Telefon Konuşması

kaynanasız, görümcesiz, eltisiz, kayınsız, kaynatasız bi yere gitmek en iisi. :roflol:

ama bu saydığın 5'linden mutlaka 1 tanesi karşımıza çıkıcak kaçış yok anlıcağın canım :roflol:

İnşallah ama oldugun da gel o zaman konuşalım.Bak benimkine bir gitti ardahana diger gelinin yanına ben çagırsam gelmez sonra da laf yapar.....

amaann bosver ne derse desin sen cagırmakla elinden geleni yapmıs oluyon.bende bugün alısverise cıktım bi ucuzluk bi ucuzluk sorma

tmm sormadım sende anlatma o zmn ne zaman konussak senınle alısverısden bahsedıyosun sende kız oturda bı gun de ewde yemek felan yap.ne bu yaa bak mesela bu aksam yemege ne yaptın soyle de banada fıkır olsun.

ay tamam neden kızıyosun be canım.ee yarına güne gidiyomuyuz off yarında sevgi hanımlardaydı dimi ya pek haz etmiyorum ben çok havalı o kadın yaaa..

Yok şekerim kızmadım. Evet yarın Sevgi hanımlardayız, bende pek sevmem ama napalım idare edicez artık. Bu arada sen altın aldınmı gün için, bayaada arttı bu ara. Alooo aloo... Canım sesin gelmiyoooo.... :1shok:

valla şekerim haklısın kadındaki hava binbeşyüz geçenlerde melihat hanımlarda nasıl bozdu kadıncagızı yazık yerin dibi olsa girecekti...

Evet şekerim geç kaldın, bi doktora gözük istersen kulakların iyi değil bu aralar, ben ne diyom sen ne diyon yawwwwwww. aaaa altın aldınmı diyorum şekerim kaça aldın onu soruyom. aloo alooooooooooooooo :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…