sahte olma ihtimalini hiç sanmıyorum altın diye altın olmayan birseyi satacak kuyumcu olmaz heralde ya birde tektaşların sertifikası oluyor sizin elinizde bu var mi?yalniz taşı atom veya swarovski ama yüzük altınsa sertifika olmayabilir fakat yüzük herhalükarda altındır zannımca yinede götürün siz içiniz rahat etsin :)2 yillikevliyim cok sukur benzer bir yuzugum var ama alyansim ile takamiyordum ne zamandir duz bir tektas istiyordum.Esimde dogum gunum icin istanbul kuyumcukentten tektas yuzuk almis. Ama yuzukte damga yok. Firmayi aradim damga unutulmus olabilir getirin degistirelim dediler. Altin olmayabilir mi dedim altin olmama gibi bi durum olmaz dediler. Ama aklima cok takildi. Calistigim icin yakin degilim ha dwyince goturemiuorum. Yakindada kuyumcu bulamayim yeni tasindik. Sizce kuyumcukentte sahte altin olabilir mi ?
Ya arkadaşım hiç mi bu konuda bilgin yok? Hiç mi duymadın görmedin? Altın olsa ne olur olmasa ne olur ucuz ucuz altın tektaslar var piyasada, gücü yetmeyen onu alır. Önemli olan pırlantası pırlantası!! Onun da sertifikası olur. Sertifikan varsa ne güzel yoksa kuyumculara sorup güldürme kendine canım biraz araştır lütfen.2 yillikevliyim cok sukur benzer bir yuzugum var ama alyansim ile takamiyordum ne zamandir duz bir tektas istiyordum.Esimde dogum gunum icin istanbul kuyumcukentten tektas yuzuk almis. Ama yuzukte damga yok. Firmayi aradim damga unutulmus olabilir getirin degistirelim dediler. Altin olmayabilir mi dedim altin olmama gibi bi durum olmaz dediler. Ama aklima cok takildi. Calistigim icin yakin degilim ha dwyince goturemiuorum. Yakindada kuyumcu bulamayim yeni tasindik. Sizce kuyumcukentte sahte altin olabilir mi ?
Eğer sahte değilse esiniz adına şimdiden çok üzüldüm..
Konu açılacak hale geldiyse ucu süphe gbi nebilim adam sahte almak istememiştir sırf bu yüzden sorun yaşamaları üzücü olabilir manasındaKonu sahibi yerine ben merak ettim niye sahte degilse uzuluyorsunuz eşi adina?
Sonucta belli bir fiyat verilmiş alinmis. Sahte birseye ederinden fazla fiyat verildiyse bunu tabi ki dert edebilir.
Siz orjinal diye aldiginiz ve orjinal fiyatini odediginiz urunden suphelenseniz boşver mi diyeceksiniz?
Konu açılacak hale geldiyse ucu süphe gbi nebilim adam sahte almak istememiştir sırf bu yüzden sorun yaşamaları üzücü olabilir manasında
mümkün değil. yıllarca orda çalıştım. firmalar sürekli denetime tabi tutulur. tek taş eğer pırlantaysa sertifikasını isteyin, damgadan daha önemli.2 yillikevliyim cok sukur benzer bir yuzugum var ama alyansim ile takamiyordum ne zamandir duz bir tektas istiyordum.Esimde dogum gunum icin istanbul kuyumcukentten tektas yuzuk almis. Ama yuzukte damga yok. Firmayi aradim damga unutulmus olabilir getirin degistirelim dediler. Altin olmayabilir mi dedim altin olmama gibi bi durum olmaz dediler. Ama aklima cok takildi. Calistigim icin yakin degilim ha dwyince goturemiuorum. Yakindada kuyumcu bulamayim yeni tasindik. Sizce kuyumcukentte sahte altin olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?