- 4 Kasım 2014
- 788
- 460
- 108
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu yuzuk evımın 3 cadde asagısındakı kuyumcudada varbilgece seni yorumlarından tanır severim ama gerçekten bu yüzük eski bır konuda ki bır bayanın resımde gorup yaptırmak için yana yakıla kuyumcu aradığı kocasını şehır şehır dolaştırdığı ama bulamadığı yüzüğün aynısı yani satılan bir yüzük degıl turkıyede yurtdışında benzerini zor bulmuştu kadın ondan ınanmadım ben resım ordan görülüp fake konu açılmış diye
Elinde çekip, kadınlar klubü yaz bir kağıda söz burada özür dileyeceğim
Çok beğendim.
Allah mutlu etsin inşallah..
Ahh insanoglu...
Almaya gucun var veya yok beni ilgilendirmez ama sordugun soru 'sizce abartili mi' evet desek vazgececeksin ama iki alamazsin dediler diye yuhaaaa alicaam morarticam sizi falan...
Hemen bir fesatlik hemen bir ego falan
Yüzük de birseye benzemiyor zaten
Ben bayıldım, tek taş dediğin kendini belli etcek Demet Akalın'ınkine bak da gör
Çok güzel bence inşallah mutlu bir evliliğiniz olur :)
Kafam kadar derler ya aynen öyleDemet Akalın'ınki baya taş yani benimki onunla yarışamaz bile çok teşekkür ederim amin inşallah
o uyenın aşırı abartmasıyla yuzuğu yanlış anlaşılma oldu zaten tam aynısı da değilmiş diğer uye sanki en az 10 000 dolarlık bulunmaz yüzük gıbı anlatınca ben de öle yorum yapmıştım size özür diler ve mutluluklar dilerimYorum yapanlara teşekkür ederim. Beni gereksiz yere kompleksli ve yalancı olmakla itham edenler umarım gerçeği görmüşlerdir. Adına tektaş diyelim ya da fantazi yüzük sonuçta böyle bir yüzük almış ki karşımdaki kişi halihazırda üniversite öğrencisi ben bunu abartı buldum değiştirelim diyemem nezaketsiz olur. Belki evlenince değiştiririm. İsmini verdiğiniz üyenin seçimi tektaş da bir o kadar güzelmiş bence
ben gene de az önce özür diledim konu sahibinden ama buraya konu açılıyorsa her türlü hakaret içermeyen yoruma herkes açık olmalıdır bu üye acık degılmiş ben de yazmam artık fikrimi yüzük tektaş değil söz yüzüğü nişan yüzüğü olmaz tek başına ek yüzük olarak alınır en fazla ben isterse 10000 dolarlık olsun böyle fazla karışık taşlı tuşlu yüzüğü asla kullanmam kullanan iyi günlerde mutlulukla kullansın bu konu da uzamasın artıkAhh insanoglu...
Almaya gucun var veya yok beni ilgilendirmez ama sordugun soru 'sizce abartili mi' evet desek vazgececeksin ama iki alamazsin dediler diye yuhaaaa alicaam morarticam sizi falan...
ben özür dileyip kurtuldum bu yüzükten lanetli gibi yapıştı üstüme rüyama girdi diğer bayanın yüzüğü anneeeeAhh insanoglu...
forumda 10 bin dolarlık yüzük takan olamaz mı diyorsun. ondan mı resmini bile alamazsın falan demeniz.ben gene de az önce özür diledim konu sahibinden ama buraya konu açılıyorsa her türlü hakaret içermeyen yoruma herkes açık olmalıdır bu üye acık degılmiş ben de yazmam artık fikrimi yüzük tektaş değil söz yüzüğü nişan yüzüğü olmaz tek başına ek yüzük olarak alınır en fazla ben isterse 10000 dolarlık olsun böyle fazla karışık taşlı tuşlu yüzüğü asla kullanmam kullanan iyi günlerde mutlulukla kullansın bu konu da uzamasın artık
olabilir var öle tanıdığım da forumda ayrıca. ben bu bayana özel yazmıştım.12 bin dolarlık tıffany co yüzük alan kadın var burdaforumda 10 bin dolarlık yüzük takan olamaz mı diyorsun. ondan mı resmini bile alamazsın falan demeniz.
e yani varsa bu kadın niye alamasın, ne bileyim kısaca üslubunuz çok kötüydü. iyi geceler.olabilir var öle tanıdığım da forumda ayrıca. ben bu bayana özel yazmıştım.12 bin dolarlık tıffany co yüzük alan kadın var burda
çok uzadı bu konu artık bu yüzük hakkında konuşmaktan sıkıldım size de iyi gecelere yani varsa bu kadın niye alamasın, ne bileyim kısaca üslubunuz çok kötüydü. iyi geceler.
bilgece seni yorumlarından tanır severim ama gerçekten bu yüzük eski bır konuda ki bır bayanın resımde gorup yaptırmak için yana yakıla kuyumcu aradığı kocasını şehır şehır dolaştırdığı ama bulamadığı yüzüğün aynısı yani satılan bir yüzük degıl turkıyede yurtdışında benzerini zor bulmuştu kadın ondan ınanmadım ben resım ordan görülüp fake konu açılmış diye
Ya yok ya bizim mahallenin kuyimcusunda bile vardi bu yuzukler. Gercek degil ki taslari. O konuyu ben de hatırlıyorum. Yapilabilir ne var ki. O bayan abartmisti O zaman yok bulamiyoruz bilmem ne diye.. oysa yapilmasi zor degil..
valla o zaman ben o bayanın yalancısı oldum konusunu baştan sona okumuştum öle yazmıştı ki taşları buyuk karat pırlanta işçiliği turkıye de yapılmıyor kalıbı yok falan fılan deyince ben de bu bayan da ordan alıntı yapmış sandım yannıldıysam bayandan özür dılemesini de bılırım
Velvette nin konusuydu canım belki hatırlsrsın bende görünce hemen tanıdım yüzüğü