• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tel taktırırsam yüz ifadem değişirmi?

mineboga

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2014
47
15
18
34
Tel taktırırsam yüz ifadem değişirmi deneyen varsa yardımcı olabilir mi

Çenem oldukça dar ,al çenemde aksine geniş,ön dişlerim de tam kapanmıyo,üst çenem genişlerse yüz iafedem değişir yüzüm genişlermi yani..

ben damak teli kullanmıştım dikkat çekiyor ama o kadar değiştirmiyor seni merak etme alışman zor olur sadece

Soruna göre değişebilir. Ben 6 ay üst damağıma rpe apareyi taktım tel öncesi. Çok zayıf biri olmama rağmen yüzüm hep yusyuvarlak kilolu dururdu. Eylülde aparey çıktığında tam da okul başlamıştı. Yazın görüşmediğim 2 arkadaşım gerçekten tanıyamadı. Birçok arkadaşım da yüzümün özellikle çene- yanak bölgemin çok değiştiğini yuvarlak hattın inceldiğini söyledi

Soruna göre değişebilir. Ben 6 ay üst damağıma rpe apareyi taktım tel öncesi. Çok zayıf biri olmama rağmen yüzüm hep yusyuvarlak kilolu dururdu. Eylülde aparey çıktığında tam da okul başlamıştı. Yazın görüşmediğim 2 arkadaşım gerçekten tanıyamadı. Birçok arkadaşım da yüzümün özellikle çene- yanak bölgemin çok değiştiğini yuvarlak hattın inceldiğini söyledi
Sanırım sende oldukça işe yaramış ,ama bendeki sorun üst çenemin darlığı ,yani genişletmek için takılacak tel,böylece benim yüzümde genişleme olabilir ifadem değişebilir o korkutuyo

Valla ben 3 buçuk sene taktım bi sorun yasamadım. Tabi küçüktüm ozaman. Sadece agzım küçük olduğu ıcın 2 üstten 2 alttan sağlam dişlerim çekilmişti :( ama Allah'a şükür şuan çok düzgün

Valla ben 3 buçuk sene taktım bi sorun yasamadım. Tabi küçüktüm ozaman. Sadece agzım küçük olduğu ıcın 2 üstten 2 alttan sağlam dişlerim çekilmişti :KK43: ama Allah'a şükür şuan çok düzgün

Çok sevindim ya ben daha tedaviye başlayacak cesareti bulamıyorum,düzgün dişlerinizin kıymetini bilip bol bol gülün ☺️

2 yıl diş teli taktım ifademde herhangi bir değişiklik olmadı. benim çene problemim yoktu ama olan ve tel takan arkadaşlarımda da belirgin bir farklılık gözlemedim ben, onlar da böyle bir sorunları olduğundan bahsetmediler. bence gönül rahatlığıyla taktırabilirsin

2 yıl diş teli taktım ifademde herhangi bir değişiklik olmadı. benim çene problemim yoktu ama olan ve tel takan arkadaşlarımda da belirgin bir farklılık gözlemedim ben, onlar da böyle bir sorunları olduğundan bahsetmediler. bence gönül rahatlığıyla taktırabilirsin
Çok teşekkür ederim çok sağol canım,cesaret ediniyorum böylece duyunca :KK52:

Çok sevindim ya ben daha tedaviye başlayacak cesareti bulamıyorum,düzgün dişlerinizin kıymetini bilip bol bol gülün ☺️
Bence taktırın zaman kaybetmeden pişman olmazsınız. Teller çıktığında çok daha mutlu olacaksın :)

Sanırım sende oldukça işe yaramış ,ama bendeki sorun üst çenemin darlığı ,yani genişletmek için takılacak tel,böylece benim yüzümde genişleme olabilir ifadem değişebilir o korkutuyo
Tatlım ben de üst çenemde darlık olduğu için taktım zaten, aparey dediğim şey genişletmek için kullanılan bi şey. Genişlemekten ziyade incelme oldu benim yüzümde. Ama yine de ortodontiste sormak daha sağlıklı olucaktır

Tatlım ben de üst çenemde darlık olduğu için taktım zaten, aparey dediğim şey genişletmek için kullanılan bi şey. Genişlemekten ziyade incelme oldu benim yüzümde. Ama yine de ortodontiste sormak daha sağlıklı olucaktır

Sordum oda olmayacak diyo ama bençok korkuyorum üst çene genişlerse yüzünde genişlermi diye

sizde aparey kullanmışsınız açtıgım konuya bakabilirmisiniz lütfen

Zaten dişinde ve çenende bir problem var. Tedavi olursan genel yaşadığın sıkıntı düzelir suratın belki biraz genişler ama en azından güzel bir genişlik olur ;)

Ben de uzun süre kullandım. Çok ama çok az değişme oluyor. Sürekli görenler anlamazlar.

Back