Tektaşıma yorum bekliyorum :)

bu yüzüğü bende internette görür beğenirim. Harika bir yüzük bence.:KK37:
Sözünüz ne zaman parmağınızda fotoğrafını görmek isterim. :KK51:
Dur şuraya bir Maşallah bırakayım çok beğendim çünkü. :KK48:

yorum yok yüzük hakkında akıllandım artık ha ha beğenenler güle güle kullansınlar

Herkese hayırlı akşamlar. Benim gibi yüzüğü beğenen kişileri görmek mutlu etti. En azından takarken içim rahat olacak. Özür dileyen arkadaş için de önemi yok demek istiyorum. İnsanları alamazsın diye yargılamamayı öğrenmek en güzeli. Pazar günü sözümden sonra fotoğraf koyarım diyordum. Alt tarafa ekleyeceğim. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar :KK68::KK68::KK68:

Eklentiler

• ö.jpg
    ö.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 571
  • DSC_0026mm.jpg
    DSC_0026mm.jpg
    171,6 KB · Görüntüleme: 542
Herkese hayırlı akşamlar. Benim gibi yüzüğü beğenen kişileri görmek mutlu etti. En azından takarken içim rahat olacak. Özür dileyen arkadaş için de önemi yok demek istiyorum. İnsanları alamazsın diye yargılamamayı öğrenmek en güzeli. Pazar günü sözümden sonra fotoğraf koyarım diyordum. Alt tarafa ekleyeceğim. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar :KK68::KK68::KK68:
hayırlı olsun.
Yüzüğün de çiçeğin de çok güzel canım. Çiçeğini çok zevkli yaptırmış gercekten. Yüzük için de şanslısın bence, senin için beğendiğin modeli yaptıran sana değer veren bir sözlün var. Tadını çıkar. Mutluluklar. :))

canım yüzüğünü gerçekten beğendim yüzük sonuçta neyle giysen olur bence onu bile takamayanlar var ki görüyorsun çamur atıp fake olmakla suçluyorlar insanları kaç zamandır üyeyim çok güzelmiş allah mutlu etsin diye içten sevinen kadın sayısı çok az o yüzden sen paylaşma böyle şeylerini nazar değdirmesinler olay yüzüğün olup olmaması değil insanların içindeki fesatlık allah mutlu etsin bir yastıkta kocayın inşallah :KK68::KK68:

Öf ne yüzük mus bee. Ayrıca sen benim sahsiyetime kurban ol sekerim yorum istemissin biz de cevap verdik amma uzamis muhabbet alırsın alamazsin banane dikkatli olursan maddiyatiniza birsey dediğim yok beni de ilgilendirmez zaten gücün var mı yok mu . Benim yorumum yüzüge kardeşim.
Güzel değil bana göre abartılı kardes, sen begenmissin, e ne mutlu sana Güle güle kullan hayrinı gor

hayırlı olsun :) mutluluklar...

hayırlı olsun.
Yüzüğün de çiçeğin de çok güzel canım. Çiçeğini çok zevkli yaptırmış gercekten. Yüzük için de şanslısın bence, senin için beğendiğin modeli yaptıran sana değer veren bir sözlün var. Tadını çıkar. Mutluluklar. :))
Güzel kalbiniz için çok teşekkür ederim. Galiba artık birbirimizin mutluluğu ile mutlu olabilen pek az kişi kaldık. Sağol canım benim :KK68::KK68:

canım yüzüğünü gerçekten beğendim yüzük sonuçta neyle giysen olur bence onu bile takamayanlar var ki görüyorsun çamur atıp fake olmakla suçluyorlar insanları kaç zamandır üyeyim çok güzelmiş allah mutlu etsin diye içten sevinen kadın sayısı çok az o yüzden sen paylaşma böyle şeylerini nazar değdirmesinler olay yüzüğün olup olmaması değil insanların içindeki fesatlık allah mutlu etsin bir yastıkta kocayın inşallah :KK68::KK68:
Birinin mutluluğunu kendisi için dert görenler eminim kibirlerinde boğulacaklar HoppaHoppa Yorumun da bir edebi vardır lakin olmayana biz öğretecek değiliz boşverelim :KK68:Çok teşekkür ederim canımm Rabbim isteyen herkese mutluluk kapılarını açsın inşallah :KK37:

hayırlı olsun :) mutluluklar...

Teşekkür ederim :KK19:

Mutlu ol huzurlu ol da tektaşta abartılı olsun boşver.

Bayildim bayildim :KK200: Allah mutlu etsin ins. Ama bi de gunluk tektas lazim bu gezmelik olmus :KK53:

özür dilemiştim ama baktım ki hala arkamdan konuşuyorsun konu sahibi ben de özürümü geri alıyorum yüzük hakkında da yorum yapmıyorum

ben çok beğendim orjinal bir yüzük. diğer tektaşlar hep biribrinin aynısı, bu çok güzel benim olsa her gün de takardım kime ne:)

Hepinize selamlar arkadaşlar :KK3: Bu hafta sonu sözümüz var kısmet olursa. Evlenme teklifi alalı 2 gün oluyor yüzüğümü internette görüp görüp iç geçiriyordum gerçeğini karşımda görünce çok mutlu oldum ama şimdi de sanki abartıymış gibi gelmeye başladıo_O Yüzüğün fotoğrafını aşağıya koyacağım. O zamanki telaştan çekmeyi unutmuşum fotoğrafını :KK45: Yani işlemesi felan abartı gibi geliyor şimdi de . Sizin yorumlarınızı merak ediyorum hanımlar :KK69:

Eki Görüntüle 1626519
Hayırlı olsun canım güle güle kullan :KK9: Mutluluklar

• Hepinize selamlar arkadaşlar :KK3: Bu hafta sonu sözümüz var kısmet olursa. Evlenme teklifi alalı 2 gün oluyor yüzüğümü internette görüp görüp iç geçiriyordum gerçeğini karşımda görünce çok mutlu oldum ama şimdi de sanki abartıymış gibi gelmeye başladıo_O Yüzüğün fotoğrafını aşağıya koyacağım. O zamanki telaştan çekmeyi unutmuşum fotoğrafını :KK45: Yani işlemesi felan abartı gibi geliyor şimdi de . Sizin yorumlarınızı merak ediyorum hanımlar :KK69:

Vallahi ne yalan soyliyim imitasyon oldugu cok fazla belli madem yaptiriyor keske altinini 14 ayar yaptirmasaymis 22 ayar olsaydi daha agir durusu olurdu biraz daha bronz olurdu fotodakine daha fazla benzerdi bence... İşcilikde cok iyi olmamis Süs amacli takilan fantazi tarz bir yuzuk olmus bu / tek tas bence sade oldugunda daha guzel oluyor...

Çok mutlu olun inşaallah.. Yüzüğün şekli boyutu hiç önemli değil , önemli olan sizin sevdiğiniz bir yüzüğü gidip bulması / yaptırması.
Hayatınız hep böyle sevgi dolu olsun.

çook güzelmiş güle güle tak :KK28:

çok beğendiğim bi yüzük, ama o kadar.
yani orda burda karşıma çıkıyo nette gözüme takılıyo ama ben takamazdım sanırım
çünkü günlük olarak benim tarzım için biraz fazla gösterişli ama sen beğenip içine sindiyse takarım da diyosan güle güle kullan canım.. bi deee tebrik ederim, çok çok mutluluklar :KK5:

Yüzük muhteşem hayırlı olsun bu arada. Mutluluklar dilerim. Abartılı veya değil hicbirimizi ilgilendirmez.. önemli olan muhteşem olduğu ☺ hem sade tek taşlar kadar itici bir şey yok bence :) dikkat cekici parcalar her zaman dikkat ceken guzel kadinlarda olur derim. Coookkk begendimmmm .. Öpüyorum canimm .

Back