• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tektaşıma yorum bekliyorum :)

Ahh insanoglu...
Almaya gucun var veya yok beni ilgilendirmez ama sordugun soru 'sizce abartili mi' evet desek vazgececeksin ama iki alamazsin dediler diye yuhaaaa alicaam morarticam sizi falan...
Hemen bir fesatlik hemen bir ego falan :KK69:
Yüzük de birseye benzemiyor zaten

Elinde çekip, kadınlar klubü yaz bir kağıda söz burada özür dileyeceğim :KK25:

bilgece seni yorumlarından tanır severim ama gerçekten bu yüzük eski bır konuda ki bır bayanın resımde gorup yaptırmak için yana yakıla kuyumcu aradığı kocasını şehır şehır dolaştırdığı ama bulamadığı yüzüğün aynısı yani satılan bir yüzük degıl turkıyede yurtdışında benzerini zor bulmuştu kadın ondan ınanmadım ben resım ordan görülüp fake konu açılmış diye
bu yuzuk evımın 3 cadde asagısındakı kuyumcudada var
gercek pırlanta degıl tek taş
pahalı bırseyde degıl :)

Yorum yapanlara teşekkür ederim. Beni gereksiz yere kompleksli ve yalancı olmakla itham edenler umarım gerçeği görmüşlerdir. Adına tektaş diyelim ya da fantazi yüzük sonuçta böyle bir yüzük almış ki karşımdaki kişi halihazırda üniversite öğrencisi ben bunu abartı buldum değiştirelim diyemem nezaketsiz olur. Belki evlenince değiştiririm. İsmini verdiğiniz üyenin seçimi tektaş da bir o kadar güzelmiş bence :KK68:

Elinde çekip, kadınlar klubü yaz bir kağıda söz burada özür dileyeceğim :KK25:

Özür dilemeniz sizin nezaketinize kalmış. Pazar günü sözümden sonra burada paylaşacağım fakat özür dileyin diye değil bana yalan ithaf edilmesini hak etmediğimden.

Ahh insanoglu...
Almaya gucun var veya yok beni ilgilendirmez ama sordugun soru 'sizce abartili mi' evet desek vazgececeksin ama iki alamazsin dediler diye yuhaaaa alicaam morarticam sizi falan...

Sıkıntı şu ki ben alacağım demedim alındı sizce abartı mı dedim. Önce yazdıklarımı düzgün okuyun sonra cevap yazın buraya. Fesatlık ve ego sizin gibi şahsiyetlerin bir numaralı özelliğidir. Ben abartılı mı sizce derken tutturmuşlar yok yalan söylüyorsun fakesin bu sen de olamaz. Yahu arkadaş alındı diyorum çok da pahalı bir şey olduğunu da iddia etmiyorum. Çünkü sevgilim de ben de üniversite öğrencisiyiz. Abartılı mı diye yorum istedim insanların maddi gücünü yargılayıp yok sen alamazsın demelerini değil!!

Yorum yapanlara teşekkür ederim. Beni gereksiz yere kompleksli ve yalancı olmakla itham edenler umarım gerçeği görmüşlerdir. Adına tektaş diyelim ya da fantazi yüzük sonuçta böyle bir yüzük almış ki karşımdaki kişi halihazırda üniversite öğrencisi ben bunu abartı buldum değiştirelim diyemem nezaketsiz olur. Belki evlenince değiştiririm. İsmini verdiğiniz üyenin seçimi tektaş da bir o kadar güzelmiş bence :KK68:
o uyenın aşırı abartmasıyla yuzuğu yanlış anlaşılma oldu zaten tam aynısı da değilmiş diğer uye sanki en az 10 000 dolarlık bulunmaz yüzük gıbı anlatınca ben de öle yorum yapmıştım size özür diler ve mutluluklar dilerim

Ahh insanoglu...
ben gene de az önce özür diledim konu sahibinden ama buraya konu açılıyorsa her türlü hakaret içermeyen yoruma herkes açık olmalıdır bu üye acık degılmiş ben de yazmam artık fikrimi yüzük tektaş değil söz yüzüğü nişan yüzüğü olmaz tek başına ek yüzük olarak alınır en fazla ben isterse 10000 dolarlık olsun böyle fazla karışık taşlı tuşlu yüzüğü asla kullanmam kullanan iyi günlerde mutlulukla kullansın bu konu da uzamasın artık

Ahh insanoglu...
ben özür dileyip kurtuldum bu yüzükten lanetli gibi yapıştı üstüme rüyama girdi diğer bayanın yüzüğü anneeee

yüzük bence çok güzel. ama günlük yaşantında sade spor giyiniyorsan sürekli kullanamazsın. ilerde daha sade bir tek taş da alabilirsin sonuçta pırlanta olmadığı sürece çok cuzi ücretlere alınabilir. ama böyle bir yüzük ben kuyumcularda görmedim. senin için yaptırmış, ince bir düşünce yani tadını çıkar. çok kaba yorumlar yapılmış, senin verdiğin cevap daha hafif kalmış. takma bence. ;)

ben gene de az önce özür diledim konu sahibinden ama buraya konu açılıyorsa her türlü hakaret içermeyen yoruma herkes açık olmalıdır bu üye acık degılmiş ben de yazmam artık fikrimi yüzük tektaş değil söz yüzüğü nişan yüzüğü olmaz tek başına ek yüzük olarak alınır en fazla ben isterse 10000 dolarlık olsun böyle fazla karışık taşlı tuşlu yüzüğü asla kullanmam kullanan iyi günlerde mutlulukla kullansın bu konu da uzamasın artık
forumda 10 bin dolarlık yüzük takan olamaz mı diyorsun. :confused: ondan mı resmini bile alamazsın falan demeniz.

ben cok beğendim modelini sanki kraliyet yüzüğü gibi :KK57:

forumda 10 bin dolarlık yüzük takan olamaz mı diyorsun. :confused: ondan mı resmini bile alamazsın falan demeniz.
olabilir var öle tanıdığım da forumda ayrıca. ben bu bayana özel yazmıştım.12 bin dolarlık tıffany co yüzük alan kadın var burda

bilgece seni yorumlarından tanır severim ama gerçekten bu yüzük eski bır konuda ki bır bayanın resımde gorup yaptırmak için yana yakıla kuyumcu aradığı kocasını şehır şehır dolaştırdığı ama bulamadığı yüzüğün aynısı yani satılan bir yüzük degıl turkıyede yurtdışında benzerini zor bulmuştu kadın ondan ınanmadım ben resım ordan görülüp fake konu açılmış diye

Ya yok ya bizim mahallenin kuyimcusunda bile vardi bu yuzukler. Gercek degil ki taslari. O konuyu ben de hatırlıyorum. Yapilabilir ne var ki. O bayan abartmisti O zaman yok bulamiyoruz bilmem ne diye.. oysa yapilmasi zor degil..

valla o zaman ben o bayanın yalancısı oldum konusunu baştan sona okumuştum öle yazmıştı ki taşları buyuk karat pırlanta işçiliği turkıye de yapılmıyor kalıbı yok falan fılan deyince ben de bu bayan da ordan alıntı yapmış sandım yannıldıysam bayandan özür dılemesini de bılırım

Velvette Velvette nin konusuydu canım belki hatırlsrsın bende görünce hemen tanıdım yüzüğü :KK66:

Yanlışınız var o yüzüğü bulamadım değil. Bu yüzük benim çok uzun zamandır hayalimdi ama yaptırmaya karar verdikten 2 hafta sonra ayrılınca gerek kalmamıştı :) sadece izmir içinde sormuştuk, şehir şehir gezmemiştik, bir de istanbula bak demişlerdi birkaç yeri aramıştık o kadar . Yapımına da 50.000 kadar istemişlerdi eğer taşların hepsi gerçek olursa.

Ve bence mükemmel bir yüzük
Kim ne derse desin ben böyle süslü şeyleri severim, çok ama çok şık
Vintage bir modeli var, sıradan değil
Evlenirsem yine önceden aradığım buna benzer olan o yüzüğü isteyeceğim :))

Back