Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa bi yüzümü görseniz anlıcaksınız arkadaşlarDenemek istiyorum bende artık taktıraam iyi olucakDegisebilir ama ancak daha guzel olursun bi sorun olmaz
Sanırım sende oldukça işe yaramış ,ama bendeki sorun üst çenemin darlığı ,yani genişletmek için takılacak tel,böylece benim yüzümde genişleme olabilir ifadem değişebilir o korkutuyoSoruna göre değişebilir. Ben 6 ay üst damağıma rpe apareyi taktım tel öncesi. Çok zayıf biri olmama rağmen yüzüm hep yusyuvarlak kilolu dururdu. Eylülde aparey çıktığında tam da okul başlamıştı. Yazın görüşmediğim 2 arkadaşım gerçekten tanıyamadı. Birçok arkadaşım da yüzümün özellikle çene- yanak bölgemin çok değiştiğini yuvarlak hattın inceldiğini söyledi
Valla ben 3 buçuk sene taktım bi sorun yasamadım. Tabi küçüktüm ozaman. Sadece agzım küçük olduğu ıcın 2 üstten 2 alttan sağlam dişlerim çekilmişti ama Allah'a şükür şuan çok düzgün
Çok teşekkür ederim çok sağol canım,cesaret ediniyorum böylece duyunca2 yıl diş teli taktım ifademde herhangi bir değişiklik olmadı. benim çene problemim yoktu ama olan ve tel takan arkadaşlarımda da belirgin bir farklılık gözlemedim ben, onlar da böyle bir sorunları olduğundan bahsetmediler. bence gönül rahatlığıyla taktırabilirsin
Bence taktırın zaman kaybetmeden pişman olmazsınız. Teller çıktığında çok daha mutlu olacaksın :)Çok sevindim ya ben daha tedaviye başlayacak cesareti bulamıyorum,düzgün dişlerinizin kıymetini bilip bol bol gülün
Tatlım ben de üst çenemde darlık olduğu için taktım zaten, aparey dediğim şey genişletmek için kullanılan bi şey. Genişlemekten ziyade incelme oldu benim yüzümde. Ama yine de ortodontiste sormak daha sağlıklı olucaktırSanırım sende oldukça işe yaramış ,ama bendeki sorun üst çenemin darlığı ,yani genişletmek için takılacak tel,böylece benim yüzümde genişleme olabilir ifadem değişebilir o korkutuyo
Tatlım ben de üst çenemde darlık olduğu için taktım zaten, aparey dediğim şey genişletmek için kullanılan bi şey. Genişlemekten ziyade incelme oldu benim yüzümde. Ama yine de ortodontiste sormak daha sağlıklı olucaktır
Tatlım ben de üst çenemde darlık olduğu için taktım zaten, aparey dediğim şey genişletmek için kullanılan bi şey. Genişlemekten ziyade incelme oldu benim yüzümde. Ama yine de ortodontiste sormak daha sağlıklı olucaktır