E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
benim tek taşım istemeye geldiklerinde takıldı aris'in çok güsel bi ara resminide koyayım
tmm canım benim en yakın zmnda eklicem senin içinAris'ürünleri de güzel oluyor aris,zen guzel markalar.. ekle şekerim bakalım bir, olmazsa sitesinden de bakıp ekleyebilirsin ama elinde duruşuna da bakalm....
a.s.
Tek taş sanki zorunluymuş gibi....Tamam adet falan olabilir ama bence önemli olan evliliğin ya da kocamın niteliği,karakteri.İlla olmazsa olmaz diye bir şey yok...
tmm canım benim en yakın zmnda eklicem senin için
canım güsel seviyorum beyaz zaten ama böle çok büyük deil malüm marka olunca para çok oluyor taş küçülüyor yarın misafirim var şimdide molalarda giriyorum buraya en geç pazartesi eklicembekliyorum tatlım, hepsi harika ydı sımdıye kadar eklenen resımlerın,
emınım senınkı de şahanedir. hihoyyyt hihoyyyt :teytey:
Tek taş sanki zorunluymuş gibi....Tamam adet falan olabilir ama bence önemli olan evliliğin ya da kocamın niteliği,karakteri.İlla olmazsa olmaz diye bir şey yok...
canım ben seçmedim işin aslı ogün böle yüzük takıldığınıda bilmiodum ama saolsunlar getirdirler rabbim en güsellerini nasip etsin sana cnmma.s.wuuuuuuuuu, alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis bravo hayatım
süper bır tek tas aldırmışsınnnnnnn,
hem koskocaman hem mükemmel bir diyayn hem de harıka parlıyor cok da guzel yakısmıs
nıce senelere guzellıklerle takmak nasıp etsın tatlım,
benım de ıstedıgım model bunun aynı, 4 kenarından tası tutmus düz ve yukarı dogru cok yukseltı yapmamıs. aris de cok sevdıgım markadır ...guzel gunlerde kullan cicim
EVLENME TEKLIFI EDERKEN TAKTI BENIM KOCACIM :)
SONRA HAMILE OLDUGUMU OGRENINCE GENE ALDI SAGOLSUN kaydirigubbakcemile3
FAZLA TEK TAS GÖZ CIKARMAZ kaydirigubbakcemile2
benim hiç yokkk:çok üzgünüm:
altından hiç hazetmem ama alyansımı bile sahişp çıkamadımkii ç.makinesiinden tuvalete düştüüçok üzgünüm::çok üzgünüm:
tek taş almazki benimkii ona vereceğimeee başka bir şey alırım sana kafamçokkarıştıdderrr:dilcikar::dilcikar:naniknaniklaelaelaelaelae
Benimde eski sözlüm (ayrıldık) 14 şubatta almıştı, nişan filan bekelemeden düşünmüştü ama böyle büyük hataları olduki tek taş bile kurtaramadı :) Şaka bir yana bence bunları çok büyütmemek lazım, herşeyi alır el üstünde tutar ama asıl görevlerini bilmez..
bende düğünde taksın diye 5 taş istiyorum biraz fazla belki ama napalım:ecrin_bebek:
bakalım alıcak gibi duruyokaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?