Telefon kendi kendine arama yapar mi ¿¿¿¿¿¿

Rehbere kayitli degildi. Numaranin biri servis dısı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam iste servis disi olsa bile 3 tane numara aramis yani. Ezberinden evirmistir yanlislikla aramistir sonrada dogru numarayi bulmustur. Ya da esinin internet aliskanligi varsa sohbetten falan kizlarla konusup numaralarinida almis olabilir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam iste servis disi olsa bile 3 tane numara aramis yani. Ezberinden evirmistir yanlislikla aramistir sonrada dogru numarayi bulmustur. Ya da esinin internet aliskanligi varsa sohbetten falan kizlarla konusup numaralarinida almis olabilir.

Evet 3 numara aranmis.ama Internet yok evimizde

Hattini kirsa bile telini guzelce ne var ne tok baksaydiniz. Mesela o numaralari baska bi yere kaydetmis olabilir mi . Notlar kismina falan.

Suanda teli bende o camide telefonun icini dışini karistiyorum bi delil yok ..

Ama baska seyler olmasindan korkuyorum yani neler duyuyoruz
O yuzden unutamiyorum icimdeki kurt

Evde degildim. Eve geldigim gun esimin telefonun arama kaydinda 3 farkli numara gordum benim evde olmadigim gece esim tarafindan aranmis bu numaralar. Saat 1bucuk 3 ve 4 civarinda arama suresi yoktu. Esime sordum bunlar ne dedim . Birden panikledi haberim yok dedi. Nasil haberin olmaz bu senin telefonun dedim. Birden terlemeye basladi asiri panikledi ben şooook. Numaralari aradi yanimda numaranin biri kullanilmiyo digeri cevap vermedi . Daha once benim telefonuma sapik dadanmisti esimde hattimi gozumun onunde kirmisti.. bunu hatirlayarak esime dedim bende hattini kirayimmi simdi dedim. Ben daha kalkmadan gitti hattini parcaladi.. haberim yok dedi ben kimseyi aramadim dedi.kovdum bagirdim cildirdim resmen

Cok agladim o aksam

Kurana el basmalar yeminler simdi konuyu kapattik ona inandim ben ama disardan nasil gozukuyor diye yazmak paylasmak istedim

kaç yaşındasınız siz, çok fazla abartmışsınız yani. Aradığınız numaralarda bayan çıksaydı neysede, ortada birşey yokken bukadar kavga gürültü biraz fazla olmuş bence.

Sordugumda beni neyle sucladini farkindamisin vs vs demisti

O cevap çok meşhurdur yalnız. Ben öyle bi cevapla daha bile çok şüphelenirdim.
Sizi aldatmış oldugunu sanmıyorum.
Bence daha çok istemiş ama yapamamış gibi.
Aradığı numaralar eskilerden aklında kalmış olan bi eski sevgili filan olabilir,

kaç yaşındasınız siz, çok fazla abartmışsınız yani. Aradığınız numaralarda bayan çıksaydı neysede, ortada birşey yokken bukadar kavga gürültü biraz fazla olmuş bence.

Peki gecenin bi yarisi 3 adet numara telefonda. esiniz haberim yok ben kimseyi aramadim diyor..
Sizin tepkiniz ne olurdu

Boylede sizin icinizde hep bi kurt olur bisey bulcakmiyim , acaba yine birini aramis mi , acaba baska hatti var mi diye.. Bu sekilde siz yorulursunuz. Bisey varsa illa gün yüzüne cikar.. Ama bi tek tellede ugrasmayin. Yapmak istedikten sonra hersekilde illa yapar. İs yerine gider orda konusur. Siz evde yokken yeni bi hat alir onla konusmaya baslar. Belkide korkup vazgecmiste olabilir. Karisik..

Eşiniz gece nette takılır mı?
Bana da o tarz sitelerden alınmış kadın numaraları gibi geldi..
İnternet kullanmıyorsa da bir arkadaşı; oğlum ahmet(ahmeti uydurdum) bunlar o tarz kadın numarası bi arasak mı lan falan filan demiş olabilirle eşinize..
Benim aklıma başka ihtimal gelmedi.
Aldatsa 3 kişiyle mi aldatacak supermen değil adam hangş birine yetişsin...

Facebook falan kullanıyor mu?
Ya da whatsapp?

Eşiniz gece nette takılır mı?
Bana da o tarz sitelerden alınmış kadın numaraları gibi geldi..
İnternet kullanmıyorsa da bir arkadaşı; oğlum ahmet(ahmeti uydurdum) bunlar o tarz kadın numarası bi arasak mı lan falan filan demiş olabilirle eşinize..
Benim aklıma başka ihtimal gelmedi.
Aldatsa 3 kişiyle mi aldatacak supermen değil adam hangş birine yetişsin...

Hayir nete takilmaz playsiton meraki var sadece

Telefon kendi kendine hem de rehberinde kayıtlı olmayan numarayı aramaz. Hem de siz evde yokken.. Hem de bir değil üç ayrı numara..:KK19:
Olayı unutmuş gibi yapın.. Ona güvendiğinizi, ve hata yaptığınız söyleyin. -ki rahatlasın. eğer bu olayı sürekli sıcak tutarsanız o daha dikkatli olacaktır.

Peki bu aramaların yanlışlıkla olmadığı ve gerçekten bilerek aradığı birileri olsa ne yapacaksınız. Bunu düşünün. Ona göre takip altına alın.
Eğer boşanmak gibi bir niyetiniz yoksa hiç üstünde durmayın.

Evde degildim. Eve geldigim gun esimin telefonun arama kaydinda 3 farkli numara gordum benim evde olmadigim gece esim tarafindan aranmis bu numaralar. Saat 1bucuk 3 ve 4 civarinda arama suresi yoktu. Esime sordum bunlar ne dedim . Birden panikledi haberim yok dedi. Nasil haberin olmaz bu senin telefonun dedim. Birden terlemeye basladi asiri panikledi ben şooook. Numaralari aradi yanimda numaranin biri kullanilmiyo digeri cevap vermedi . Daha once benim telefonuma sapik dadanmisti esimde hattimi gozumun onunde kirmisti.. bunu hatirlayarak esime dedim bende hattini kirayimmi simdi dedim. Ben daha kalkmadan gitti hattini parcaladi.. haberim yok dedi ben kimseyi aramadim dedi.kovdum bagirdim cildirdim resmen

Cok agladim o aksam

Kurana el basmalar yeminler simdi konuyu kapattik ona inandim ben ama disardan nasil gozukuyor diye yazmak paylasmak istedim

Esinin kullandigi hattin online islemlerine girerek daha detayli bi sekilde ogrnebilirsin herseyi

yıl 2014 ya teknoloji ilerlemeyi boşver aştı gitti bu devirde buna inandığını söyleme arkadaşım

birden paniklemesi hattı kırması falan hiç masum gelmedi:KK50::KK50::KK50:

Evet yeni hat aldi

Yeni hattini takibe alin ve bu konuyu daha hic acmayin inanmis gibi yapin...

Daha sonra hangi hatsa birinden yardim alarak bizden de olabilir internet servisini kullanmak için esinizin telefonundan mesaj atin gelen sifreylede arada bir internet kafeden vs arama geçmişine düzenli kontrol edin aklima başka bir şey gelmedi..

Numaralari ben aratmadim çildirdigim esnada yanimda aradi 3.numarayi aramadi yani duymadim

Ailesinin numaralari kayitli tabiki

hımm size kanıtlamak için mi aradı o an ??

o zaman o tv den ya da netten bulduğu kadın numaralaırnı önce aradı zaten biri iptal diye size ıspatlamak için çevirdi desek
2. yi ya açarsa diye aramaması lazımdı

ama sevgilisi olsa- Allah korusunda ben pek sanmıyorum aslında- ona mesaj atmadan arayamaz ki 'arıyorum bak açma ' vs diye
ayrıca no iptali de hiç anlamadım.

hiç mesaj atma fırsatı oldu mu bi an boş kaldı mı mesela?

X