Tektaş yüzüklerimiz ne zaman alındı? resimleri ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim 2 tek ta$ım, bir 5 ta$ım birde tam turum var..İlk tek ta$ı ni$anda ikincisini düğünde tam turla beraber taktı,5 ta$ımda sevgililer gününde..

Hepinizin yüzükleri çok güzel kızlar...a.s.

Bende tek taşımı kendim alanlardanım... Eskidi artık, yenisini almak lazım...:jeyyar:

Tria yüzüğümü evlilik yıl dönümümüz de eşim almıştı...:asigim:

Bunuda evlenmeden önce gümüşcüye kendim yaptırmıştım...
Hala çok severek takıyorum...

kızlar bende çekip koyacağım...

tek taşımı eşim daha erkek arkadaşımken aldı üniversite yıllarında küçük ama benim için çok değeri var

beş taşımıda sözde taktı çok süper birşey...

kızlar hepinizin tek taşları beş taşları hepside çok güzeller.....valla bende tek taş takıntısı olmayanlardanım..eşim sağolsun hediye alma konusunda hiç mağdur bırakmaz beni..
yıldönümümüzde olsun doğum günümde olsun hiç boş gelmemiştir çok şükür...tek taş değerinde
hediyelerde almıştır :asigim:ama hiç tek taş beklentim olmamıştır...tuhafmıyım acaba...:uhm:

şimalcim senin tak taşlar çok güzeller...
ama ben en çok gümüşçüye yaptırdığın ismin yazan yüzüğe bayıldım...
çok güzel duruyo valla..altınıda yaptırılabilir bak...iyi fikir....güle güle kullan canım...:1hug:

senayda arkadaşım bende sendenim hiç tektaşa beş taşa filan özenmedim daha doğrusu ben hiç takı sevmem ve kullanmam belki ters kimine göre ama alyansımı dahi sadece nişanımda ve düğünümde taktım:sm_confused:.....yok yok ben gerçekten normal değilim:roflol:

Bana nişanımda eşimin ailesi bir tek taş taktı sonradan öğrendim ki sahteymiş.. sadece annem biliyor hala. öyle içime oturdu ki anlatamam. Hiç alınmasa daha iyiydi, durumları da varken "kızıma pırlanta hediyemiz" deyip sahte takılması, inanın aklıma geldikçe gözlerim doluyor... Sizler şanslı kişilersiniz yani yerimseniben

Bir sene falan sonra ailesine çok kızdığım bir zaman eşime (o zaman nişanlımdı) söyledim ağlaya ağlaya. Bilmiyomuş nasıl mahçup oldu, nasıl üzüldü anlatamam. Düğünümüze az bir zaman kalmıştı ve bana söz verdi düğün hediyesi olarak pırlanta alacağını ve sözünü de tuttu canım benim... ( ööle içimden geldi anlatmak -tatlicadiarzu- )

nasıl resim ekleniyor bilmiyorum, ben de eklerdim yüzüğümün resmini...

Eşim de tek taşımı evlilik teklif ettiği zaman takmıştı :) çok romantikti :) işe gireli sadece 1 ay olmuştu tüm maaşını vermiş sanırım :) kıyamam ben onaaa opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $yüzük.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 104
meraba canım yüzüğün veriliş şekli çok hoş çok beğendim bebek en kısa zamanda olur heralde

ben aşkım kendi aramızda sözlendik ama su an askerde olduğu için kargoyla gönderdi yüzüğü. görende sahipli sansın ona göre davransın diye tek taşı hayal edemiyorum alır mı bilemiyorum bende çok istiyorum tek taşı düşünüpte alıyorsa bence eşini gerçekten değer veriyor gibi görüyorum ya parası yoksa ne olacak

of cnm valla bi tek taş alyans diyip geçmemek lasımmış güzelleri acaip pahalı yaaaa benim begendiklerim çok pahalıı bakalımmm benimki alcakmı:)aslında iki yüzügede onca para verilmesinide istemiyorum ama biyandanda çok begeniyorumkaydirigubbakcemile3

beni istemeye geldiklerinde takmıştı eşim bir tane,kayınpederim almış onu :) söz olarak taktık yani.ikinciyi de eşim aldı taktı oda ilk doğumgünümde şahane bir olaydı.yemeğe gittik.akşam oldu tabi ben hatırlamadım diye sinir oluyorum.neyse yemekte ışıklar söndü,pasta geldi müzik falan bir de tektaş yüzüğüm muhteşemdi :)) aşkımın aldığı daha özel ve daha güzel.zaten parmağımda olan da o şuan.sözdeki değil :)) allah herkesin mutluluğunu daim etsin :)

zorla aldırdım dermişim :))
evlenme teklif ederek taktı aşkım, ama şu an takamıyorum
pırlanta değil ama olsun, yeter ki tek taş olsun :))

benimde parmağımda şuan..
nişanımda takıldı.pırlanta ama bir markası yok taşlarımın.kayınvalidem herzamanki kuyumcusuna getirtmiş ordan beğenmiştik nişan alışverişinde.:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…