Telefon kendi kendine arama yapar mi ¿¿¿¿¿¿

Sordugumda beni neyle sucladini farkindamisin vs vs demisti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu işin peşini bırakmayın derim. Eşinizin vermiş olduğu fiziksel tepki , insanın içine şüphe düşürecek türden..

eger numaralar rehbere kayıtlıysa ve telefon dokunmatik ekransa o zaman arama gibi birşey sözkonusu olablir.bu başıma çoğu kez geldi.kendim aramadan rehberimde olan kişileri özellikle a harfiyle başlayan ilk kişiyi farkında olmadan aramışımdır.çantada sıkışınca telefon kendi kendini arayabiliyor.
ama eğer rehberinde kayıtlı değilse numaralar ve kendisinin haberi olmadığını söylüyorsa bu pek inandırıcı gelmiyor.şüphelenmekte haklsın.

Suan evde degil geldiginde konuyu tekrar acip sorucam
Nasil konusmaliyim

Evet ama yaben cok aptalsam diye dusunmekten kendimi alamiyorum .
Ona inanmamalimiydim die

Yok ya öyle bişey yapsa değişirdi bence size karşı bi açık verirdi.Bana aldatma varmış gibi gelmedi,yani hemen oraya bağlamayalım.Sizin öğrenmenizi istemediği bi durum var sanki,yanlış anlayacağınızı düşünüp paniklemiş olabilir.Kendi açısından korkulcak bi durum olsaydı yanınızda bile bile tekrar aramazdı bana kalırsa.

Yok ya öyle bişey yapsa değişirdi bence size karşı bi açık verirdi.Bana aldatma varmış gibi gelmedi,yani hemen oraya bağlamayalım.Sizin öğrenmenizi istemediği bi durum var sanki,yanlış anlayacağınızı düşünüp paniklemiş olabilir.Kendi açısından korkulcak bi durum olsaydı yanınızda bile bile tekrar aramazdı bana kalırsa.

Geldiginde konusucam ama nadil konusucam bilmiyorum.

Ayni seyi ben yapmis olsaydim napardin dedigimde kurana el bastiginda sana inanirdim tekrar tekrar sormazdim demisti

Napicami nasil konusucami bilmiorum

dışardan da durum pek iç açıcı görünmüyor tatlım :KK31:

panik yapmış birincisi,ikincisi de hattını hemen parçalaması beni biraz şüpheye düşürdü
korkmuş galiba ortadan kaldırmak istemiş gibi,dikkatli ol derim ben
inşallah yanılıyoruzdur :KK16:

canım no.lara ulasılmamasının sebebi hani içine kurt düşürmek istemem ama uygunsuz sitelerde yalan tel no.ları veriyolar onları aramış oolabilir ondan ulasılamıyor olabilir

Bence konuyu kapatmış gibi görün ve takibe al yeni hat aldığında aradığı numaraları takip et .hemen almalıydın numarasını .ama şimdi belli etmemen lazım yoksa hem suçlu durumuna düşeceksin hemde şüpheci tavıralarından dolayı yakalanmıyacak....

canım no.lara ulasılmamasının sebebi hani içine kurt düşürmek istemem ama uygunsuz sitelerde yalan tel no.ları veriyolar onları aramış oolabilir ondan ulasılamıyor olabilir

Aklima oda geldi

Tekrar açarsanız'' kapatmadık mı'' diye tartışma çıkmasın:44:

Beni aldattiysa onunla evli kalamam ki bu icimdeki kurt yedi bitirdi beni

Geldiginde konusucam ama nadil konusucam bilmiyorum.

Ayni seyi ben yapmis olsaydim napardin dedigimde kurana el bastiginda sana inanirdim tekrar tekrar sormazdim demisti

Napicami nasil konusucami bilmiorum

Hmmm... anladım,bu şüpheyle yaşamak zor diyosunuz yani.Valla iyi bir anını kollayıp sorun madem ama direk sormayın.Geçen günü böyle böyle olmuştu o numaralar seni yine rahatsız ediyo mu falan diye başlayabilirsiniz.Hani yavaştan yavaştan girin konuya.Onu suçlamasın sözleriniz sonra da onun cevaplarına göre şekillenir konuşma.

Hmmm... anladım,bu şüpheyle yaşamak zor diyosunuz yani.Valla iyi bir anını kollayıp sorun madem ama direk sormayın.Geçen günü böyle böyle olmuştu o numaralar seni yine rahatsız ediyo mu falan diye başlayabilirsiniz.Hani yavaştan yavaştan girin konuya.Onu suçlamasın sözleriniz sonra da onun cevaplarına göre şekillenir konuşma.

Tesekkurler sakinligimi korumaya calisicam ..

Evde degildim. Eve geldigim gun esimin telefonun arama kaydinda 3 farkli numara gordum benim evde olmadigim gece esim tarafindan aranmis bu numaralar. Saat 1bucuk 3 ve 4 civarinda arama suresi yoktu. Esime sordum bunlar ne dedim . Birden panikledi haberim yok dedi. Nasil haberin olmaz bu senin telefonun dedim. Birden terlemeye basladi asiri panikledi ben şooook. Numaralari aradi yanimda numaranin biri kullanilmiyo digeri cevap vermedi . Daha once benim telefonuma sapik dadanmisti esimde hattimi gozumun onunde kirmisti.. bunu hatirlayarak esime dedim bende hattini kirayimmi simdi dedim. Ben daha kalkmadan gitti hattini parcaladi.. haberim yok dedi ben kimseyi aramadim dedi.kovdum bagirdim cildirdim resmen

Cok agladim o aksam

Kurana el basmalar yeminler simdi konuyu kapattik ona inandim ben ama disardan nasil gozukuyor diye yazmak paylasmak istedim

bariz yalan söylüyor ve üstünü kapatmaya çalışıyor. klasik erkek davranışı.

benim telefonumda aradi bi kac kere. elimdeydi hatta arkadaslarla konusuyorduk. bir baktım sevgilimi aramisim. konustuklsrimizi falan dinlemis o da. sonra baska numara cevirmisim. telefona bakmadan elimde oynarken. yani olabilir boyle seyler ama yanlislikla cevrilen numara 0506....... diye tami tamina cikmaz yani. rastgele 20 sayiya basarsin anca. hemde 3 tane olmasi kafa karıştırıcı.

sizin anlatışlarınıza göre baya bi korkmuş
eşiniz yalan yere yemin eder mi hiç?

yanlışlıkla numaralar çevrilmiş olamaz 05 ile başlayan 3 tane bu bi kere yalan

o zaman 3 ihtimal var
1 aldatıyor ( ama 3 farklı kişiyle mi. bu biraz saçma olur. hadi ondan ulaşamadı diğer numarasını yakın arkadaşını aradı diyelim 3. no ne bakın bu ihtimal şimdiden zayıflıyor)
2 kötü sitelerden aldığı numaralar
3 görüşmesini istemediğiniz ailesi ( ama onların numaraları kayıtlı mıdır hala mesela abisi annesi vs.)

kırıp parçalaması resmen delil yok etme

numaraları tekrar nasıl arattınız ben o kısmı merak ettim
şansa bak ya biri açmıyor biri de iptal etmiş peki ya 3. no da arandı mı?

Son düzenleme:
sizin anlatışlarınıza göre baya bi korkmuş
eşiniz yalan yere yemin eder mi hiç?

yanlışlıkla numaralar çevrilmiş olamaz 05 ile başlayan 3 tane bu bi kere yalan

o zaman 3 ihtimal var
1 aldatıyor ( ama 3 farklı kişiyle mi. bu biraz saçma olur. hadi ondan ulaşamadı diğer numarasını yakın arkadaşını aradı diyelim 3. no ne bakın bu ihtimal şimdiden zayıflıyor)
2 kötü sitelerden aldığı numaralar
3 görüşmesini istemediğiniz ailesi ( ama onların numaraları kayıtlı mıdır hala mesela abisi annesi vs.)

kırıp parçalaması resmen delil yok etme

numaraları tekrar nasıl arattınız ben o kısmı merak ettim
şansa bak ya biri açmıyor biri de iptal etmiş peki ya 3. no da arandı mı?

Numaralari ben aratmadim çildirdigim esnada yanimda aradi 3.numarayi aramadi yani duymadim

Ailesinin numaralari kayitli tabiki

X