Tektaş yüzüklerimiz ne zaman alındı? resimleri ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

doğum günümde evlilik teklifi etmişti canım aşkım o gün bu gündür de parmağımda...
:asigim:

çok ta şık duruyor kocalarına aldıracak bayanlara tavsiye olabilir model:zen 750 D

parmağımdaki görüntüsünü de eklerim bi ara
:teytey:

kızlar alyanslarımızı aldık çoook mutluyum daha nişana 1ay var ama aldık koyayımmı foto :)

kızlar tektaşlarınızı nasıl nette resimlerini bulup koyuyorsunuz ,yani birebir aynısı mı ? mesela benimki nette var mı yok mu bilmiyorum bile açıkçası..

Varsa niye netteki resimleri ekliyorsunuz anlamadım..Elinizde olanı çekip koysanız ???bilmiyorumkismile
kendinizdekinin fotosunu çekeceğinize üşenmeyip netten mi arıyorsunuz ,anlamadım valla yaaa

Son düzenleme:

Buda benim tek taşım evlilik teklifi yaptığı zaman almıştı aşkım :asigim:

işte ben bööle yanlarıda taşlı olanı seviyorumm:kedi:
çok güzell hayat87 iyi günlerde kullan

Varsa niye netteki resimleri ekliyorsunuz anlamadım..Elinizde olanı çekip koysanız ???bilmiyorumkismile
kendinizdekinin fotosunu çekeceğinize üşenmeyip netten mi arıyorsunuz ,anlamadım valla yaaa

şahsen benim için o an resim çekip buraya eklemek zor geldi yüzüğün içinde markası ve kodu yazıyor sitesinden arattım buldum ve ekledim hepsi bu parmağımdaki halini de ekliyim bari daha inandırıcı olsun sositososito

ınandırmak gibi bir çabaya gerek yok ki o kadar uğraşmana gerek yoktu tatlım....kaydirigubbakcemile3

Herkes netteki fotoları koyunca merak ettim bende ve sordum neden netteki foto konuyor diye..

Parmaktan çekmek daha kolay gibi geldi bana.benimkinin nette kodu modu yok.temizocak markalı ,yayınmamışlar zaten.
gördüm bir iki foto ile yetinmemiş bir de kutusunda da çekmişsin kaydirigubbakcemile3 bak illa daha inandırıcı olması gibi çaban olucaksa sertifkasını da koy.Gerçek pırlanta yüzükler sertifakası ile satılır biliyorsun..opuyorumnanaktan

Şaka yapıyorum haa,kırılma sakın..Sadece kendini bu kadar hırpalanamana,inandırıcı olsun diye uğraşmana sonra sakız patlatmana gerek yoktu diyorum tatlım,inandırmak için kaydirigubbakcemile3

bi önceki yorumumda açıklamışım zaten neden netten resim koyduğumu *kendi açımdan tabi* markası kodu olunca arattım buldum kolayıma geldi resmini çek makineden pc ye at orda siteye yükle o an konuyu okuduğumda bunları yapmama olanak yoktu...

ha vakit bulduğumda resmini de çekip yükledim ki ilk yorumumda resim de ekleyeceğimi söylemişim zaten...

maksat burda bişeyler paylaşmak fikir edinecek arkadaşlara da yardımcı olmak...herşeyin altında bi sebep aramak değil**dir umuyorum**

AYRICA BİR SAMİMİYETİMİZ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM...ŞAKA YAPTIM HE ALINMA FALAN GİBİ ÇOCUKÇA TESELLİLERE İHTİYACIM YOK ÇOK ŞÜKÜR

SAYGILAR yerimseniben

myhos güzel günlerde kullan tatlım,yakışmış parmaklarına.bende yeni nişanlandım senin tek taşına benziyo benimkide,Allah tamamına erdirsin herkesi.öptüm canım.

myhos güzel günlerde kullan tatlım,yakışmış parmaklarına.bende yeni nişanlandım senin tek taşına benziyo benimkide,Allah tamamına erdirsin herkesi.öptüm canım.

çok tşk ederim papatya33 allah herkesi mesut etsin mutlu günlerde tak hiç çıkmasın parmağından inşallah canım bende öpüyorum
opuyorumnanaktan Şeniz

Resimleri ekledikten sonra sakız patlatma smileyin garip gelmişti canım..Elbette samimiyetimiz yok ,benimki seni teselli değildi,yazıma kırılmayasın diyeydi..Çocukluk ? 37 yaşındayım..bana göre oldukça gençsiniz tabiiki..

Güle güle kullanın yüzüğünüzü...
yerimseniben

miss biricik seninkiede bayiliyrm, boyle gumus renginden daha gzl bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…