Tektaşıma yorum bekliyorum :)

vayyy özentim benimm vayyy sen o yüzüğün resmini bile alamazsın

Tamam pazar gününe kadar bekliyoruz :KK70: Yazıkkkk

Cidden cok ayip ediyorsunuz. Neden alamasinlar? Belki cok zenginler? Olamaz mi yani? O yuzugun resmini bile alamazsin ne demek ya? Yazik falan filan nedir? Bu kadar olur, pesss!

sergerdan sergerdan rica ederim pazar günü yuzugu elinizde paylasin da rahatlatin hanimlari...

Cidden cok ayip ediyorsunuz. Neden alamasinlar? Belki cok zenginler? Olamaz mi yani? O yuzugun resmini bile alamazsin ne demek ya? Yazik falan filan nedir? Bu kadar olur, pesss!

sergerdan sergerdan rica ederim pazar günü yuzugu elinizde paylasin da rahatlatin hanimlari...

Teşekkür ederim bir anlayan çıktı beni ya :KK52: pırlanta değil yani o kadar zengin değil ama bu yüzüğü almış normal altın yani ama özenti felan gibi sözler çok yakışıksızdı. Pazar günü paylaşacağım inşallah burada HoppaHoppaHoppa

güle güle tak canım ve hergün takabilirsin tabiki ben hergün takıyorum alyansımla beraber tektaşımı bazı özel günler beştaşımı takıyorum canın nasıl isterse öyle kullan kimse yargılayamaz seni. sevginiz aşkınız daim olsun mutluluklar :))

bilgece seni yorumlarından tanır severim ama gerçekten bu yüzük eski bır konuda ki bır bayanın resımde gorup yaptırmak için yana yakıla kuyumcu aradığı kocasını şehır şehır dolaştırdığı ama bulamadığı yüzüğün aynısı yani satılan bir yüzük degıl turkıyede yurtdışında benzerini zor bulmuştu kadın ondan ınanmadım ben resım ordan görülüp fake konu açılmış diye

bilgece seni yorumlarından tanır severim ama gerçekten bu yüzük eski bır konuda ki bır bayanın resımde gorup yaptırmak için yana yakıla kuyumcu aradığı kocasını şehır şehır dolaştırdığı ama bulamadığı yüzüğün aynısı yani satılan bir yüzük degıl turkıyede yurtdışında benzerini zor bulmuştu kadın ondan ınanmadım ben resım ordan görülüp fake konu açılmış diye

Ya yok ya bizim mahallenin kuyimcusunda bile vardi bu yuzukler. Gercek degil ki taslari. O konuyu ben de hatırlıyorum. Yapilabilir ne var ki. O bayan abartmisti O zaman yok bulamiyoruz bilmem ne diye.. oysa yapilmasi zor degil..

Ya yok ya bizim mahallenin kuyimcusunda bile vardi bu yuzukler. Gercek degil ki taslari. O konuyu ben de hatırlıyorum. Yapilabilir ne var ki. O bayan abartmisti O zaman yok bulamiyoruz bilmem ne diye.. oysa yapilmasi zor degil..
valla o zaman ben o bayanın yalancısı oldum konusunu baştan sona okumuştum öle yazmıştı ki taşları buyuk karat pırlanta işçiliği turkıye de yapılmıyor kalıbı yok falan fılan deyince ben de bu bayan da ordan alıntı yapmış sandım yannıldıysam bayandan özür dılemesini de bılırım

valla o zaman ben o bayanın yalancısı oldum konusunu baştan sona okumuştum öle yazmıştı ki taşları buyuk karat pırlanta işçiliği turkıye de yapılmıyor kalıbı yok falan fılan deyince ben de bu bayan da ordan alıntı yapmış sandım yannıldıysam bayandan özür dılemesini de bılırım

Cok kibarsiniz :KK60:

yok gerçekten o bayan öle bır anlatmıştı ki sanki kaşıkçı elmasıydı yüzük öle etkilenmiştim valla normalde ben sevmem böyle abartılı şeyleri ama anlatımdan yüzüğü görmüştüm rüyamda ha ha iyi geceler diliyorum

Ben bayıldım, tek taş dediğin kendini belli etcek Demet Akalın'ınkine bak da gör:D
Çok güzel bence inşallah mutlu bir evliliğiniz olur :)

Taş özel bir zevkimdir.
Türkiye'de taşın alası yapılıyor, düzeltmek istedim.
8 karatlık bir yüzüğü de istediğiniz şekilde yaptırabilirsiniz, 1 karatlık yüzüğü de.
Kesim, kalite olayına girmiyorum bile.
Ülkemiz işçilik ve tasarım açısından dünyada oldukça ön sıralardadır.
Kim söylemişse sağlam uydurmuş diyorum.
Fotoğraf götürmeniz yeterli, eiffel kulesini bile dikerler parmağınıza...

Hepinize selamlar arkadaşlar :KK3: Bu hafta sonu sözümüz var kısmet olursa. Evlenme teklifi alalı 2 gün oluyor yüzüğümü internette görüp görüp iç geçiriyordum gerçeğini karşımda görünce çok mutlu oldum ama şimdi de sanki abartıymış gibi gelmeye başladıo_O Yüzüğün fotoğrafını aşağıya koyacağım. O zamanki telaştan çekmeyi unutmuşum fotoğrafını :KK45: Yani işlemesi felan abartı gibi geliyor şimdi de . Sizin yorumlarınızı merak ediyorum hanımlar :KK69:

Eki Görüntüle 1626519

Guzel yüzük.
Günlük hayatında takamayabilirsin ama.

Takamazsanda evlendikten sonra ya 2.yi alırsın yada değiştirirsin.
Kafana takacak bir durum değil bence.

Onun muydu ya Allah Allah. :-) valla just sorry :-)
sonunda çözüldü sorun herkes rahatladı ha ha .Bu arada böylee yüzüklere ister altın ister pırlanta olsun asla tektaş yüzük denmez kuymculukta bunların adı fantezi yüzüktür tek taş 4 ya da 6tırnakla tutturulmuş altın ya da pırlanta tek bir taşa verılen addır öle sağında solunda yanlarında başka taş olmaz olursa da adı fantezi yüzük olur

Çok beğendim.
Allah mutlu etsin inşallah..

sonunda çözüldü sorun herkes rahatladı ha ha .Bu arada böylee yüzüklere ister altın ister pırlanta olsun asla tektaş yüzük denmez kuymculukta bunların adı fantezi yüzüktür tek taş 4 ya da 6tırnakla tutturulmuş altın ya da pırlanta tek bir taşa verılen addır öle sağında solunda yanlarında başka taş olmaz olursa da adı fantezi yüzük olur
fantazi yazacaktım pardon

Back