Tektasim sahte olabilir mi ?

Kuyumcukentte sahte olmaz,sanmıyorum zira orası kuyumcuların avm'si gibi.
Ayrica sahte olsa getirin değiştirelim demezler zaten.
Ha ayarı düşüktür,pırlanta kalitesi düşüktür bu olabilir sonuçta her bütçeye uygun tektaş var. Ama sahte olmaz.

Sanırım eşiniz size taşı pırlanta olmayan altın bir yüzük almış
Benim de yüzüğüm öyleydi 300 tl gibi bir rakama almıştım
YüzüğünüZün bu yüzden sertifikası yoktur

mümkün değil. yıllarca orda çalıştım. firmalar sürekli denetime tabi tutulur. tek taş eğer pırlantaysa sertifikasını isteyin, damgadan daha önemli.
Yok pirlantam var o yuzden bu
Cok sukur cogu kisiden daha cok gordum altinida pirlantayida.prlantam var sertifikamda var zen den :) s seklinde olanlar alyansla takilmiyo o yuzden duz tektas yuzuk istedim.esimde sag olsun aldi. Pirlantasi onemli degil. E para verilmis sonucta altin degilse saticinin ayibi. altinin damgasi numarasi olur ya hani onu diyorum bunda yokta fikir alim dedim o yani :)

Sanırım eşiniz size taşı pırlanta olmayan altın bir yüzük almış
Benim de yüzüğüm öyleydi 300 tl gibi bir rakama almıştım
YüzüğünüZün bu yüzden sertifikası yoktur
Pirlanta derdim yok acikcasi sonucta damgasiz altin olunca ki ilk kez gordum emin olamadim :)

Pirlanta derdim yok acikcasi sonucta damgasiz altin olunca ki ilk kez gordum emin olamadim :)
Ya pırlanta değil de zirkon falansa? Eşiniz sizi kandırdı diye demiyorum bunu. Kuyumcu eşinizi kandırdıysa diye. Gerçi bu konuda rahat olduğunuza göre sertifikası var demek.
Sertifika varsa da altından tasarruf etmek için sıradan metale pırlanta takmaz kuyumcu, toptan dolandırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…