- Emoji Skoru
- 922
- Puanlar
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun.Herkese hayırlı akşamlar. Benim gibi yüzüğü beğenen kişileri görmek mutlu etti. En azından takarken içim rahat olacak. Özür dileyen arkadaş için de önemi yok demek istiyorum. İnsanları alamazsın diye yargılamamayı öğrenmek en güzeli. Pazar günü sözümden sonra fotoğraf koyarım diyordum. Alt tarafa ekleyeceğim. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar
Güzel kalbiniz için çok teşekkür ederim. Galiba artık birbirimizin mutluluğu ile mutlu olabilen pek az kişi kaldık. Sağol canım benimhayırlı olsun.
Yüzüğün de çiçeğin de çok güzel canım. Çiçeğini çok zevkli yaptırmış gercekten. Yüzük için de şanslısın bence, senin için beğendiğin modeli yaptıran sana değer veren bir sözlün var. Tadını çıkar. Mutluluklar. :))
Birinin mutluluğunu kendisi için dert görenler eminim kibirlerinde boğulacaklar Yorumun da bir edebi vardır lakin olmayana biz öğretecek değiliz boşverelim Çok teşekkür ederim canımm Rabbim isteyen herkese mutluluk kapılarını açsın inşallahcanım yüzüğünü gerçekten beğendim yüzük sonuçta neyle giysen olur bence onu bile takamayanlar var ki görüyorsun çamur atıp fake olmakla suçluyorlar insanları kaç zamandır üyeyim çok güzelmiş allah mutlu etsin diye içten sevinen kadın sayısı çok az o yüzden sen paylaşma böyle şeylerini nazar değdirmesinler olay yüzüğün olup olmaması değil insanların içindeki fesatlık allah mutlu etsin bir yastıkta kocayın inşallah
hayırlı olsun :) mutluluklar...
Hayırlı olsun canım güle güle kullan MutluluklarHepinize selamlar arkadaşlar Bu hafta sonu sözümüz var kısmet olursa. Evlenme teklifi alalı 2 gün oluyor yüzüğümü internette görüp görüp iç geçiriyordum gerçeğini karşımda görünce çok mutlu oldum ama şimdi de sanki abartıymış gibi gelmeye başladı Yüzüğün fotoğrafını aşağıya koyacağım. O zamanki telaştan çekmeyi unutmuşum fotoğrafını Yani işlemesi felan abartı gibi geliyor şimdi de . Sizin yorumlarınızı merak ediyorum hanımlar
Eki Görüntüle 1626519
Hepinize selamlar arkadaşlar Bu hafta sonu sözümüz var kısmet olursa. Evlenme teklifi alalı 2 gün oluyor yüzüğümü internette görüp görüp iç geçiriyordum gerçeğini karşımda görünce çok mutlu oldum ama şimdi de sanki abartıymış gibi gelmeye başladı Yüzüğün fotoğrafını aşağıya koyacağım. O zamanki telaştan çekmeyi unutmuşum fotoğrafını Yani işlemesi felan abartı gibi geliyor şimdi de . Sizin yorumlarınızı merak ediyorum hanımlar