Telefon konusunda danışmak istedim

android in ne gibi zorluğu var ki?
Android'in ne kolaylığı var ki? Çok fazla ram yemesi, menü arayüzlerinin kasması, uygulama mağazasının gereksiz birçok uygulamayla dolu olması, Lolipop 5.0.0 sürümünün şarj problemi... Daha sayayım mı? :) Hanımefendi iPhone'ların stabilitesi ve kolay kullanımı konusunda haklı, androidle kıyaslandığında.

canım çok haklısın anlıyorum seni, ben de daha yeni note 4 aldım ve gercekten ön kamera yüzü uzun gösteriyor allahtan çok selfie çeken biri değilim yoksa kullanılcak gibi değil..
Ben çok fotoğtaf çekerim.. hiç bir şekilde selfie çekilmiyor.. bir kaç tane telefoncuda da note4 lere baktim onlarda da var!
Tam bir rezillik arkadaşım valla.. ikimize de geçmiş olsun çünkü Samsung bu konuda hiç bir şey yapmıyor..

peki bu telefonun kamerasi nasil ?

windows olan telefonlarda istedigim yeri hemen bulamiyorum programlari cok farkli lumiayi dusundum ama ondan daha iyi bir telefon alabilirim lg gibi..

kesinliklee samsung istemiyorum baska markalara bakiyorum zatenn..

ekranin buyuklugu cok onemli degil benim icin , fotograf makinasi kullanmadigim icin telefonda kameraya onem veriyorum.. iphone 4s almaktan vazgectim zaten..zenfone 2 yi belki bi yerde dusuk miktara bulurum arastiracagim ,yaziniz cok bilgilendirdi beni tesekkurler..

peki bu telefonun kamerasi nasil ve fiyatini ogrenebilirmiyim..

Rica ederim. Dediğim gibi en çok önem verdiğiniz şey kameraysa pahalı telefonlara bakmanız lazım, LG G3, G4 falan gibi. 800-900'e ancak fiyat/performans telefonu alabilirsiniz. iPhone 6, 6 Plus'ın falan kamerası çok güzel. Kamera iyi olsun diyorsanız düşük fiyata iyi kamerası olan bir telefon bulamazsınız. Bütçenize en yakın kamerası iyi telefonlar bile 1000 TL'nin üstünde. 5s'i de 2. el falan almayın derim.

peki bu telefonun kamerasi nasil ve fiyatini ogrenebilirmiyim..
Kamerası eh işte, fiyatına göre ne beklersin ki? Ben geçenlerde inceledim o telefonu, arka kamera gün ışığında falan fena değil de ön kamera düşük tabi. Fiyatına göre iş görür bir kamerası var, tabi fiyatına göre.

lg g3 bu butceye uygun bir telefon gibi ..kesinlikle 2.el dusunmuyorum garantisi bisisi yok yani,imkanim olsada iphone alsam ..

Anladim cok tesekkurler .. :)

keşke iphone alsaydık.. ama ben sınıfta ders dinlerken daha güzel kayıt yapsın diye note 4 aldım, 3 tane mikrofonu varmış :) yoksa iphone alcaktım..

lg g3 bu butceye uygun bir telefon gibi ..kesinlikle 2.el dusunmuyorum garantisi bisisi yok yani,imkanim olsada iphone alsam ..
G3 800-900 arası bir fiyatta değil, 1000 TL altına bulamazsınız ama benim düşüncem acele etmeyin, üstüne biraz daha para kattığınız takdirde satın alabilirsiniz.
İnsanın imkanı olsa gider zaten iPhone 6 ya da 6 Plus falan alır ama o da çok pahalı, bir telefona 3000 TL verilmez açıkçası. :)

6 yıl kullandığım samsungu 1 buçuk yıldır da arazide kardeşim kullanıyor.
Bende 1 buçuk yıl önce eşimin hediye ettiği general mobile discovery yi kullanıyorum.
İnşallah bunu da uzun yıllar kullanırım.
Gayet memnunum. Anneniz iyi demiş. O kadar para vermeye gerek yok.
Bir de dikkatli kullanırsanız eşyalarınız uzun ömürlü olur.(bilişimci tavsiyesi)

Şimdi telefonların özellikleri arttıkça bozulmaları daha kolay oluyor, siz çok düzgün kullanıyorsunuz demek ki. :) Tabi şans işi, yepyeni telefon bozulabiliyor. Biz de sizin gibiyiz, 3 yıldır şu androidler henüz bu kadar yaygın değilken aldığımız Samsung marka bir android kullanıyordum. Geçenlerde babamın bir buçuk yıldır kullandığı Lumia ile değiştirdik. Şu an babam da o Samsung'u kullanamıyor, telefon çalışmasına çalışıyor ama bize hitap etmiyor artık, iki uygulama yüklüyorsun kasıyor falan. :)

dogru soyluyorsunuz biraz beklesemmi diye dusunmeye basladim.. 3000lirayi bende vermem asla yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…