangi model Lumia'ydı? Bende Lumia 625 (düşük değil ama giriş seviyesi) var, kamerası açıkçası sırf kamerası olsun diye konulmuş ama onun dışında hiç kasma yok, donma yok, Windows işletim sistemi diğerlerinden biraz farklı olduğu için insanlar kullanamıyor ama kullanmayı bilene, çok iyi. Temmuzda çıkacak olan Windows 10 güncellemesini alacak mesela. Android telefonların çoğuna güncelleme desteği sunulmuyor, o kadar para döküyor insanlar. Lumia'da program yok konusuna gelince, artık mağazasında eskiye nazaran daha çok uygulama var ve geliştirilmeye devam ediliyor. Ben hiç eksikliğini hissetmiyorum açıkçası. Android gibi uygulama çöplüğü değil en azından. Temel bütün uygulamalar var, oyunlar vs. Yani uygulama yok demek artık çok komik, o eskidendi, zira android telefonlarda yüzlerce uygulama var da ne oluyor, hepsini birden yükleyip kullanmaya kalksanız kullanamazsınız ki, telefon kaldırmaz, kasar. En basidinden şu KK'yı tıpkı bilgisayardaki gibi açıyor, reklam bile çıkmıyor. Buradaki insanların çoğu android telefonlarından girdikleri zaman sitede zırt pırt reklamlar çıkmasından rahatsız.

Bu arada yeni çıkanlardan General Mobile Android One telefonu da güzel, 2 sene boyunca güncellemeler ilk o telefona gelecek.

Back