- 18 Temmuz 2013
- 704
- 349
bence tatlı bir dille" aşkım,geçen günki mesele hiç içime sinmedi..yalan söylediğine ihtimal vermsem de insanız işte, kurt düştü içime....bunula huzursuz olup tadımız a kaçsın istemiorum,eğer senin de net bi açıklaman yoksa ve bu numaraları daha önce aramadığını söylüosan,, bana tel dökümünü çıkarttır getir,sen de rahat et.ben de rahat edeyim" de..... telefon dökümünde düzenli bi arama falan yoksa muhtemelen kızların dediği gibi gece gece ekranda gördüğü bi numarayı arayıp bi aptallık yapmak istemiştir.... hoş bir hareket olmadığını,güveninizi sarstığını söler,,,konuyu da kapatırsınız....
ama düzenli bir arama varsa iş değşirumarım öyle değildir
bayılıyorum bu sitenin hatunlarına 😊
toplaşıp güneşi batıdan doğurtabiliriz. (?doğurtabilmek...)
söylenebilecek her şey söylenmiş.
rehbere kayıtlı kişiler yanlışlıkla aranabilir, ama kayıtlı olmayan 3 farklı numara aranamaz.
daha önce güvensizlik mi yaşadınız? telefonunu kontrol ettiğiniz için soruyorum.
Hayir daha once boyle bisey yasamadik aliskanlik diyelim. ailesiyle gorusmuyorum sanirim onlar aramislarmi diye bakiyorum. Hatta suan onun telinden internete baglaniyorum..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladım canım. için nasıl rahat edecekse öyle yap. ama adamı da kırma, günahı yoksa üzülürsün; çünkü alalım dökümanı demiş.
gerçi off kadın aklı, tilkilik işte ama; eğer gerçekten bir şey varsa o kadar rahat tamam al döküman al numaralar demesinin nedeni o hatların sabiplerini uyaracağından/hatlarını iptal ettireceğinden de olabilir.
merakla takipteyiz
telefon elbette kendi kendine arama yapmaz ve arama yapılan saatler çok itici hemde 3 ayrı numara hiçde masumca değillEvde degildim. Eve geldigim gun esimin telefonun arama kaydinda 3 farkli numara gordum benim evde olmadigim gece esim tarafindan aranmis bu numaralar. Saat 1bucuk 3 ve 4 civarinda arama suresi yoktu. Esime sordum bunlar ne dedim . Birden panikledi haberim yok dedi. Nasil haberin olmaz bu senin telefonun dedim. Birden terlemeye basladi asiri panikledi ben şooook. Numaralari aradi yanimda numaranin biri kullanilmiyo digeri cevap vermedi . Daha once benim telefonuma sapik dadanmisti esimde hattimi gozumun onunde kirmisti.. bunu hatirlayarak esime dedim bende hattini kirayimmi simdi dedim. Ben daha kalkmadan gitti hattini parcaladi.. haberim yok dedi ben kimseyi aramadim dedi.kovdum bagirdim cildirdim resmen
Cok agladim o aksam
Kurana el basmalar yeminler simdi konuyu kapattik ona inandim ben ama disardan nasil gozukuyor diye yazmak paylasmak istedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben bir çok kez kuruntudan olay çıkarıp her defasında pişman oldum....
aklıma bir ihtimal geliyor. eşinizin telefonunun markası modeli nedir acaba?
💑💓
aklınıza ne geliyor merak ettim..